- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
válasz
knyitogato #733 üzenetére
Csak az a baj, hogy Vodafone-nál nincs EDGE, így csak sima GPRS adatkapcsolatot tudnám használni.
-
Zsombe
senior tag
válasz
knyitogato #730 üzenetére
Áldoznék rá több pénzt, ha lenne értelme. De a 3G képességért nem vagyok hajlandó +40k-t kiadni, mert szvsz annyit nem ér meg. Feltéve, hogy valóban élvezhetően lehet e-mailezni, twittelni és foursquare-ezni a 8520-ason is Vodafone hálózatból.
-
Zsombe
senior tag
válasz
lezerpiramis #728 üzenetére
Én csak ahhoz kívánok gyors mobilnetet, hogy akadásmentesen tudjak e-mailezni a mobilon, twitterezni, foursquare-ezni és néha FB-zni.
Nagy file-okat letölteni, vagy PC-vel összekötve "modemként" nem kívánom használni. -
Zsombe
senior tag
válasz
lezerpiramis #723 üzenetére
Biztos jó a 9300 Curve, de igazából nem látom indokoltnak azt a felárat, amennyivel többe kerül a 8520-hoz képest. A 3,5G képességen kívül más nem igazán vonz, mert van külön GPS navigációm, más különbséget pedig nem látok a két készülék között. A 3,5G pedig nem hiszem, hogy megérne +40 ezer Ft-ot. Feltételezve persze, hogy a Vodánál is kellően gyors sebességgel lehet használni a mobilnetet a 8520-ason.
-
Zsombe
senior tag
válasz
lezerpiramis #721 üzenetére
Valószínűleg Vodafone-nál venném, mert már 10 éve Vodás vagyok. Bár a jelenlegi Spicámat gyárilag függetlenül vettem a Samsungnál.
Egyébként az eléggé lehangol, hogy BIS nélkül nem megy szinte semmi, csak a böngésző.
Abban meg nem kényelmes a twitter, FB, mail, stb...
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom azon, hogy lecserélem a Samsung Galaxy Spicámat egy BB 8520-ra.Igazából a Spica előtt is erre a típusra vágytam, de valahogy mégsem azt vettem, de idővel rájöttem, hogy a touchscreen nem az én világom, a teljes QWERTY billentyűzetes készülékeket preferálom továbbra is (anno a Motorola Q9h-mat nagyon szerettem).
Na de lényeg a lényeg: Vodafone-os vagyok, üzleti előfizetéssel, de a csomag nem tartalmaz BIS/BES szolgáltatást, csak 100 MByte mobilinternetet. Kérdésem az volna, hogy ezzel tudnám-e teljes értékűen használni a telefont, vagy mindenképpen elő kellene fizetnem BIS-re is? Exchange vagy BB levelezést nem folytatnék a készüléken, elsősorban a következő szolgáltatásokra lenne szükségem:
- twitter
- gmail levelezés e-mail klienssel, nem böngészőből
- foursquare
- Facebook
- böngészés
- RSS olvasóValamint azt szeretném még kérdezni, hogy aki Vodafone-os hálón használja, mennyire gyors a mobilnet rajta? Mert egy kicsit aggaszt a 3G hiánya, vodánál ugye nincs edge csak sima GPRS adatforgalom ebben az esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest