- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
S73V3
tag
Sziasztok!
A 2.0s appworld re nincs vmi hack, hogy menjen? 1.1 re találtam, de az meg nem tetszik már neki, h ilyen régi.. :S
Előre is köszi!
-
S73V3
tag
hmm.
Próbaidőnek ugy gondoltam, hogy csak elofizetek rá, aztan 1 honap mulva lemondom, ha nem tetszene... Vodánál van vki? Ha ezt használjátok csak netezni, akkor milyen adatforgalmat generáltok? Jelenleg a nagyobbik net csomagom van, asszem 500 mega, de facebook, msn még nem vitte el 50megáig se.. -
S73V3
tag
válasz
lezerpiramis #783 üzenetére
Köszi!
A gmail klienst megtaláltam, de az nekem ugy nem nagyon tetszik
Nagyon erosen gondolkozom a BIS en is, de sajna vodánál nem a legkedvezőbb... Arra nincs vmi megoldás, hogy hogyan lehetne csökkenteni, a majd 3000Ft/50Mb -ot? ha kicsivel olcsóbb lenne, akkor megrendelném... Esetleg nem tudod, hogy kell e ehhez vmi huség aláírás vagy ilyesmi? Ha csak ki lehetene próbálni pl. 1 honapig, már hamarabb döntésre jutnék....
-
S73V3
tag
Sziasztok!
BES/BIS nélkül, nem wifin olvastam, h van vmi gmail progi rá. Mi annak a neve, hol találom?
Az is tud pusht? facebookra vmi jo 5let? Jelenleg olyan van a telon, ami kb. csak felhozza. Boltal meg lehet nyomatni a Car Madnesst, de jobb lenne, ha nem sima bongészős lenne. Valami otlet?
Előre is köszi!
-
S73V3
tag
Sziasztok!
Emailezésre tudnátok ajánlani 1 jó progit? vmi olyat, ami ha csak fut a háttérben, akkor is jelez, h kaptam levelet. Előre is köszi
BIS nincs persze
-
S73V3
tag
Hali!
Meg tudnátok mondani, hogy a BIS/BES aktiválása nélkül lehet-e klasszikus push emailt fogadni ezzel a BB vel? Tehát sima mobilneten keresztül.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest