Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
Netezésre nem ajánlom a 8520-ast, ha egyszer-egyszer felmegy az ember a netre, akkor használható (bár elég sokáig tart betöltenie az oldalakat), de gyakori netezéshez nem érdemes ezt használni.
A csevegőprogramok (MSN, ICQ, GTalk, AIM) GPRS-szel is teljesen jól mennek, de ezek természetesen "Research In Motion Limited" alkalmazások, így csak BIS/BES megléte esetén működnek (ahogy a gyári Facebook- és Twitter-kliens is).
-
lezerpiramis
őstag
Csak azért kérdeztem, mert független változatban lehet Curve 9300-ast kapni - elvileg 100 rongy alatt. Ez már tud UMTS-t és HSDPA-t, illetve van benne A-GPS is (mondjuk offline navigációs programot nem tudok BB-re...).
Egyébként nekem is a Vodánál van BB szolgáltatásom, illetve egy független 8520-asom, és nagyon meg vagyok elégedve a telóval. Mondjuk böngészni ritkán szoktam, akkor is inkább Wi-Fi-n, az pedig egész jól teljesít.
-
lezerpiramis
őstag
A 100 mega mobilnetet fel lehet használni böngészésre, de csak wapozásra (az élmény ugyanaz), tehát ehhez érdeklődni kell, hogy tartalmaz-e ez a 100 megás opció wapos APN-t is. Persze elég lassú lesz, mert a GPRS ugye annyit tud, amennyit...
A Twitter-kliens csak BB APN-nel, tehát BIS/BES-sel megy, Facebook detto, Forsquare-t nem tudom, de gyanítom, hogy az is - persze böngészőn keresztül ezek elérhetők. Gmail-hez van kliens, az megy sima mobilnettel is. RSS olvasót nem tudom.
Szerintem BIS/BES nélkül felesleges venni, de azért ezt-azt lehet rajta használni. QWERTY-nek ott az E72 is, ahhoz nem kell BIS/BES
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 NAPIG AKCIÓ ! Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest