- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaronlucas
csendes tag
A kis értesítés az AppWorldtől jött...magától felkúszott a netre és kereste a frissítéseket, az eddig letöltött progikhoz...jött is az sms T-mobilos barátaimtól h netforgalom így-úgy... Vki esetleg tudja h kell kikapcsolni ezt a frissítés keresést? Nem szeretném, h nekem folyamatosan generálja a forgalmat...
-
aaronlucas
csendes tag
Szevasztok!
Olyan gondom akadt, h a kezdőképernyőn az óra mellett balra megjelent egy "értesítés", de nem tom h mit jelez....úgy néz ki h van egy 1-es és tőle jobbra egy kör benne egy balra mutató nyíl és egy piros pont a nyíl kezdőpontjánál! Vki tudja h ez mit jelent? -
aaronlucas
csendes tag
Hali!
Úgy hallottam, hogy Magyarországon is elérhető az App World! Valaki esetleg próbálta már? Szükséges hozzá BIS/BES vagy wifivel is el lehet érni? -
aaronlucas
csendes tag
Nem tudom, mit cseszek el, de nem akar sikerülni.... felmegyek a nimbuzz oldalára, megadom a számom, ahova elvileg küldené sms-ben linket ahonnan le bírnám tölteni a progit, meg is kapom az sms-t amiben van egy link, amit ha megnyitok oda dob ahol be kell írni a telószámot h megkapjam a letöltési linket....hiába folytatom közben gépen, a regelést, nem tudom meg a linket ahonnan leszedhetném a progit....
-
aaronlucas
csendes tag
válasz
lezerpiramis #672 üzenetére
És az lehet h a t-mobil engem alapból berakott BIS/BES-be, mivel hogy tegnap vettem a telefont és ilyenről egy szó sem esett, h elő szeretnék-e rá fizetni vagy sem....?
-
aaronlucas
csendes tag
Illetve vki tudna segíteni a nimbuzz telepítésénél, felmentem a hivatalos oldalra kérték a számom beütöttem, jött is az sms, amiben kaptam egy linket, ami ugyanarra az oldalra irányít ahol be kell ütnöm a telószámomat h küldjék az sms-t....szal nem jutok egyről a kettőre?!
Előre is köszi a segítséget!
-
aaronlucas
csendes tag
Hali mindenkinek!
Arra lennék kíváncsi, h mindenkinek állandóan fut az üzenetek, a hívásnapló, a BB messenger és (tmobilosoknak) a web n walk? mert hiába próbálom őket bezárni, utána nyomom hosszan a menüt és kidobja h futnak....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest