Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
hun2005 #1647 üzenetére
Csak olvastam róla, ill van egy ügyfelünk akiknél működik (Utóbbi helyről hallottam először). Nekünk nincs, mert nem férek hozzá az Exchange szerverhez, miután kiderült hogy Admin hozzáférés kell, feladtam, mert nincs és nem is lesz.. Külön gép kell a cucchoz, talán lehet virtuális is. Max 10 telefon csatlakoztatható ha jól tudom.
A Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről topicban szerintem lesz aki ismeri a mikéntet és a hogyan -t. Ha nem akkor a neten kell keresni. Ez egy hivatalos BB módi, tehát nem hekkelt megoldás! Viszont csak mail -t enged.
Találtam hekkelt megoldásokat is, de mindegyik esetében kell egy admin hozzáférés a mail szerverhez. Ezek már más levelezőket is támogatnak, ill egy saját levelező program is kell sok esetben a telefonra.
-
Benőke
őstag
válasz
hun2005 #1642 üzenetére
Szerintem nem sok, más kérdés hogy ha csak azt nézzük hogy a pusch e-mail máshol is van és ingyen akkor sok. Ha meg azt hogy mi mást kap az ember érte, nem sok. Bár tudom mindenki azt szereti ha minden ingyenes, de sokszor az ingyenes a legdrágább. Ebben az esetben viszont szerintem nem az ingyenes pusch e-mail tereli el az embereket a BB től.
Lakáskassza? Oké de abból csak a legrövidebb futamidővel és a magasabb kamattal éri meg. Majd minden áron a leghosszabb futamidőre és alacsonyabb kamatra akarnak rábeszélni. Azért ugyanis nagyobb a jutalék, mert a pénztár azon jobban kaszál.
-
Idiofil
aktív tag
válasz
hun2005 #1013 üzenetére
Saját számnál üresen hagyod, és akkor amikor hívsz, a jobb oldalon az lesz, hogy My Number: Unknown Number
Más:
Csak mobilinternet előfizum van, tehát semmi BIS/BES.
Hogy tudok e-mailfiókot (Gmail) hozzáadni? Mert találtam leírást:
Setup-->Setup Wizard-->Email Setup--> Elméletileg itt kellene kiválasztani, de itt csak a választható az, hogy BB Enterprise serverre csatlakozok. Pedig a lehetőség elött Radio gomb van, tehát elméletileg lehet többmindent is választani.
Ki milyen megoldást tud, amivel több saját e-mail címet is tudjon frissíteni pl 15 percenként?
Amúgy nagyon baba teló. Galaxy S-ről váltottam.
Üdv -
jocee91
csendes tag
válasz
hun2005 #1023 üzenetére
Appworlos böngészés után nekem is kijött a kis téglalap én is rátaláltam az üzenetek mappába került egy új üzenet, ami frissítésről tartalmazott infokat. Pl, hogy az egyik alkalmazásból kijött az újabb változat stb.
Amúgy fekete fehér, piros nyilas karikám is volt már, először azt sem tudtam mi az, ezt meg még nehezebb volt megtalálni, mert sehol nem jelezte, konkrétan ki kellett gugliznom...
Nem értem mi a különbség a két értesítés között. -
Lune
tag
Hogy az összes nevet a telefonmemcsiről egyszerre hogy lehet bemásolni, azt nem tudom, de ha egyet szeretnél, akkor kikeresed a nevet->szeder gomb, megjelenítés->szeder gomb és a legfelső menüpont: Másolás a SIM-kártya telefonköny... (ennyit ír ki)
Remélem tudtam segíteni!
Amúgy facebook-ozásra (de tud mást is) mindenkinek ajánlom a snaptü proggit. Nekem nagyon bejött!
-
Jovanny2
őstag
Az 5-ös megoldja a csörgős-rezgős problémád is
, a 6-os csak Torch-ra van, másra nincs, és szerintem nem is lesz mostanában, az 5-ös is elég friss.
Szoftverfrissítéshez olvass vissza.
Pl.: http://mobilarena.hu/tema/re_blackberry_curve_8520_arral_ujitottak/hsz_445-445.html
-
lezerpiramis
őstag
Az alkalmazásokat nem lehet kimenteni tudomásom szerint, azokat a szoftverfrissítés után vissza lehet pakolni a Desktop Software-rel. A névjegyzéket érdemes Outlook-kal vagy más levelezőprogrammal szinkronizálva kimenteni. Pontosan nem tudom, hogy mit lehet visszarakni ilyenkor, mert én a szoftverfrissítést a doboz kinyitása után rögtön megcsináltam
-
Jovanny2
őstag
Hali, a .doc, .xls és .ppt fájlokat offline programokkal nyitja meg, a Word to Go-val, a Sheet to Go-val és a Slideshow to Go-val. Ezek az alkalmazások mappában vannak, szerintem alapból is, bár használtan vettem a telefont. Tehát meg tudod nyitni BIS nélkül, Nekem sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged