- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-D4nO-
tag
válasz
lezerpiramis #638 üzenetére
Pontosan minden így van ahogy írtad, és valóban, néztem videokat neten. (ami mellesleg működik only wifi-n, most hogy ki volt kapcsolva a "kimenőm", kipróbáltam
). Van ilyen net startom is, és én is erre gyanakszom. Ne is próbáljam meg jóváiratni náluk ezt az összeget? Nekem igazából szolgáltatói bakinak tűnik, simán használoma böngészőmet az előfizetett internettel, nehogy már fizessek 7ezer körüli összeget, mert megnéztem egy youtube klippet....
-
-D4nO-
tag
Sziasztok,
valakinek volt már Telenor-nál olyan problémája, hogy ámbátor BIS előfizető, kiszámláztak neki egy tetemesebb GPRS WAP adatforgalmat? Egészen biztos vagy benne, hogy Internet browser-re állítva használtam a böngészőt, msn, facebook, googletalk csak BIS forgalmat generál, tehát valami a telenornál kell hogy legyen. Nem szívesen fizetek majd 7k-t habira be, szóval ha találkoztatok ilyennel, mondjátok mire jutottatok.
-
-D4nO-
tag
Csak belekukkantottam a forumban, szóval láttam egy ilyet, hogy 5.0-át nem "támogatják" a magyar szolgáltatók. Nekem 5.0 fut rajta, és a sima gyári szoftver frissitette fel nekem, még egy fél év.
BISről meg annyit, hogy én előfizettem rá, csak hogy kipróbáljam, milyen is az igazi BB feeling. Ez volt 10 hónapja, azóta használom. Persze, én is próbálkoztam előtte wifin megoldani, de a lényeg, hogy így tudok egy csomo gyári szoftvert használni, ami a legfontosabb, hogy bárhol. Azért az nagyon korrekt, mikor a kocsiban msn-ezem vagy éppen képet töltök fel facebookra. Instant email-t pedig, hogy is mondjam, nagyon könnyű megszokni.
2000/hó kicsit combos ennyiért, de el kell hogy ismerjem, a BIS/BES király.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged