- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boros.denes
csendes tag
válasz
aaronlucas #819 üzenetére
Hali,
Nekem épp ma sikerült megcsinálnom. Leszedtem a blackberry honlapjáról a telefonommal az appworld-öt és már megy is. Wifiről és simán tudok letölteni is (mielött tudnád használni szinkronizálni kell a géppel az egészet, ha itt elakadsz, majd szólj - de az appworld enélkül is működik, csak ha vmit le akarsz tölteni ezenkeresztül az email beírásnál nemjut tovább) -
Jovanny2
őstag
válasz
aaronlucas #673 üzenetére
Nem, hanem amikor feltelepítettem az operát, a gyorsindítójában volt egy olyan, hogy Mobile applications, az felküldött egy oldalra, ahonnan ingyen lehet progikat leszedni, ott találtam a nimbuzzt is, elindítottam, kérte a facebook meg a skype azonosítóm, aztán feljelentkezett, és azóta megy. Ha jól emléxem, így volt.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
aaronlucas #674 üzenetére
Nem hiszem, erre külön elő kell fizetni, de a számládban biztos feltűnne, hogy kb. 2000 forinttal többet fizetsz, mint régebben
-
tomczi
csendes tag
válasz
aaronlucas #670 üzenetére
Szia aaronlucas! Nekem ez úgy ment, hogy kérte a country-t, aztán a telószámot. Benyomtam. Ezután kérte az email címem, oda küldött egy levelet, amivel validálni kellett, amit megtettem. Ezután minden ment a rendjén. Ám, ameddig nem validálsz, nem megy semmi az égadta világon. Remélem, tudtam segíteni!
-
lezerpiramis
őstag
válasz
aaronlucas #669 üzenetére
Azok mindig ott fognak maradni, de ezek közül csak a BB Messenger fut folyamatosan, ha van BIS/BES.
-
Jovanny2
őstag
válasz
aaronlucas #670 üzenetére
Nem tudom, nekem a Nimbuzz telepítésénél semmiféle telefonszámot nem kért, ha jól emléxem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged