- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun2005
tag
Exchange szerverre való csatlakozás megoldható BIS/BES nélkül?
-
hun2005
tag
Sziasztok! Tudtok Vodafonnál BIS vagy BES szoltáltatás árat mondani? Mobil netem sincs, csak egy havidíjas business csomagunk van. Ha szeretnék szolgáltatást ahhoz kell pl rendelnem mobilnet csomagot is, vagy hogy van ez? Azért kérdezem itt, mert volt már, hogy az üzletben sem kaptam kielégítő választ -régebben-. Köszi
-
hun2005
tag
Heló! Tud valaki segíteni abban, hogy a 8520-asom az albérletben lévő wifihez csak 10-15 perc után akar kapcsolódni? Más wifikhez pillanatok alatt kapcsolódik, az itteni viszont nagyon lassan megy. Gondolom a routeren kellene valamit állítani, a belépési azonosító és jelszó viszont már nincs meg, egy előző lakó állította be :S
-
hun2005
tag
Minden nem fogadott hívás után kapok egy SMS értesítést. Ha be vagyok kapcsolva akkor is. Hol lehet ezt kilőni?
-
hun2005
tag
Minden nem fogadott hívás után kapok egy SMS értesítést. Ha be vagyok kapcsolva akkor is. Hol lehet ezt kilőni?
-
hun2005
tag
Szintúgy
Beadtam 3-jára is a telefont, mert most már a gombok közül is megadta magát pár, plusz a navi gomb sem működött megfelelően. Hála az égnek megunták, hogy mindig visszaküldik javítatlanul és kicserélték.
Szóval akit érdekel egy vadi új (Vodafon-os) BlackBerry 8520 friss szoftverrel az írhat. Októberig van még rá garancia. -
hun2005
tag
Ha esetleg valakinek gondja lenne a joystick-jával, előbb próbáljátok meg az akksit jól beilleszteni a helyére. Ma akartam szervizbe vinni az enyémet, mert napok óta alig reagál az érintésre, sőt van hogy teljesen lefagyott, de rájöttem, hogy azért csinálja, mert az akksi kimozdult egy picit. :S
-
hun2005
tag
Heló! Tud valaki ingyenes ftp programot a 8520-asomra?
-
hun2005
tag
heló! bb 8520-asom van, megjelent egy kis ikon ma a főképernyőn, ami nem tudom mit jelenthet. egy kis fehér téglalap, aminek a közepében egy fekete kör van és a jöbbfelső sarkbában egy piros kör is díszeleg. ezt a jelzést nem találtam meg a kézikönyvben. azt hittem először, hogy nem küldött el egy sms-t, amire előtte nyomtam rá, de kiderült hogy az üzenet elment, szóval tanácstalan vagyok, hogy mit jelenthet.
köszi előre is -
hun2005
tag
válasz
lezerpiramis #1014 üzenetére
köszi
-
hun2005
tag
Heló! Lassan egy éve van meg a BB 8520-asom, tökéletesen elégedett vagyok vele, de most akadt egy problémám: hogy lehet rejtett számmal hívni?
-
hun2005
tag
Heló! BB 8520-am van, de nem tudom hogy kell a telefonmemóriában található névjegyzékeket átmásolni a SIM-névjegyzékbe. Valaki tudna segíteni?
Köszi -
hun2005
tag
válasz
Jovanny2 #625 üzenetére
arról, hogy pl sms-eknél megakarom változtatni a figyelmeztetést, mikor üzenetem érkezik. átállítanám hogy rezegjen/ne rezegjen, milyen hangot adjon, de hiába megyek rá hogy "üzenetjelzések", vagy profilnál a szerkesztésre, nem csinál semmit. és ez oprendszer frissítés előtt is után is fent áll..
?? -
hun2005
tag
válasz
Jovanny2 #623 üzenetére
köszi.
ja, akik kételkednének abban, hogy megvegyék-e a készüléket bis szolgáltatás nélkül:
http://www.hwsw.hu/hirek/45267/blackberry-research-in-motion-rim-telefon-mobiltelefon-okostelefon-piac.html
"Noha a RIM okostelefonjai a BlackBerry internetszolgáltatás vagy vállalati szolgáltatás nélkül nem tekinthetők teljes értékű megoldásnak, a vásárlóknak így is csak valamivel kevesebb, mint a fele fizet elő a mobilszolgáltatóknál elérhető speciális adatcsomagkora."
én is nélküle használom, és mindent kitudok használni, csak telepített ingyenes alternatív megoldással.más: felraktam az új szoftvert a telóra, de az eddigi gondom (profil szerkesztése, csengőhangok) továbbra sem oldódott meg. most is csak a médiából tudom hozzáadni a csengőhangot a telefon profiljához, de a kiválasztásnál hiába nyomok rá a profil szerkesztésére nem történik semmi. vigyem vissza, hogy hibás vagy mit tegyek? semmit sem tudok állítani a telefon csengési profiljainál ezen kívül
-
hun2005
tag
válasz
Jovanny2 #617 üzenetére
köszi, minden klappol. már csak az idegesít, hogy nem tudok rájönni melyik billentyűvel lehet írás közbe átállítani, hogy egymás után sorba számokat írjak betűk helyett. nokián ha többször megnyomtam a csillagot akkor átállt szám módba. bb-n nem tudok rájönni hogy kell...
-
hun2005
tag
válasz
Jovanny2 #615 üzenetére
köszi az infót, már csak annyi kérdésem van, hogy ha felmegyek a hivatalos honlapra és szedném le a rendszert kiválasztom hogy hungary-vodafone és ott azt dobja fel, hogy 4.6. nem lehet leszedni a vodafone-os 8520-hoz 5-ös verziót? ez olyan mint a symbian-nál, hogy különböző szolgáltatóknál különböző időpontokban érhető el a rendszer frissítése?
-
hun2005
tag
válasz
lezerpiramis #612 üzenetére
tudnál adni egy linket vagy valami leírást hogy hogy tudom feltenni a friss verziót? vagy csak simán a cd-n lévő szoftverrel kell? ja és láttam egy videót amin a 6os verzió volt, azt fellehet már tenni?
-
hun2005
tag
válasz
lezerpiramis #609 üzenetére
úgy látszik nem 5.0-s van rajta, ugyanis nekem nincs ilyen menüpont. de közben rájöttem, hogy azért nem csörög (mert ahogy előttem is írták) egyszerre nem tud csörögni és rezegni, először rezeg aztán csörög. csakhogy mire rezeg 3at már lerakja a hívó ha nem hallom meg :S a gond továbbra is az, hogy nem tudok belépni a profilok szerkesztésébe, nem történik semmi ha rákattintok, így nem tudom átállítani hogy ne rezegjen. újra kell raknom a rendszert rajta? nehéz újrarakni? ha felrakom az 5.0-sat akkor a biztonsági mentés amit előtte végrehajtok mindent (névjegyzék, névhez rendelt születésnapok, naptár bejegyzések, jegyzetek, feltelepített programok) helyretud állítani a rendszer frissítése után?
-
hun2005
tag
válasz
lezerpiramis #607 üzenetére
kicsit most kutakodtam a telefon beállításaiban és sikerült egész jól személyre szabni, szinte mindenhová beléptem ahova csak lehetett, viszont valahol elállíthattam valamit, mert azóta nem cseng mikor hívnak. rezeg, mintha némára lenne állítva, de akármelyik profilt választom ki ugyanezt csinálja. ja és próbálok a speciálisban arra menni pl a normál vagy a hangosnál, hogy "szerkesztés", de nem csinál semmit. próbálok új profilt létrehozni de arra sem csinál semmit... ???
-
hun2005
tag
válasz
lezerpiramis #605 üzenetére
sok-sok p*csölés után sikerült megcsinálni. fogalmam sincs mi volt a baja de a varázsló mikor automatikusan csinálta magának a kapcsolatot nem volt jó, utána mikor én kézzel adtam meg az adatokat hogy milyen a titkosítás meg mi a wifi neve meg a jelszó akkor ment simán...
azért köszi
más: offline térképet még mindig nem tud senki? -
hun2005
tag
válasz
Jovanny2 #601 üzenetére
köszi. ma meg is vettem a telefont. nagyon tetszik, nem túl egyszerű a használata, egy átlagos ember nemigazán tud eligazodni rajta de én szeretem hogy nem olyan megszokott és egyszerű minden mint a nokiánál. rájövök szépen lassan mi hogy működik és teljesen jól és gyorsan fogom tudni kezelni a telefont.
valami tanács, amihez ne nyúljak és ne állítgassam mert veszélyes? (nincs előfizetett szolgáltatásom, offline használom) -
hun2005
tag
heló. vodafonos bb 8520-at szeretnék venni. elég sokat olvastam a blackberry rendszeréről és már nagyjából vágom hogy mi is az a BIS és hogy miért érdemes előfizetni rá, ám én még is offline (bis nélkül) módban szeretném használni a telefont.
szóval úgy tudom így is lehet vele wifin keresztül netezni, msn-ezni. viszont számomra az egyik legfontosabb: lehet-e bis nélkül office csomagban fájlokat megtekinteni? excel, word és powerpoint fájlok olvasása szinte mindennap elengedhetetlen számomra, tehát ha ezt úgy nem tudom kihasználni akkor meg se veszem a telefont.
köszi előre is a minél gyorsabb választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest