- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zal
csendes tag
válasz
t.mate.t #844 üzenetére
A BBSAK úgy tűnik megoldást jelent! Ugyan pár jegyzet elveszett, de legelább újra visszanyertem az irányítást a készülék felett!
Köszi a tippet! Bejött!Don GregBerry-vel felvettem a kapcsolatot és lényegesen kedvezőbb árat mondott a probléma orvoslására. Sajnos hétvégén nem rendel, nekem meg kell az eszköz.
-
Zal
csendes tag
válasz
lezerpiramis #842 üzenetére
Köszi a tippeket!
A "vissza" gombos megoldás nem vált be. Jelenség ugyan az.
5.0-ra van frissítve az OS.
PC-ről nem látszik... valószínűsítem, hogy azért, mert az OS nem tud felállni.
Olyan, mintha a hibaablak után valami csíkhúzós, %-os dolgot kezdene el... Biztonsági... vagy hasonló felirattal, de nagyon gyorsan elváltja és nem is mindíg kezdi el. -
Zal
csendes tag
Rövid történet egy BlackBerry 8520-ról.
2010 január 29-én vettem, flottás (Pannon) előfizura. Pár error 523-on kívül más baj nem fordult elő vele egészen február 6-ig. Ekkor bekapcsoláskor egy ablak ugrott fel: "uncaught exception: Index 7 >= 7" és alatta OK. Semmilyen gombra nem reagált, majd kisvártatva: Error 523. Innentől kezdve végtelen ciklusban produkálta.
Megnéztem, hogy másnak is volt-e ilyesmi baja és mi lett a megoldás? Nem jártam valami nagy sikerrel. Kipróbáltam a resetelést (alt+jobb shift+del), akksi kivételét, stb. USB-n nem látja... más okosságot nem találtam. Végül elmentem vele egy Telenor boltba. Közölték, hogy a gari 2 hete lejárt. Márkaszírvíz a belső hálózatukon sincs bejegyezve, de próbálkozzak én is. Találtam egy szervizt, akik foglalkoznak BB-vel. Kaptam is egy 15k-s becslést, ami arra az esetre vonatkozik, ha meg lehet javítani.
Ennél azért lényegesebben többet vártam ettől a készüléktől, de a márkától is. Bennem van a hiba? -
Zal
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap este volt egy érdekes jelenség. Hátha találkozott már vele más is. Böngészőként feltettem egy OperaMini-t (4.2) is. Összehasonlításként a BB böngészőn és az Operán is be akartam hozni egy oldalt, de a BBb megállt a "Betöltés..."-nél. Korábban párhuzamosan is működtek ezzel, de más oldallal is. Innentől viszont, ha bármilyen oldalt akartam megnyitni, akkor ennél a pontnál megállt. Néztem routeren adatforgalmat, de semmi. Korábban IP ütközés okozta, hogy nem tudtam WiFi-t használni, de most semmi hasonló. Ugyan ez lett a WAP-al. Közben az Opera megnyitott mindent, meg a Palringo is működött. Hiába nézten beállításokat, titkosítást, kézikönyvet, akármit, semmi olyat nem találtam, ami okozhatná a jelenséget. Próbáltam korábbi mentett állapotot visszaállítani, de az sem segített. Ekkor áttettem a régi készülékbe a SIM-et, hogy megnézzem a WAP-ot, majd mikor ez sikerült, vissza. Meglepetésemre innentől újra működött a BBb, meg WAP.
-
Zal
csendes tag
Egy hete vagyok szedres és eddig csupa jó tapasztalatom van a masinával. Ezért csak azt a két rosszat írom le, amit ennyi idő alatt tapasztaltam:
Valami miatt az otthoni wifi-re ugyan fel tud csatlakozni, de oldalakat nem hajlandó betölteni, letöltési hibát reklamál. Első alkalommal működött, meg az irodában is megy. Nem tudok rájönni, mi az oka?
Másik, hogy az előbb fényképezés közben kifagyott. Piros fény, óratekerés. 5 perc próbálkozás árán sem tudtam kihozni belőle.
-
Zal
csendes tag
HI!
Tudtok valami helyet BP-en ahonnan tokot lehet újítani hozzá? Valami rendes bőrtokot, esetleg övreakaszthatót?
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged