Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
Valóban megy Wi-Fi-vel, rosszul emlékeztem. A mobilhálózatot sem kell lekapcsolni, mert nekem pl. nincs más APN-em, csak a blackberry.net, illetve az MMS APN, és így is ment Wi-Fi-n, anélkül viszont nem, mert nincs net/wap a kártyámon.
Szerintem összekevertem a BES-levelezéssel, mert az viszont elvileg a titkosítás miatt nem megy Wi-Fi-n (és talán a BIS sem, bár ezzel kapcsolatban nincs tuti infóm
.
-
lezerpiramis
őstag
Ez nem a szolgáltatón, hanem inkább a készüléken, illetve annak gyártóján múlik. Nem hiszem, hogy érdemes pattogni náluk ilyenek miatt, bár lehet, hogy méltányosságból jóváírják. Nem az ő hibájuk, csak akkor, ha használat előtt rákérdeztél, és ők azt mondták, hogy nem generál további wapos/netes forgalmat.
-
-
lezerpiramis
őstag
Amint beleteszel egy Telenor-kártyát egy BB-be, megjelenik egy Wap-böngésző, amely wapos APN-t használ. Emellett ha wapos oldalt nézel, akkor elképzelhető, hogy a wapos APN-t használta a telód annak ellenére, hogy az adott oldalt a Böngésző alkalmazással nyitottad meg.
A szolgáltatók nagyban befolyásolják, hogy az általuk forgalmazott BB-k milyen APN-nel engedik ki a felhasználót a wapra, netre, illetve milyen APN megléte esetén küldhetnek MMS-t. A Telenornál a BIS kiegészíthető netes csomaggal, amely csomagok ezek szerint wapos APN-t is tartalmaznak (pl. Net Start, vagy hogy hívják náluk azt az igen drága opciót, amely mindhárom szolgáltatónál havidíjmentesen elérhető). Ráadásul a Telenor szerint (én is voltam náluk BB-s) a BIS mellé "technikailag" szükséges egy internetes opció is, hogy lehessen netezni (talán a T-nél is így van, Vodánál biztos, hogy nincs így). Ki tudja, hogy miért, de ezek alapján simán generálhattál wapos forgalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Apple MacBook
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Óvodások homokozója
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged