- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
bartimre88 #5731 üzenetére
így van, de ehhez külön ki kell mentened a jelenlegi mentést külön mappába vagy felülírja az iTunes magától az iOS7-es mentéssel.
-
Ragnar95
félisten
válasz
bartimre88 #5729 üzenetére
Csak iPhone-ra van egyelőre beta, de én nem raktam fel, a JB fontosabb nekem. Neked kell eldönteni, h kipróbálod-e a beta-t, vesztenivalód nem igazán van, hogyha nem használtál JB-et, arra viszont készülj, hogy az iOS7-ről készült biztonsági mentést nem fogod tudni visszarakni 6.1.3-ra, hogyha hosszabb használat után mégse jönne be a beta...
-
Ragnar95
félisten
válasz
bartimre88 #5727 üzenetére
Azért "kell" regisztráltatni a UDID-det, mert elvben csak úgy lehet frissíteni beta-ra, különben nem tudod aktiválni az iPadet, viszont gyakorlatilag anélkül is megy, mert meghagytak egy hibát, ami már iOS6-nál is fennállt, így shift+update-es frissítésnél nem kell dev acc.
Frissítéskor nem veszik el semmilyen adatod. Viszont én nem tanácsolnám a beta felrakását, főleg, ha valaki nem olyan rég óta használ iOS-t, mert rossz benyomást fog rá tenni a beta, mivel bugos és instabil még, nem véletlenül nem nyilvános... -
pescara
aktív tag
válasz
bartimre88 #5505 üzenetére
Igen, de csatornankent kell letoltened.
-
Zodicus
senior tag
válasz
Mindig TV -n pár csatorna ingyen nézhető, az app is ingyenes.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
SPB TV az egyetlen amit én találtam...
-
bigdady
nagyúr
válasz
bartimre88 #5198 üzenetére
Csak én nem találom a google maps-et appstore-ban? Vagy tényleg iphone appként kell feltenni? -
Ragnar95
félisten
válasz
bartimre88 #4985 üzenetére
Nem, mivel egyrészt nincs asztal, mivel ez nem egy számítógép asztali oprendszerrel, másrészt mert a Springboardra nem tudsz kitenni semmit te magad, csak a telepített appok ikonjai jelennek meg ott.
-
csab2
veterán
válasz
bartimre88 #4831 üzenetére
Azért a 2-es és a 4-es van a honlapon, mert ezeket gyártják, ezeket lehet kapni. A 3-ast már nem gyártják, nem is kapható újan (csak akkor, ha valahol maradt raktáron).
-
pescara
aktív tag
válasz
bartimre88 #4590 üzenetére
azzal nekem sem akadozik, az a photonnal volt.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
bartimre88 #4553 üzenetére
Ha jól tudom a 3G-s verziók vannak úgy kialakítva...
Lásd itt középtájon.
-
baro130
tag
válasz
bartimre88 #4553 üzenetére
Minden mobilnetes ipaden van olyan fekete "csík".
-
Ragnar95
félisten
válasz
bartimre88 #2892 üzenetére
Leginkább sehogy, max ha iTunes Store-ból töltöd le vagy Dropboxba felrakod.
iOS-en nincs könyvtárszerkezet vagyis nem hozzáférhető JB nélkül, így ez sem oldható meg, itt a programokon belül tárolod az adatokat, nem mappákon belül. -
jtankers
csendes tag
válasz
bartimre88 #2872 üzenetére
Értem, ismerem azt a programot, én is használom. Viszont akkor csak azt nem értem, hogy iPhone esetében miért működik normálisan.
-
jtankers
csendes tag
válasz
bartimre88 #2868 üzenetére
Szerintem valami más használhatja. Kipróbáltam már szinte mindent, letöröltem a facebook alkalmazást, kitöröltem az email fiókokat (és ugyan úgy növekszik a használati idő, rendszert nem fedeztem fel benne, mert van amikor csak pár percet növekszik, van amikor jóval többet), gyakorlatilag ugyan azok az alkalmazások vannak fent mint iPhone-on, ott nincs ilyen jelenség. Egyszerűen bosszant, hogy nem jövök rá az okára
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2848 üzenetére
Nekem annyin kisűti a szemem xd baromi sok fényerő tartalék van benne .
Most ingyenes a The walkiing dead
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2844 üzenetére
USB keresztül volt gépen míg tettem rá egy két dolgot de USB-röl a gépen nem töltödik ki is írja . Most töltöm , ez a harmadik töltés mióta megvan nagyon az asztalimat nem is használom . Én a fényerő tekintetében 30% használom .
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2793 üzenetére
Majd a következő generációs ipodba meg jobb panel lesz ami meg kevesebbet fogyaszt majd
kiváncsi leszek abba a modernebb panel én kívül milyen újdonságot pakolnak meg bele .
-
Ragnar95
félisten
válasz
bartimre88 #2781 üzenetére
De, mivel a retina kijelző csak a felbontásra utal (2048x1536), ami mindkettőnél ugyanakkora, de a különbség a kijelző típusában rejlik, mivel az iPad 3-é IPS, míg az iPad 4-é PLS és ebből adódnak leheletnyi különbségek köztük.
-
ROBOTER
addikt
válasz
bartimre88 #2764 üzenetére
Azok, akik rendszeresen fotóznak és RAW konvertálnak (madgie és én is) könnyen kiszúrják, ha valami nem stimmel, mert otthon is kalibrált monitorokkal dolgozunk, évente több ezer képen. Eleve az ipad a hobbink része, saját és egymás képeit nézegetjük, tele van a fotógaléria a saját képeinkkel. Ráadásul én eléggé naturális stílusú vagyok, tőlem biztosan éhenhalna az Instagram.
Ipad 4, Ipad 2, Ipad Mini, Ipad 3-ot néztem egyszerre. Fogtam a saját fotóimat (sima sRGB, még mielőtt gyanú merülne fel), és mindegyiken behívtam a Safariba, sőt volt amin lementettem.
Legszebb színek a Minin és a 3-ason voltak. Nekem a Mini nagyon tetszett.
Ipad 4-nek van egy lilás beütése bizonyos színeknél, ami túlmutat egy kellemesen hűvös, precíz megjelenítésen. Függ a betekintés szögétől (azért nem mindig 90.000 fokban nézed), a tartalom mozgásától. A megtekintett képeken ami a valóságban, a Minin, 3-ason és az otthoni monitoromon zöldesbarna volt, az Ipad 4-en zöld volt (ami ellentmond egy sima lila színeltolódásnak), az Ipad 2-n pedig picit kékeslilásbarna, de utóbbin nem volt zavaróan nagy eltérés.
Ebből átlag felhasználó valószínűleg semmit nem vesz észre. Csak mi kiszúrjuk, mert nagyon sok saját képet nézünk rajta, amiről pontosan tudjuk, milyennek kellene lennie, hiszen mi voltunk ott, ahol elkészült, és mi hívtuk elő őket. Egy játéknál, vagy egy alkalmazásnál, netes tartalom böngészésénél nem hiszem, hogy sokakat zavar.
Ipad 1 amúgy picit meleg, sárgás volt, de a még kellemes szinten.
-
tomi5244
őstag
válasz
bartimre88 #2769 üzenetére
Ja értem! Mondjam a postacímem??
-
powerup2
addikt
válasz
Kinek mi a jobb az hogy jobb szerintem nézőpont kérdése
-
madgie
titán
válasz
A legegyszerűbb és legszembetűnőbb a kék "lilasága", nyiss meg egy beállításokat, vagy valamit, ahol apple ID-t kér. Nem kék lesz, hanem indigó (ha van mellette egy hármas, könnyű kiszúrni). De ha mondjuk a saját fotóimat nézem rajtuk, akkor több szín is el van mászva. Keksznek igaza van, laikusként nehéz kiszúrni, ha nem veszitek észre, az csak jó
powerup2: azért nem csak nézőpont kérdése. A hármas ugyanúgy retina, csak az előd színeit örökölte, tehát jobb színekben, mint a négyes. Fogyasztásban persze lehet nem...
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2749 üzenetére
Nekem most ennyin van de néztem filmet játszottam szólt zene is és most is arról írok
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2749 üzenetére
Hat biztos van szerintem az app kevesebbet fogyaszt
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2746 üzenetére
Én 4-est használok nálam nem fogyaszt ennyit de a youtubos app-ot használod vagy a böngészőset ?
-
tomi5244
őstag
válasz
bartimre88 #2707 üzenetére
Szabad tudni, hogy hol vetted?
-
powerup2
addikt
válasz
bartimre88 #2709 üzenetére
USB-n egy élet mire feltöltőd iPad 4-nel mar ki is írja hogy nem tölti néztem is először xd
-
Ragnar95
félisten
válasz
Nem számít semmit, teljesen mindegy, hogyan és mennyit töltöd a mai aksiknak már...
-
Blaise
veterán
válasz
Miért töltötted USB-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged