Új hozzászólás Aktív témák
-
csokoládé13
tag
válasz
szőröscica #4902 üzenetére
Szerintem, az első napokban a kijelzőt érdemes kifejezetten alacsony (20-25%) fényerővel használni, hogy úgymond "bejárasd" egy kicsit.
Amúgy remélem, minden OK lesz, jó iPadezést! -
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy videó lejátszásnál, csak akkor van felirat, ha a kódolást szoftveresre állítom?
Ezzel nem lenne semmi gondom, ha nem lenne rosszabb a kép minősége, mint hardveres dekódolásnál.
GPlayert és VL Player Prot használok. (Utóbbinál egyébként nem is jelenik meg a felirat, talán a HW dekódolás miatt, amit nem is tudok állítani.) -
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan appot, amivel az összes cloud fiókomat tudom kezelni? Olyasmi kéne, mint a jolicloud volt.
Köszi előre is!
-
csokoládé13
tag
válasz
@matthew@ #3871 üzenetére
Nekem is ezt csinálta mostanában, főleg a Flipboard; low memory logom is van. Viszont a jól bevált Windowsos újraindítós "trükk" itt is gyógyírnak bizonyult.
Restore előtt próbáld ki!
Nekem amióta megvan az iPad -kb. 1 hónapja- ez volt az első restart, mostantól kicsit sűrűbbre veszem, szerintem az iOS-nek sem árt.
-
csokoládé13
tag
válasz
@matthew@ #3865 üzenetére
Köszi a választ!
Miután megvettem az iPadet az első kérdésem nekem is az 'Others' mappára vonatkozott.
Engem is meglepett, hogy már az első nap felugrott 1 GB-ra. Googleztam egy csomót, összevissza írogattak mindenfélét az iTunesszal kapcsolatban, de semmi nem használt. Viszont azóta sem nőtt, sőt csökkent, 1,5 GB-ról 1,1-re. Ne foglalkozz vele, ennél nagyobb nem nagyon nem lesz. -
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Vettem egy olcsósított SmartCase féleséget e-bayről, de utáltam, mert tök nehéz lett tőle az iPad, ezért levettem, persze közben letört a pöcök, ami fogta a back covert, így most anélkül használom.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire sérülékeny a hátlap? Igazából nagyon vigyázok rá, de olyan érzésem, van, hogy ha nem az ágyamra teszem le, hanem mondjuk az asztalomra, akkor már karcolódik.Előre is köszi a válaszotok!
-
csokoládé13
tag
Helló srácok!
A Gmailes kontaktokat lehet valahogy szinkronizálni?
-
csokoládé13
tag
Ez akkor is sok. Tegnap este kapcsoltam be először. Feltettem az iBooksot, Skype-ot, Youtube appot. Ennyi. Mail-t még be sem állítottam, nincs semmi, ami 880 megát kitöltene, és ez is csak akkor jelent meg, amikor szinkronizálni kezdtem az iTunes-szal. Tuti ahhoz van köze, mert olyankor mindig nő.
Nem ajánlom, hogy 1 giga fölé nőjön, mert visszaviszem és követelni fogok egy 32 gigást.Amúgy köszi a választ!
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Karácsonyra megleptem magam egy 4-es iPaddel. 16 GB-os, tudtam, hogy szűkös lesz, de azt nem, hogy ennyire.
Alig szedtem le pár appot, és csak pár pdf került szinkronizálásra máris eltűnt 2 GB. Ezzel persze semmi gond nem is lenne, ha ebből 880 megát nem az "egyéb" (iTunes szerint) foglalna el, ami valamiért mindent egyes szinkronizálással nő 3-4 megát. Ez micsoda, és hogy lehet tőle megszabadulni?Goolgeztam kicsit, és kipróbáltam pár javaslatot, de egyik sem működött, ugyanúgy növekszik tovább az "egyéb" mappám, de hátha ti okosabbak vagytok!
Még a naptáram és leveleim szinkronizálását sem állítottam be, vagyis tényleg nem tudom mi a franc foglalhat el majdnem egy gigát.
Az egész csak azért aggaszt, mert volt olyan akinek 3-4 gigásra felhízott a mappája. Az meg tényleg luxus lenne egy 16 gigás iPaden... -
csokoládé13
tag
Köszi srácok!
Még egy kérdés: a 16 GB-os iPaden mekkora tárhely áll a felhasználó rendelkezésére? -
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Három kérdésem lenne:
1, Ha UK-ban egy Apple Store-ban vásárolok iPadet, itthon is érvényes lesz a garancia?
2, Magyar nyelv lesz benne?
3, A márciusi(?) keynote-on várható új iPad bejelentés?Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest