- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #7983 üzenetére
Ilyen gyáriba mennyi?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #7974 üzenetére
Ilyen alapon ne rakjanak rá semmit majd a hülye felhasználó letöltögeti. Számomra érthetetlen ilyen kis apróságokat miért hagytak ki, még ha foglalná nagy mértékben a tárhelyet talán megértem, de erről szó sincs. Eleve ugye egy iPad-et rengetegen a munka miatt használnak, amihez sok esetben egy számológép nélkülözhetetlen, és pont azt hagyjak ki?
Időjárásra meg pláne sokan kíváncsiak...Iránytű az amire azt mondom oké nem kell, mert biztos nem ezzel fogok elmenni a sivatagba...
-
B-L-A-C-K
titán
Ipad 2-be ugye nincs GPS? Vagy én találom?
-
B-L-A-C-K
titán
Mi ebben a mázli?
Gondolom másnál is ilyen mint nálam, amúgy nem mind1 hogy újként állítod be utána, vagy egy mentésről, már telefonon is érezhető volt a különbség. Azaz ha egy szűz rendszerként indítod az IOS7-et sokkal jobban megy (legalább is nekem telefonon így volt, és itt is megvagyok vele elégedve).
-
B-L-A-C-K
titán
Vigül csak frissítettem, eddig semmi bajom vele, nem lassú, és a játékok is ugyan úgy mennek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szasanyi #7945 üzenetére
Ugye i5-ön IOS7 van és eszembe se jutna visszatérni IOS6-ra, viszont sose volt iPad-em, és nem tudom hogy viselkedne ez IOS7 alatt mert ugye a 2-es nem megy mai darab. Igazából barátnőm fog játszani rajta sokat, illetve a munkámhoz kell, de ugye ehhez ide nem kell nagy teljesítmény, mert csak emailezek rajta. Így tulajdonképpen az most az első szempont hogy a játékok hogy fognak muzsikálni IOS7 alatt...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ittakary #7920 üzenetére
Csak abból indultam ki hogy telefonnak is gondolom ilyen üveg a felülete, is ott sokkal jobban maszatolódik mint fóliával.
Na de most nézem van aki nem így gondolja, úgyhogy itt is az a helyzet mint a telefonnál megy a vita ezerrel hogy a célszerűbb...
Szerintem az lesz veszek rá egyet, és majd eldöntöm...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Jövőhéten csatlakozok egy céges iPad 3-mal. Lesz hozzá egy ilyen gyári tok, ez alá érdemes fóliát rakni? Elég fólia párti vagyok, minden normálisabb telefonom fóliázva van/volt, jelenleg az i5-öm is. Tulajdonképpen itt nem is a karcolások miatt érdekelne ez a dolog hanem a kijelző maszatolódása miatt, pl i5 esetén a sima felület sokkal jobban maszatolódik mint fóliával, itt mi a helyzet ilyen téren? Természetesen csak fényes fóliát raknék rá, mert ugye a matt az lehet nem maszatolódik annyira de a kijelzőn rengeteget ront, így alapból kihagynám...
A másik meg "nagy" fólia felrakó vagyok, már kitapasztaltam a buborékmentesség titkát, de ugye telefonra, ilyen felületre már előre látom nem egyszerű fellökni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest