- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferikek
aktív tag
válasz
tomi5244 #3098 üzenetére
Szia,
Gart az iPadhez!!! Látom 110-es csatit kaptál + adaptert
nekem is volt anno iphone hoz, de vigyázz, ez a sötétszürke adapter (gondolom ugyanazt adják több boltban is) hamar "elfüstöl", szó szerint pukkan
nem egy örök életű darab, csak ne tegyen kárt a készülékben
sztem vegyél vmi utángyártott (neadjisten gyári
"adaptert"
üdv.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
tomi5244 #3084 üzenetére
Én azt sajnálom, hogy kevés és még kevesebb a jó magazin iPad-ra. Basszus, azért mégis XXI-ik században vagyunk. Én pl. nagy autós magazin rajongó vagyok, vagyis egyszerűbben, mindig azt olvasok a retyón. Ez egy ilyen megszokott szertartás.
De nemrég át akartam nyergelni elektronikus újságra, és jó minőségben alig van, egyedül az AZ autó-t találtam, a többinek a keretprogramja fos és még ezzel is van néhány apró gond.
-
erdoke
titán
válasz
tomi5244 #3076 üzenetére
A háttérben futást a Google tiltja már egy ideje a többi appban is, úgyhogy erre nincs lehetőség. Ugyanígy a videók hosszabb távú offline cache-elését, már az se működik. Hacsak nem találsz valami régi verziós appot elfekvőben.
Nekem a Tube Explorer jött be leginkább, úgy a tudását, mint a felületét tekintve. -
0pityesz0
tag
válasz
tomi5244 #3059 üzenetére
Dombornyomott visa a legjobb!
Erdőke, Madgie: én éppen most tervezek apple time capsule-t venni és sokaktól hallom a jövő meghatározó otthoni "rendszere" ilyesmire éppül (persze ez csak az én, meg a velem kapcsolatban álló személyek véleménye)
. Tehát a vezeték nélküli nagy tárhellyel rendelkező bárkivel megosztható otthoni rendszerrel. Csatlakozom én is az 50" -os plazma tvk egyvelegébe, ami tök jó, azon filmezni, de mellette van még 2 db samu (bocsi a reklámért)94"-os smart tv, amin egyszerűbb filmezni, pláne majd a time capsuleval. Egyébként személy szerint a NAGY iPad a "rendes" hordozni való tablet, ami mindenhova velem jön, nem egy 7, vagy egy 7,9"-os (igen van iPad mini meg 7"os androidos tablet is). Ismétlem ez csak az én véleményem!!!
-
ferikek
aktív tag
válasz
tomi5244 #3012 üzenetére
Hali,
Először EU-s "gairval" vetted volna, de most gyártóival adják? Mennyi így? 132 + szállítási költség?
Egyébként én már 3. napja használom (Black 16gb wi-fi) és baromi jó. iphone 4s-sel tökéletes párost alkotnak
Mivel csak hetezésre meg munkára használom (mailezés) így eddig 3 nap alatt kb. 50%ot merült, úgyhogy 1 hétig bírja, ezt nem gondoltam volna (ezzel párhuzamosan nem használom annyit az iphone uh az is bírja 3 napig
Vettem hozzá még egy sötétszürke icase-t vagy mit uh überjó a cucc
Eddig semmi gondom vele, amire használom, arra tökéletes!!! (jobb, mint az előző andoridos, mert hiába több a ficsör azon, még a legszuperebb is néha szaggat, és fagy) -
powerup2
addikt
válasz
tomi5244 #2999 üzenetére
Igen minél messzebb laksz Pestől annál drágább de ok megbízhatónak voltam leadták a rendelést este 11 fele jött az email másnap rajuk teloztam megrendelték az iPad 4 fehér 4g-set es következő nap átvettem es meg aznap hívtak megvan a termek , korrektek voltak. Én Pesten érte mentem szóval jól jártam vele 180ezerert vettem storeba meg ez 219ezer azért nem mindegy az ár .
-
powerup2
addikt
válasz
tomi5244 #2979 üzenetére
Szia én plusz két év garival de így is jóval olcsóbb volt mint a boltba es megbízhatónak gyorsak voltak jah es dobozos te bontod ki elsőre es bárméket kéred dobozos minden tartozekkal kapod . Ott kibontottam ellenőriztem előttük minden benne van e es minden rendbe volt .
-
p87
senior tag
válasz
tomi5244 #2979 üzenetére
Igen, meglehet, hogy csak az iPad-ot kapod minden nélkül, az ilyen helyeken vigyázni kell.
Mikor én kerestem boltot, hogy hol vegyem, az XXL gsm-ben igen jó árakat találtam és gyanakvó lettem, rákérdeztem, hogy bontatlan dobozos-e minden tartozékkal, azt a választ kaptam, hogy az 6 ezer forinttal drágább.Szóval vásárlás előtt mindenképp érdemes rákérdezni. Egyébként én ipon-tól vettem régebben akkor elég jó áron és ott biztos bontatlan dobozosak.
-
DiVaD
senior tag
válasz
tomi5244 #2971 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de szerintem arra gondolt, hogy míg az iPhone töltője csak "sima", addig az iPad töltője olyan, mint a Macbook-é. Tehát a "feje" cserélhető, sőt ha van Macbook-od, akkor a Magsafe-hez kapott hosszabítót használhatod az iPad töltőjéhez is (de az írásból nekem az jön le, hogy egy sima kábel is megteszi, bár nem túl esztétikus).
-
madgie
titán
-
-
-
ferikek
aktív tag
válasz
tomi5244 #2786 üzenetére
először a mobilbirodalom-tól, de sztem kamás cég, ilyenekben nem bízom. itt még 4G-t akartam, de a köv rendelésemnél (electromarket - tudom h itt nincs
már jó lesz a sima wi-fi-s is, bár ha tudnak szerezni más ipad 4-et, akkor meglátjuk
. én is megosztanám a netet, de mivel olyan díjcsomagom van, amiben csak 1gb a havi leforgalmazhatóság, így mégis csak kellene a 4G (meg van egy 16Gb-s net előfizum a T-nél, de jelenleg kihasználatlan
még nézegetek egyéb helyeket is, de ahol ugye van raktáron, ott drágább.
Hoppá mit találtam. ez ipad4? [link]
-
ferikek
aktív tag
válasz
tomi5244 #2767 üzenetére
te 4G nélkül vásárolod? Én sztem inkább 4g-vel, van egy mobilnet előfizetésem, amit nem használok, hát majd itt
ipad3-an gondolkodtam, de már sok helyen nem kapható, és a 4 mégis csak újabb
egyébként megrendeltem, nemsokára szólnak, hogy ünnepeket előtt át tudom venni, vagy sem
-
bartimre88
tag
válasz
tomi5244 #2770 üzenetére
amint mondtam már nálunk sem nagyon kapható. Én akkor csaptam le rá, amikor az itthoni legnagyobb netes áruház 11. szülinapját ünnepelte és felkeltem oldalnyitáskor, reggel 7kor, hogy csapjak le rá. Mit ne mondjak, 9re már 1 db sem volt és ha jól tudom már most sincs. Gondoltam, hogy tőlük megkapom jó áron, ugyanis feketepénteken 50%-kal!!! kevesebbért adták a 2est! De ha jól tudom máshol is élnek a kedvezmények, viszont már csak a 64gb-osokból vannak (ipad 3). A többi típusra is van kedvezmény, csak nem ilyen nagy fokú!
-
Keksz
senior tag
válasz
tomi5244 #2265 üzenetére
Hát, az lesz h újrarakom az Ipad 1-et, mert mióta kijött a 4.2.1, 2010. november, azóta nem volt és szerintem az is lehet egy oka hogy belassul már néha (Legutóbb több mint egy év után volt újraindítva és azóta is eltelt már 3 hónap). Emlékeimben fürgébb rendszer volt ez :-D Bár lehet rászoktam az i4s -re :-)
De nem rakom fel az 5.x -et, hanem maradok a 4.2.1-en, ha kellene még az JB-elhető is (bár nem használók egy JB funkciót sem, ami nélkül nem tudok élni..)
-
Keksz
senior tag
válasz
tomi5244 #2262 üzenetére
Nem lesz ilyen akció.
Max a MM vagy Edigital megcsinálja 0% THM-re, pl. 10 hónapra.
Mást nem tudok elképzelni.Ma egyébként majdnem vettem 165ért egy Ipad 4 32GB WIFI-t. Már apple.hu-n a kosárban volt, majd el is indultam érte majdnem az Istyle-ba, de mostanra már meggondoltam magam.
Remélem nem bánom meg :-D
-
-
szabopali
aktív tag
válasz
tomi5244 #2144 üzenetére
Vadi új! Nekem is onnan van, teljesen tiszta! Beszéltem veluk, nyàron a vásárlás alkalmával és beavattak az olcsóság titkába. Bármikor bárkinek nyujtanak erről is felvilágosítást! No para! Érdeklődj bátran.
hengelhof
B)(/B) abban az esetben ha a pc-d látja a HD - t akkor az air video appnak megmutatható az utvonal. Y
-
Ragnar95
félisten
válasz
tomi5244 #2144 üzenetére
Szinte biztos,h új, mivel 1 év Apple garival van, ezt csak azért írják oda, mert GSM boltok gyakran árulnak telókat tartozékok nélkül és hogy tudd, ehhez mindent adnak
Amúgy kérdezd meg őket telefonon és kiderül, én is azt csináltam, amikor úgy volt,h szürkeimportos készülékem lesz
-
erdoke
titán
válasz
tomi5244 #1998 üzenetére
Bizonyára a Smart Coverre gondoltál, mert a Smart Case a hátulját is takarja. Szerintem matrica se kell a hát lapra, nekem eddig egyiken se volt. A második kettest egy ideig hordtam egy elég jól kitalált Marware tokban, végül az is lekerült, mert túl vastagnak és nehéznek találtam.
-
erdoke
titán
válasz
tomi5244 #1990 üzenetére
FaceTime-ra használtam az előlapi kamerát, de nem én látom a jobb képet, úgyhogy csak sejtem, hogy van azért látható különbség.
A6X köszöni szépen, jól van, és gyorsan teszi a dolgát.
Üzemidőben egyelőre nem vettem észre különbséget, de iPadnél közel egy hónap, mire beáll az akksi, úgyhogy még valamivel jobb is lehet. Ma 5,5 óra készenlét mellett 2,5 óra használatot ír (majdnem mind netezés és hír olvasás), az akksi pedig 81 %-on áll. -
erdoke
titán
válasz
tomi5244 #1869 üzenetére
Anandtechen vannak már benchmarkok. A CPU és a GPU is kb. kétszeres sebességet tud az A5X-hez képest. Ezen kívül combosabb töltőt kapott, rövidebb idő alatt felnyomja a 12 W-os (2,4 A). Amit még érezni, az a gyorsabb WiFi rádió, persze ehhez megfelelő router és net is kell.
A Lightning csatlakozó nem kifejezetten előny, de lassan minden átáll arra. A 720p-s előlapi kamera viszont jól jöhet. -
powerup2
addikt
válasz
tomi5244 #1858 üzenetére
Megnéztem a videót de lassan azt mondom gyorsabb a böngészés az ipaden mint egy notebookon
nem sokkal gyorsabb a 4-es de támogatás a 4-esre jobban lesz de ha tényleg márciusba újabb tablet jön a 4-es helyére az még jobban megkavarná a piacot de ha lesz is frissítés akkor olyasmi külseje lesz mint a mininek vagy mint az iphone 5-nek talán megkapja majd a 4s kameráját ami jó lenne ideje lenne aztán kitudja mit tudnak még bele pakolni de proci az tuti változatlan marad .
-
erdoke
titán
válasz
tomi5244 #1807 üzenetére
Aki sokat hurcolja, és a normál iPadet nagynak találja, annak nagyon jó választás. Kevésbé tűnik pixelesnek, mint amennyire annak vártam. Bevittem ma a családot, és megmutattam a gyerekeknek, nekik nagyon tetszett: pici, cuki, könnyű. Persze amikor elmagyaráztam, hogy otthonra ugyan miért lenne jobb, mint egy "nagy", akkor még ők is megértették, hogy nem igazán van rá szükségünk. Úgyhogy vettünk egy négyest apának...
Szóval jópofa jószág, és el tudom képzelni, hogy sokan számukra inkább megfelelőnek tartják.
Sajnos Smart Cover még nem volt hozzá. -
Misser
tag
válasz
tomi5244 #1807 üzenetére
igaz nem engem kérdeztél, de én is meglestem az ipad minit, és szerintem a geometriai paraméterei nagyon jók, nagyon vékony, nagyon könnyű és igazán szép is. Utcán, buszon, buszmegállóban is simán használható lenne. A káva a szélén éppen határeset, könnyen ráfog kicsit az ember a képernyőre, de nem érzékelte szándékos érintésnek. De aki magas ppi hez szokott, annak kevés ez a felbontás (legalábbis nekem tuti). Pont a kisebb kijelzőméret miatt még nagyobb az igény arra, hogy a lehető legtöbb részlet látszódjon szerintem.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
tomi5244 #1795 üzenetére
Az MM-ben a Garancia Plusz-t érdemes megvenni. Szerintem 3 év alatt simán előfordulhat, hogy elejted. Illetve szerintem a 3 évbe az akku is beleszámít.
"a biztosított termékhez tartozó kiegészítőkre, amelyek nem alkotóelemei, de rendszerint szükségesek vagy hasznosak a termék rendeltetésszerű használatához, mint pl. elemek, adathordozók," Csak az a kérdés, hogy alkotóelem-e? Miután a készüléknek gondolom legalább a fele az akku, igen. Illetve az üzletben is azt mondták, ha nem, akkor ugyan szedje már valaki ki a készülékből. -
erdoke
titán
válasz
tomi5244 #1793 üzenetére
A boltokban full fényerőn és töltőről megy egész nap. Normál használat közben nem melegszik annyira, egyedül durva 3D játék alatt, ha a fényerő is magas. Ma néztem a 4. generációst, gyakorlatilag ugyanannyira volt meleg, mint a hármas.
Amikor minden termékre 0 % THM van mondjuk egy MM-ban, az az iPadre is ugyanúgy vonatkozik. Sőt, ha veszel hozzá kiegészítő garanciát, azt is hozzácsapják szerintem.
-
c p
tag
válasz
tomi5244 #1729 üzenetére
Hátha tudok segíteni a két kérdésedben - mindkettőben érintett voltam magam is :]
iPad2 vs. iPad3
szerintem megéri "pusztán csak" a kijelző miatt az újat venni, még januárban vettem egy iPad2-t, de a pár hét használat során annyira bántotta/fárasztotta a szememet, h. egyszerűen nem tudtam használni, el kellett adnom ( persze jelentős buktával )
az iPad3 esetén semmi ilyen gondom nincsnet-es shoban ( eDigital - Erzsébet krt. ) vettem a kütyüt úgy, h. az összeg 2/3-át fizettem Sodexo utalvánnyal ( cafeteria ), a maradékot meg kp-ban, simán ment, nem problémáztak
szóval ha netes shopban akarod venni, akkor fogsz tudni utalvánnyal fizetni, ha feltüntetik az utalványos fizetési opciót a shop-ban -
válasz
tomi5244 #1729 üzenetére
Én mindenképpen az újat javasolnám. A kijelző egyszerűen tényleg bokalefosós
Hidd el, ha még nem láttad, akkor mondom: el nem tudod képzelni milyen az amikor nincsenek pixelek! Iszonyat jó
Csak egy kis előzetes
Én amikor megvettem a 3at, csak pár napra akartam megtartani, mert nekem ugyan minek ez a drága cucc (volt már iPad 2-m) de egyszerűen képtelen voltam még csak ránézni is a 2-re a 3 után... hányinger kerülgetett
Szóval a 20ezer forint különbség pontjó
Ja és aprón most mindenki adta fel a 3akat hirdetni szóval 100 körül simán meg lehetett kapni a 3at ha volt egy minimális üzleti érzéked...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest