- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
c p
tag
válasz
ribarszki #2149 üzenetére
Dehát iPad3 készüléket vettél, nem? :]
Nem akarok flame-t, stb., de azért az vicc, h. pár napja/hete minden pár tucat hsz-ben van pár, ami azon keserg, h. a sanyarú sorsú júzer csak iPad3-at kapott.
Én is azt vettem, amit Te, kb. akkor, amikor Te, de nem vergődök: ez van.
Illetve, amikor kellett, akkor trükköztem ( jajjj! ), mert balf@sz voltam és a megvétel napján upgrade-ltem iOS6-ra, de arra még nem volt JB... szóval felkerekedtem, visszasomfordáltam a boltba, némi haverkodás után kitalált indokokkal kicseréltettem egy másikra, amin szintén még csak iOS5.1 volt ( mivel nem lehetett downgrade-lni iOS5.1-re ) - de ha nem sikerül a trükk és olyat kapok cserébe, amin iOS6 volt, akkor nem értem volna célt, de legalább megpróbáltam.
Én csak azt nem értem, h. a bármiféle alapot nélkülöző találgatásoknak - ti. "vajon iPad4-re cserélik-e majd ki?" - mi a teteje... itt úgysem tudja senki megmondani a frankót.
Ha neked lennék bekocognék és kideríteném, h. milyen cserekészüléket kapok. :]] A készülék a Tied, legfelejebb, ha azt mondják, h. iPad3-ra cserélik és akkor lesz egy nem gyári hibás eszközöd... vagy visszekéred azt, amit bevittél javítani... Nem? :]
-
c p
tag
sajna(?) az embereknek csak eléggé kis hányada használja értelmesen a hitelkártyát
nagy százalékban a "nincs-pénzem-de-MOST-kell-a-bökdösős-telefon" habitus érvényesül
nyílván azért éri meg a pénzintézeteknek ilyen eszközt kibocsátaniuk, mert a gondolkodó ember ritka, mint a fehér holló... viszont, ha kellően sokan visszautalnák a pénzt még a kamatterhek kirovása előtt, akkor dőlne a hitelkárta-biznisz és mi, akik vásárlás után egyből visszatöltjük a pénzt, sem járnánk ilyen jól és nem lennének jó kis cetelem-klub kedvezményeink :]
-
c p
tag
válasz
tomi5244 #1729 üzenetére
Hátha tudok segíteni a két kérdésedben - mindkettőben érintett voltam magam is :]
iPad2 vs. iPad3
szerintem megéri "pusztán csak" a kijelző miatt az újat venni, még januárban vettem egy iPad2-t, de a pár hét használat során annyira bántotta/fárasztotta a szememet, h. egyszerűen nem tudtam használni, el kellett adnom ( persze jelentős buktával )
az iPad3 esetén semmi ilyen gondom nincsnet-es shoban ( eDigital - Erzsébet krt. ) vettem a kütyüt úgy, h. az összeg 2/3-át fizettem Sodexo utalvánnyal ( cafeteria ), a maradékot meg kp-ban, simán ment, nem problémáztak
szóval ha netes shopban akarod venni, akkor fogsz tudni utalvánnyal fizetni, ha feltüntetik az utalványos fizetési opciót a shop-ban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest