- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Deion Branch #3904 üzenetére
A Retina kijelzőnél érzékelhetően rosszabb, nem kívánkozol vissza az iPad 2-re vagy iPad Minire pár napnyi iPad 3/4 használat után sem már....
A Miniéhez képest elenyészően gyengébb csak az iPad 2 kijelzője, mivel ugyanakkora a felbontásuk, csak a kisebb méret miatt nagyobb kicsivel az iPad Mini pixelsűrűsége... -
Ragnar95
félisten
válasz
Deion Branch #3898 üzenetére
Döntés kérdése. A Mini valószínűleg tovább lesz támogatott, illetve leheletnyivel gyorsabb és szebb a kijelzője a nagyobb ppi miatt, de én páldául mindenképp a nagyobb kijelzőt választanám, mivel az minden felhasználási területen előnyösebb a kisebbnél és cipelésnél se számít annyit az a 3", illetve kb 100g különbség...
@matthew@: nem, nem az végzi a feszültség, illetve az áramerősség átalakítását, hanem a töltő, a kábel csak továbbítja a kapott áramerősséget, illetve töltést... -
DiVaD
senior tag
válasz
Deion Branch #3898 üzenetére
Szia!
Mire kell? Én például ipad 3-ról váltok minire, mert mobilitásban jobb a Mini szerintem. Illetve amire kell (net, ebook, ritkán alap játékok) arra a Mini HW-re is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest