- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
jól látom, hogy már nem lehet lementeni az SHSH-t 6.01-es ipadon? Vmi olyasmit olvastam szifon.com-on, hogy kijött a frissítés, és gyorsan mentsük le az SHSH-t, de már nekem a tinyumbrella nem volt hajlandó lementeni, mert kiírta, hogy too late...
-
-
RockHaRD
addikt
haverom (aki több száz appot vett már) megadta nekem a belépési emailjét, és jelszavát, és én beléptem pc-ről az itunesba. Hol találom a megvásárolt appokat? Csak a zenéket látom
rá kell dugnom az ipadot, és akkor fog csak megjelenni?
-
RockHaRD
addikt
az hogy lehet, hogy hugom áthozta az ugyanilyen ipad 2-esét, mint az enyém, (kb semilyen app nem volt rajta), és simán ráraktam azokat az appokat minden probléma nélkül, amit én megvettem
ilyet lehet? Mert akkor mindent csak egyszer veszünk meg
-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
hallott már olyanról itt valaki, hogy ipadnak a fém hátlapját kicserélték? Lehet ilyen műveletet véghez vinni?
esetleg külön hátlapot venni?
-
RockHaRD
addikt
válasz
Ragnar95 #3550 üzenetére
annó mikor először volt ipadom, és jailbraekelt volt, akkor én mindent külön töltöttem, egyenként kerestem rá a neten... (bár lehet, h akkor ez a módszer nem is létezett még, amit most bezártak)
gondolom az egyenként összeszedés még így is megmaradt, és ahhoz sem kell nagy tudomány...
-
RockHaRD
addikt
youtube-on olvastam egy ilyen kommentet:
appcake is the new installous
meg ahogy utána olvastam ez az installous aféle black market volt.. ugyanaz, mint az app store, csak minden ingyen... gondolom sokan szerették
-
RockHaRD
addikt
válasz
sunahunter #3539 üzenetére
mi az az installous?
-
RockHaRD
addikt
itt amúgy lehet a jailbreak-ről beszélni?
örülök neki, csak azt hittem, hogy nem lehet
bár az én ipadom esetében ez tárgytalan, mivel 6.01-re még nincs
(illetve van, csak nem publikus)
-
RockHaRD
addikt
cinexplayer reviewoknál csak szidják a progit, szal azt inkább kihagyom, az avplayert viszont megvettem, kiváncsi vagyok, hogy hogy szuperál... az itunesból másolás miatt már előnnyel indul nálam
6 gigás avengers filmmel indítunk, és akkor meg is dől egyből a fat32-es feltevésem
-
RockHaRD
addikt
egyébként eléggé gáznak tartom, hogy 2013-ban az apple termékeinek többsége FAT32-es fájlrendszert használ... pl ipadokon az van, ezért hiába veszel egy 64 gigásat, nem tudsz rá 5-6 gigás hd filmeket áthúzni vlc streamerrel, mert egyszerüen lefagyassza a gépet.. a pc-n exe hibázik a program
haver szintén áthozza a winyóját, amit a mac-e használ, hogy rakjak rá jó filmeket, erre nézem, hogy a filmek egy része nem megy át... hát persze, hogy az is fat32...
-
RockHaRD
addikt
nem sok esélyt látok a válaszra, de hátha
megvette itt valaki ipadra a monopoly hd-t?
én pár napja vettem meg, és örömmel vettem tudomásul, hogy van egy új bábú benne. Toyota Prius, és tökre tetszett elsőre, erre másnapra eltűnt a játékból
ahogy a changelogot néztem április óta van benne a játékba, nem hiszem, hogy most egyik pillanatról a másikra kivették volna
-
RockHaRD
addikt
vettem tengap egy pár programot az app store-ba... kb 10€ értékben, és nem vont le semmit a kártyámról
ilyenkor mivan?
-
RockHaRD
addikt
megtaláltam, köszi mindenkinek
-
RockHaRD
addikt
vettem a minap egy ipad 2-t, és leszedtem rá az adobe readert. Megvan a pdf file a gépemen, amit el szeretnék olvasni az ipadon (egy könyv). Ilyenkor mi a teendő? hogy varázsolom rá az ipadra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged