- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
RomiJosy #3620 üzenetére
Lányom esküszik, hogy a töltő jó. Csak elfelejtette tölteni hónapok óta... Illetve amikor próbálta, már nem töltött, nekem meg qssolt a drága, csak lenyúlta állandóan a laptopom. Szóval inkább az aksi halhatott be és nem tudok bele életet lehelni. Próbáltam bekap. gomb és hangerő egyszerre nyomással, de semmi. Valami reset gomb nincs rajta? Szerintem én vettem ilyet a leghamarabb, de egy órán át sem volt a kezemben, lenyúlta a lányom. Így már én sem emléxem a részletekre.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
RomiJosy #3604 üzenetére
Én nagy mélységekben nem értek a droidokhoz, mondjuk úgy hogy érdeklődő júzer vagyok, de valamin elgondolkodtam józan paraszti ésszel. Azt írtad a based miatt hogy kitkat a telón. A tf ugye nem teló, sosem fogsz tudni vele telefonálni. Skype, viber megy, az usbs mobilnetet kezeli, de nem telefon. Tehát szerintem fölösleges belemenni a based helyzetébe, több a kára mint a haszna.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
RomiJosy #3602 üzenetére
nem is tudom hirtelen mi ez a base band - os dolog, szerintem külön nem kell rátenni, a kernelben van integrálva. Tehát szerintem külön nincs értelme vele szórakozni, csak bekavarsz a kommunikációs dolgokba vele.
A szöveg azt jelenti hogy nem tudja csatolni a system partíciót, vagyis azt a részt ahol maga a rendszer lakik. Én még ilyennel nem találkoztam, de leírtam hogy én mindig milyen lépések szerint haladok. Azt gondolom hogy az előző rom maradványai kevernek be, de ebben nem vagyok biztos, kérdezz valaki nálam nagyobb gurut. -
DessertFox
aktív tag
válasz
RomiJosy #3600 üzenetére
Nekem ez a link halott.
Igen, lehet az a baj, ezért kell teljes wipe, a legtutibb az internal storage ( belső tároló ) törlése. Így viszont minden adatot el fog tűnni ( ezért kell előtte teljes mnetést, adatot, systemet, mindent ) csinálni, mert így egy teljesen üres területre telepítesz. Ha nem tetted meg a törlést, akkor valóban gondot okozhat az előző rom maradványa. Szóval mentés, teljes törlés és telepítés. Ha így csinálod akkor nem kell semmi féle trükk, meg base band meg ilyenek. De mondom: Így minden adatod ami most van rajta, el fog veszni ! -
DessertFox
aktív tag
válasz
RomiJosy #3598 üzenetére
Hát van itt egy - két dolog amit nem értek. Az Energy romból, ha jól emlékszem egyetlen kiadás van, az is kb két éves, utána a fejlesztő srác leállt az Asusról. Linkeld már át nekem légy szíves azt a novemberit, amit használtok.
E: Unable to mount ˋ/systemˋ- erre így elég nehéz válaszolni, legelőször is: milyen twrp- t használsz ? Lehet hogy abban a mount/unmount menüben kell csatolni a systemet.
Mindent megcsináltál amit telepítéskor ajánlanak ? ( 1. létező rendszerről mentés !!!!! 2. Teljes wipe, data, system, minden 3. Rom telepítése 4. Kernel telepítése 5. Egyéb más, amit akarsz ( gapps pl ) 6. Wipe cache / dalvik cache
Gondold ezeket végig, ha elakadsz szívesen segítek, ha tudok -
lev@bps
csendes tag
válasz
RomiJosy #3559 üzenetére
Ha már 9 ezer Ft-ra lement az ára, szerintem mindenképpen vegyél egyet - nyilván attól is függ, mire használod majd, de a fizikai billentyűzet előnyeit nem kell ecsetelni, és a 2 USB aljzat, SD olvasó azért komoly funkcionalitást jelent, plusz az akksi a 101-es szériánál még ugyanakkora a billentyűzetben, mint a tabletben, úgyhogy duplázza az üzemidőt.
-
DessertFox
aktív tag
-
lev@bps
csendes tag
válasz
RomiJosy #3529 üzenetére
Én egyszer megbrickeltem a 101-esemet, de sikerült visszahozni az életbe, azóta megvan minden file, leírás letöltve a gépemen. Root-hoz is van működő, egyszerű megoldás, ha írsz az info@budapestscenes.com-ra, átküldök mindent.
Nekem a 101-esen KATKISS van (4.4 azt hiszem), csak tartalékban áll, nem használom - így nem tudom, mennyire stabil, de az biztos, hogy villámgyors, egy próbát megér, nagyon ügyes a srác, aki csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest