- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DessertFox
aktív tag
Hát én nem vagyok egy műszaki szakember, de ha hálózatról tölt, akkor szerintem nem a kábel rossz. Nem tudom elképzelni hogy külön lábakat használ a hálózati és külön lábakat az b usb töltéshez. Usb3 -t használ, ami kevés gépben van. Én azt gondolom hogy még mindig driver gond lehet.
-
gaben1117
senior tag
Na megnéztem neked, feldugtam a gépet dokkolóba téve. Nekem a widget is jelzi, hogy mind a kettő töltődik egyszerre, illetve ha a beállításoknál bemegyek az akkumulátorba, akkor azt írja hogy "töltés" és hálózat. Azt hiszem ha a dokkoló tölti a tabot, akkor is írja, hogy töltés de akkor nem írja oda hogy hálózat. Ezt majd mindjárt letesztelem, csak töltsön egy kicsit a dokkoló.
-
gaben1117
senior tag
Ha rádugod a gépre és nem történik semmi, egyáltalán nem érzékeli, nem ad hangot, akkor nem jó a kábel. Hiába tudsz vele tölteni, de az adatátvitel nem fog menni. Az én egyik kábelem is ilyen. Mai napig azzal töltöm, de géppel nem kommunikál.
Szerezz egy másik kábelt, meglátod menni fog azonnal. Framaroot.apk nem támogatja még a tf101-et? Azt elég ha valahogy a gépre juttatod és futtatod. -
DessertFox
aktív tag
Na akkor szerintem a következőket kellene tenned:
1. Innen feltelepíted a wines gépre a szükséges drivereket ( ne ijedj meg hogy Nexust ír )
[link]
Innen felteszed az easy flashert, ezek rootolni és recoveryt tudsz cserélni. Figyelj a sorozatszámokra !
[link]
3. Újraindítás után rootolva lesz és a recoveryből tudsz romot cserélni. -
lev@bps
csendes tag
A gyári ROM nem biztos, hogy kijelzi, hogy mindkettőt tölti, emlékeim szerint talán csak a Settings-ben a Battery-nél - de ez tökmindegy, elvileg tölti, persze megnézheted a Dual Battery widget-tel.
USB driver-eket az Asus oldaláról lehet letölteni, a 'support' részt keresd, ott 'download', majd 'software' majd válaszd ki a gépet - ha nem is pontosan így, de nagyon hasonló módon meg lehet találni.
Van egy '1-click Transformer Root' program, amivel pillanatok alatt megvan a root, keress rá.
(de ha nagyon nem vagy otthon az ilyen dolgokban, szerintem inkább hagyd, vagy bízd rá valaki másra a ROM-olást, mert könnyű 'téglásítani' a tab-ot. Nekem is sikerült egyszer, de vissza lehet hozni gyári állapotba, csak hát mégis jobb elkerülni. Ha az angol megy, az xda fórumokon keresgélj, szépen lépésről lépésre leírt tutorial-ok vannak)
-
DessertFox
aktív tag
Szia. Régen szórakoztam ilyennel, de ha jól emlékszem, usb3 portot használ, tehát az asztali gépen is ilyennek kellene lennie. Én 3 gépet használok és egyik sem tölti usb-ről. Szerintem ettől nem kell megijedni, van hozzá gyári töltő plusz a dokkolóval már elég sokat tud menni aksiról.
Romból és is a Katkisst használom, nagyon bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Robogó, kismotor
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest