- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RomiJosy
aktív tag
Az aku ára engem is érdekelne. Töltője egyszer nekem is elromlott,elvittem szerelőhöz (nem tudtam,hogy a töltő kakilt be) szerzett hozzá utángyártott töltőt aminek a kábel része fixen van a trafóba kötve.A célnak megfelel. Szerintem ha ráguglizol ,,asus tf101 töltő,, biztos találsz rendelhetőt.
-
RomiJosy
aktív tag
Sikerült. Mount-ra kattintva engednikellett neki a system írását.Vagymi.. Persze kis segítség kellett.. Köszi neked is,megy a rendszer szépen.
-
RomiJosy
aktív tag
Nő. Az internal storange törlésével sem lett jobb a helyzet. Megkérdezek egy profit hátha.
Lehet, hogy a Twrp a ludas. -
RomiJosy
aktív tag
Oké,köszönöm,nem adom fel
Majd írok.
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3603 üzenetére
Értem. Köszönöm. Teszek egy próbát teljes wipe.Base band hanyagolva. Egyébként eza g2 miatt jutott eszembe,mikor 4.4et raktam fel az xda-n volt linkelve hozzá külön,azoknak akiknek még nem volt k.k a telón.Ha kiderítem mi volt,leírom,hagy okuljanak mind a nemoáron
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3601 üzenetére
A base band-ot honnan tom rárakni?
Azért nem töröltem a belsőt, mert azon volt a le töltött fájl. Átrakom memkártyára és teszek egy próbát. Az a piros szöveg amit kiirt, mit jelent? Találkoztál már ilyennel? -
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3599 üzenetére
A TWRP az 2.8.1.1
itt a link szerintem az rendben van. Lassan jött le,de lejött.
Természetesen volt mentés,hogy visszatérhessek és full wipe kivéva az int.stor.
Annál a romnál is ezt írta ki amelyiket te linkeltél és annál is,amit letöltöttem. Nem lehet az a baj (nem értek hozzá annyira), hogy most 4.4-en vagyok? Nem kell (biztos rosszul írom bocsi) base band-ot felrakni előtte? -
RomiJosy
aktív tag
Megtaláltam a nov 30.-at. A kernelt érdemes arra cserélni amit linkeltél a megán?
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3594 üzenetére
Sajnos nem jó. Azt írja pirossal a telepítés után:
E: Unable to mount ˋ/systemˋ
Lehet,hogy megsérült a fájl mikor lehúztam?Ezt a nov 30. utolsó frissített változatot honnan húzhatnám le?
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3594 üzenetére
Köszönöm.Teszek is egy próbát.
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3579 üzenetére
Amit itt linkeltél,feltehető TWRP-ből?
Stabilabb mint a 4.4.4 katkiss? Ez sem lenne rossz,csak a netes filmek (mozicsillag,sorozatbarát) megnyithatatlanok valamiért.
Minden általad feltett progit telepíteni kell? Sorrend mindegy? -
RomiJosy
aktív tag
Feleségem "hivatalos szerv" ,milyen jól mutatna,ha a férje a madaras tescóbab pattintgatná a gombokat.
Ráguglizol a magyar billentyűzet matricára és párszáz forintól 1500 forintig minden van.Nem éri meg. Nyugatitól egy köpésre a Bajcsin van egy üzlet,arra járok,beruházok és csinálok róla fotót.Írta valaki,hogy a "y" és a "z" óvatos cseréje megoldható.Ragasztva vannak a gombok vagy kis műanyag pattintós?
-
RomiJosy
aktív tag
Esetleg van olyan köztetek,aki a klaviatúrát felmatricázta magyar matricával? Gondolom a rendes laptop matrica nagy rá,ha van valakinek tapasztalata,szívesen olvasnék róla.Ha nincs,kitaposom az ösvényt én.
-
RomiJosy
aktív tag
Megvan a billentyuzet. Hogyan hozom elő az ékezetes betuket?
Megva. csak be kellett állítani,hogy magyar legyen a nyelv.
-
RomiJosy
aktív tag
Sokáig nem volt fent, kb 1 órát nyüstöltem. Hiába hagy kb 400MB szabad romot akad.. Nagyon akad.. A billentyűkkel az elején alig tudtam a mail címem bírni. Egyszerűen kezelhetetlen.
Nem hiszem, hogy ha rajtahagyom optimalizálni fogja magát, általában egy rom az elején a leg gyorsabb. Ment vissza mentésből a 4.4
Csípném az 5.0 rendszerét de nem ilyen áron. Talán a fejlesztő még javítgat rajta és jó lesz. -
RomiJosy
aktív tag
Loli 5.0.2 felment, ha még senki nem tesztelte, leírom milyennek találom.
-
RomiJosy
aktív tag
Szerintetek megér a pénzét egy dokkoló? Persze tudom, izlések és pofonok, azt szeretném kérdezni, akinek van, mennyit használja? Átlag 9k használtan.
-
RomiJosy
aktív tag
Loli 5.0.2 próbálta valaki?
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3537 üzenetére
Oké. Honnan tudom letölteni? Xda-n keresem azóta de nem találtam
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3535 üzenetére
Köszi. Az mit tud?
-
RomiJosy
aktív tag
[Ennek ] a segítségével megcsináltam a rootot, felment a twrp és a leírt rom. A kernelen nem változtattam, ami feltelepült , az van 2.6.39. 4.kat109-gb317036 timduru@androtim#18 San Nov 23 15:00:37 cet 2013
Hagyjam ezt, vagy cseréljek kernelt arra, amit az oldal javasol?
Illetve nem csináltam wipe a leírás szerint a gapps felrakása után kellett volna.
Backup everything !
Go to recovery
Make a full wipe / factory reset (you can skip this step if you're already on KatKiss-4.3, if ever you encounter a problem do the full wipe and try again before reporting )
Format /system
Flash the rom
Flash optional kernel
Flash gapps
Wipe cache/dalvik
Reboot -
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Örököltem egy tf101-et.
Szeretnék egy főzött roomot rá. Pàr oldallal odébb ítátok,hogy a 1-Click Transformer Root_1.1 jó a rootjoghoz. Sajnos az xda fórumon linkelt oldalról nem tudok tölteni,telepítetni akart egy alkalmazást,ott regisztràltatni akar.. kivagyok tőle. Van esetleg valakinek direkt link,ahol egyből lehet tölteni?
Ha sikerül a root, hogyan tudom felrakni a twrp-t?
Bocsi , biztos gyakori kérdés ez, kicsit próbàltam vissza olvasni,de nem jàrtam sok sikerrel. A segítséget előre is köszönöm. (Jöhet privátban is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest