- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikt0r
aktív tag
Nem próbáltam de ez esetleg megfelelhet.
-
Vikt0r
aktív tag
Gta Vice city elerheto nektek Playen?
-
Vikt0r
aktív tag
Nekem nincs PayPal-em se ebay-em ezért kétszer rendeltettem Winner-rel ebay-ről átutaltam neki a pénzt és még aznap megrendelte és a maradékot utána visszautalta. Első alkalommal a kínai kolléga nem adta fel a csomagot vagy elkeveredett de Winner elintézte és megrendelte az újat ami 10 napra rá megjött. Mindenkinek csak ajánlani tudom egyik legmegbízhatóbb fórum társ.
-
Vikt0r
aktív tag
hali
a memóriakártya be van téve a tab-ba nektek is egy idő után automatikusan leválasztja?
-
Vikt0r
aktív tag
Google now-t próbálta már valaki telepíteni?
-
Vikt0r
aktív tag
válasz
orimate86 #2349 üzenetére
A külső winchester valószínűleg azért nem ment mert az usb port nem tud annyi energiát biztosítani neki. Próbáld meg úgy, h a winchesterre rádugsz külső tápot ha 3,5"-ős vagy Y alakú usb kábel el.
A wifi-s egerénél valószínűleg driver hiánya miatt nem ment de sima usb--sel és BT--sel mükődik.
Nekem eddig minden fajta fájl rendszerrel megbirkózótt.
-
Vikt0r
aktív tag
hali
usb-utp átalakitóval lehet valahogy internetet varázsolni rá?
-
Vikt0r
aktív tag
Tegnap tesòm használta a tabletet nem kapcsolta ki a wifit reggel fagyva várt a tablet. Ezután bekapcsoltam használtam majd letettem 10 perc múlva lezárt képernyönél belettem egy memoriakártyát majd nyitám fel a képernyö zárat de semmi nem történt és most egyszerüen nem tudom bekapcsopni.
-
Vikt0r
aktív tag
Tedd fel a dual battery widgetet.
-
Vikt0r
aktív tag
válasz
mgTerminator #1304 üzenetére
Ott próbáltam kiìrta, h nincs frissités de kb 5 perc múlva mi után megírtam a hsz-t elkezdte letölteni és sikeresen települt.
Telepités menete, érintőképernyőre az optimalizáltsága, gyorsasága , esetleg ha próbáltad linuxos programok telepitése, dualboot esetleg megoldhatò-e?
-
Vikt0r
aktív tag
válasz
mgTerminator #1290 üzenetére
unbuntuól ìrnál bövebben?
4.0-às frissitèst ha nem talàlja, hogyan tudom frissiteni?
-
Vikt0r
aktív tag
válasz
David4411 #1225 üzenetére
szia
A beèpitett 3g-s modemet internetezèsre lehet hasznàlni bàrhol ahol van 3g lefedettsèg pl az utcàn, buszin menet közbe
kèt fajta elöfizetèsi tipus lètezik az elöfizetèses amièrt havonta kell fizetni vagy feltöltókàrtyàs amit egyszer feltöltesz addig hasznàlhatod amig elnem fogy róla az egyenleg az àrakkal kapcsolatban pedig làtogasd meg a t-mobile, telenor vagy a vodafone oldalàt
a beèpitett 3g az azèrt elönyösebb mert nem log ki a gèp oldalàból de màs különbsèg nincsen. -
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
a gta ès az mc3 megy nektek? mert nekem kilèp mind a kettö indulàsor, h nem kompatiilis az eszközèvel
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest