- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Én is toleráns vagyok az akadozással egy bizonyos mértékig. A saját telóm sebességét kielégítőnek találom, még ha van is nála gyorsabb. Viszont amikor azt hozza fel valaki érvnek, hogy "deazcsakkétmagosmígamásiknégy"... na akkor látszik, hogy sikeres a marketing maszlag.
-
kolosanyi
veterán
válasz
manchester85 #79 üzenetére
Nos tablet nincs a tulajdonomban, így csak rövidtávú tapasztalataim vannak a használattal kapcsolatban. Mindazonáltal nem tűnik fárasztónak, sőt, pont a netezés az, ahol nagyon kényelmesnek éreztem például egy notebook mellett. De igazából mindegy is, mert ergonómiailag még mindig az "ósdi" PC a nyerő, szép nagy monitorral, egérrel és billentyűzettel.
-
kolosanyi
veterán
Mi ez, hogy fárasztó egy tablet? Nehogy már annyira ne legyünk edzésben, hogy egy kis kijelzőn való mutogatás elfárassza a karunkat. Tessék mindenkinek lemenni az edzőterembe erősíteni kicsit, sőt, kijött a jó idő, lehet menni a szabadba sportolni...
(Amúgy viccet félretéve, egy bazi nagy asztali monitor valóban kényelmetlen lehet ha érintős, de egy tablet szerintem nem az, sőt... Annál ergonomikusabb, intuitívabb kezelési mód nincs, persze vannak esetek, amikor kell a billentyűzet meg az egér, de az más tészta.)
-
kolosanyi
veterán
Kéne a bánatnak az új iPad, nem vagyok Sólyomszem. Jó dolog a nagy ppi, de nélküle is lehet élni. Én inkább választanám az iPad 2-t 120k-ért, az jobban megéri. Kb ugyanaz a szint, mint a jelenleg tesztelt, csak épp olcsóbb is. Meg ott van ugye az iOS, annak minden előnyével (és hátrányával is persze).
(#8) tkesy
Nem, a Microsoft nem fogja engedni az ilyen dolgokat úgy tudom. Persze nem hivatalosan biztos megoldható lesz majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G3 /I7-6820HQ/16GB DDR4/VGA M1000M 2GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest