- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
Próbálj meg esetleg régebbi verziót feltelepíteni, nem mindig jobb a legfrissebb. Illetve nézelődj a fejlesztői beállításai között is, mert erősen gyanítható, hogy valami miatt az érintőkijelzőt érzékeli elsődleges beviteli eszköznek, és ezért tűnik el az egér, ez így helyes is, csak ha mozgatod pl a touchpaddal, meg kellene, hogy jelenjen..
-
user23
csendes tag
@Patens, köszönöm a választ. 3 méteres a hdmi kábel, ez volt a leghosszabb a boltban, szerintem ez itt nekem most meg is felelne.
Lehet, hogy még leszek kérdéseim menet közben és szívesen jönnék vissza válaszért.
Jobban belemerülni majd csak vasárnap lesz időm, munka miatt.Tegnap este egy filmet néztem meg, és azt sem végig. Ill kb 1 órát tablet formában használtam, és a 100% töltési egység most, hogy újra bekapcsoltam 74%-on van ? Ez reális ?
Ha torenten letöltök valamit, és elviszem tablet formába, vagy menet közben viszem el, és a D://-re tölti le, akkor az nemegészséges ugye? Csak az egyértelműség végett kérdem.
Köszönöm! -
Tomeeka28
aktív tag
Én felraktam tegnap, hassít rajta gond nélkül, annyi hogy nekem 32 GB-s van és vissza kellett állítani, mert nem volt hely az update-nek. (mondjuk az már amúgy is ráfért). Eddig működik minden. 16,3 GB szabad helyem maradt, miután belaktam. (Office + használt programok és appok). Az Edge nekem nagyon bejön, meg az is hogy már nincs különbség asztali meg Metro böngésző közt. Új naptár és levelező app. is jó + notification center is, bár Facebook Messenger nem mindig jelez meg a mail sem, de ez javul majd úgy is. Annyi hogy a OneDrive-nál nem beállítható az, hogy csak online legyen látható a mappa tartalma, vagy letöltöd, vagy nem, de pl. képek videók látszanak a galériában.
Szóval hajrá bátran essen neki mindenki!
27,7 GB a tárhely nekem és ebből 16,3 a szabad. Szóval a rendszer 10,5 GB tárhelyet igényel nálam belakva.
-
Atlantisz48
őstag
A T100 at a Laptop.hu tól vetem, és ők elküldték a Fix Direct-hez, onnantól ők kezelték az ügyemet, és miután nem érkezett meg a szükséges alkatrész a határidőn belül, (Képernyő) így kártalanítási ajánlatot kellett adjanak, de innentől már nem a FixDirect kezelte a dolgot hanem az Asus szervíz vagy valami ilyesmi, és ők azt mondták, hogy vagy megjavítják, vagy levásárolhatóság (De csak laptop.hu az sajnos a végén derült ki) és a harmadik opció az volt, hogy kapok egy ÚJSZERŰ gépet, azaz nem újat hanem használtat, aminek nincsen baja. Ez az Asus-os sztori,
(Gondolom ezt már jó sokan írták, azok akiknek garanciális problémája volt, és már kiestek a 3-4 napból)
A Media Markt-os úgy volt, hogy ismerősöm a Stop Shop-ba visszavitte a 16.000 Ft értékű fülhallgatóját, ótt azt mondták, hogy levásárlást tudnak biztosítani. Ez mind nagyon jó.
Én is vissza kellett vigyem a fülhallgatóm, mert kontaktos volt, de én nem a Stop Shop-os Media Martk ba vittem hanem a Mammut-ba, ott viszont elküldték szervizbe, és 2 héten belül kaptam egy vadi újat. Tehát ott másképpen kezelték az ügyet, ja és az én fülhallgatóm "csak" 12.000 Ft volt.
Szerintetek karácsonyra le fog menni az ára a 64Gb-os verziónak, persze ezt nem lehet tutira megmondani, de szerintetek?
-
Atlantisz48
őstag
Körülbelül másfél éve ezt az utat egyszer már én is megjártam, pixelhiba miatt.
Majdnem 3 hónap volt mire vissza kaptam a pénzem, de azt sem akárhogy, mert csak a Laptop.hu nál vásárolhattam le, ami törvény szerint nem helyes, mert a kezembe kellett volna vissza kapjam a pénzt, nem pedig egy kupont. Na de mindegy ezt később tudtam meg.
Viszont ez a gép nekem nagyon tetszik, és nem szeretnék még egyszer ebbe a hibába belefutni, így hát reménykedtem, hogy ha a Mediába venném akkor jobban járnék, mert pl oda ha visszavittem egy fülhallgatót, azt mondták vásárold le. Jó de az sem volt mindegy melyikbe viszem, mert volt ahol elküldték szervizbe, és utána kaptam egy újat. De ez csak 2 hét volt maximum.
De akkor elmondásod szerint a Media Markt ba is így megy? Hogy ha hiba van akkor írnom kell a fix Direct nek stb. ?
Tehát ezt elkerülni csak akkor lehet, hogyha abban a 3 napban alaposan átnézem a gépet, és letesztelem, vagy veszek ilyen Media garanciát? -
Tomeeka28
aktív tag
Köszi a válaszokat. Közben egyszer csak elindult a sokadik próbára... 10-et várom én is, azt én se frissíteni akarom, hanem újra húzni. Alig van 2 Gb szabad helyem, az is vicces mondjuk... hol hármat ír, hol kettőt.(kb mindig mást, mikor megnyitom a saját gépet)
Tényleg hiába állítom Onedrive-ot csak online-ra, mégis foglal 4 Gb-t.
Erre valami ötlet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged