- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azt vettem észre, hogy az iphone érzékenyebb arra, ha eltartod az arcodtól a telefont, akkor jóval halkabb lesz. Elvileg összefüggésben van a zajszűréssel, nem tudom, hogy mennyit segít az, ha kikapcsolod a zajszűrést. Valóban a mikrofonba kell beszélni, és nem annyira eltartani a fejedtől a telefont, úgy nincs probléma a hanggal. Ha valaki távolabb akarja a fejétől tartani a telefont telefonálás közben, akkor kihangosítást érdemes használni vagy fülhallgatót.
-
B-L-A-C-K
titán
Ezért mondom mindig, akit zavar hogy karcolódik fóliázza körbe a keretet is, és arra mehet bármilyen tok, meg por alá, nem lesz karcos a fólia alatt a telefon.
-
madgie
titán
-
ferensz
senior tag
Céges felhasználásra van, korábban Lync néven futott, ha jól tudom. Egyébként a sima skypeban az az érdekes, hogy amikor elindítom becsukódik magától, viszont az app switcherben látni lehet a működő előnézeti képet, csak megnyitni nem lehet. Egyébként a MyTelenor alkalmazással is ez a helyzet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest