-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ļantos
aktív tag
válasz ForRedGlory #7450 üzenetére
Ertelmes ember tudja, hogy milyen szituacioban milyen tipusu fej/fulhallgatot kell hasznalni.
Leírtad a lényeget, így van. Én vidéki vagyok, ha Pesten tömegközlekednék, akkor fix mondjuk, hogy noiseguard szintűt fel nem teszek. Szeretem tudni mi zajlik körülöttem, pl ha a hátamnál pofánverik a szerencsétlen öregembert ok nélkül, halljam már, hogy segíthessek. Távolsági buszon, nyugodt körülmények közt látom értelmét, vagy edzésnél bizonyos helyzetekben (mondjuk ott is figyelni kell a másikra mert elég figyelmetlenül közlekednek az emberek és van aki pont leszarja, hogy én nem hallom amikor ő jön a súlyt visszarakni és pofán tárogatom közbe)
icecave
Így van. Van akinek nem tetszik, meg van aki szerint menő. Amíg nem volt nekem, addig utáltam meg fikáztam, aztán csak megvettem. Múltkor láttam egy ilyet az ember fülébe, amin egy vakító kék led időről időre felvillant
-
Rage47
veterán
4-es metrón lehet hallgatni. de amúgy ja, nem sok zajt szűr ki, ezért gyalog az utcán jó, mert hallod a környezeted, tömegközlekedve kevésbé
-
kchris78
veterán
egyetertek. hasznaljatok egy airpodsot par honapig bkvn max hangerovel. utana menjetek el egy audiofil vizsgalatra es csodalkozzatok. imadom en is de megvan az ahol ahogy hasznalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok