- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nescafé #7455 üzenetére
Én is felszenvedtem, igaz, nem egyszer kellett leszedni, mindig volt egy picike kis gyösz, ami miatt újra kellett raknom. Simán visszament, perfektül sikerült. Nillkin Frostend Shield és Nillkin Flex tokokkal teljesen jó, nem nyomják fel.
Más: airpods esetében én vagyok az egyetlen, akit elkap az instant röhögés, ha valaki fülében meglátja fehéren világítani? Tudom, nem vagyunk egyformák, meg mindenki azt csinál, amit akar, de saját véleményemet tekintve tiszta röhej az egész. Tovább megyek: számomra a jééégcsap-ra emlékeztet, csak ez a fülből lóg (linket csak saját felelősségre nézni, aki nem tudná már a szóból, mire gondolok!
).
Persze, bocsánat, ha megbántok valakit, ez pusztán a személyes véleményemet tükrözi, ez kb. olyan, mint hogy valakinek nagyon bejön egy tok, az másnak az ocsmány kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- LEGO klub
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Dell notebook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest