- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nescafé #7455 üzenetére
Én is felszenvedtem, igaz, nem egyszer kellett leszedni, mindig volt egy picike kis gyösz, ami miatt újra kellett raknom. Simán visszament, perfektül sikerült. Nillkin Frostend Shield és Nillkin Flex tokokkal teljesen jó, nem nyomják fel.
Más: airpods esetében én vagyok az egyetlen, akit elkap az instant röhögés, ha valaki fülében meglátja fehéren világítani? Tudom, nem vagyunk egyformák, meg mindenki azt csinál, amit akar, de saját véleményemet tekintve tiszta röhej az egész. Tovább megyek: számomra a jééégcsap-ra emlékeztet, csak ez a fülből lóg (linket csak saját felelősségre nézni, aki nem tudná már a szóból, mire gondolok!
).
Persze, bocsánat, ha megbántok valakit, ez pusztán a személyes véleményemet tükrözi, ez kb. olyan, mint hogy valakinek nagyon bejön egy tok, az másnak az ocsmány kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged