Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Én az én véleményemet mondtam, és nekem hogy ide oda váltogattam most i7 és X között az elmúlt több mint fél évben nekem abszolút nem hiányozna az ujjlenyomat. Illetve nekem asztalon is kényelmesebb a Face ID, mivel tartóba van, és elég ha csak ránézek, illetve kocsiban is a tartóban sokkal jobb egy felhúzást csinálni miután ránéztem, minthogy az ujjadat rárakd.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Téma tudnivalók
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest