-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
válasz Peterzon94 #10708 üzenetére
8-as szériára nekem volt eredeti és ilyen fake is. Ugyan úgy kopik mind a kettő és hasonlóan gyűjtik a szöszt. Amiben észrevehető a különbség, az az alma logó. Eredetinél szépen egyben van a tok többi részével, az ilyen ebay-esnél pedig kicsit kitüremkedik. Na most ilyen tized milliméterekre gondolj. Épp csak akkor érződik, amikor végighúzod rajta a kezed. Valamint az eredetinél halványabb a logó. Kb ennyi a különbség.
Eredeti (szerintem) nem éri meg a 15 ezert. -
marsu.
senior tag
-
marsu.
senior tag
válasz MasterMark #11016 üzenetére
Igen, így belegondolva tényleg logikus. Nekem akkor tűnt fel, amikor zeneválasztás után tettem vissza a telefont a zsebembe és hozzáértem véletlen a kijelzőhöz, mert már azt hittem nem aktív. Így aztán hangosítottam, halkítottam, éppen mit.
-
marsu.
senior tag
válasz l.sebestyen #11404 üzenetére
Hasonló wi-fi-s problémát hallottam már ismerősi körben és nála is csak a repülőmód be-ki oldja meg. Ráadásul nem is X, hanem 6s.
-
marsu.
senior tag
válasz FIREBLADE78 #11509 üzenetére
Ez sztem inkább a TuneIn hibája lehet, nálam is ugyanúgy ottmarad, de csak ennél.
[ Szerkesztve ]
-
marsu.
senior tag
Valaki intézett már garanciába itthon ilyen kijelzőmodul cserét? Mostanában észrevettem, hogy nem mindig érzékel rendesen a kijelző. Teljesen random, hogy épp mikor/hol nem...
Maga a bevizsgálás hogy zajlik? Pl ha van rajta fólia ráfogják, hogy az miatt van? -
marsu.
senior tag
válasz MasterMark #11728 üzenetére
Gyári Apple?
Én kerestem pár hónapja, de nem találtam sehol se. Esetleg használtan ki lehet fogni jó állapotút. -
marsu.
senior tag
válasz MasterMark #11730 üzenetére
Asszem pl. alza és istyle is akciózva adta őket egy időben.
Vagy visszagyűjtötték őket és kaptak egy XS dobozt a tokok. -
marsu.
senior tag
válasz tuzpenge #11805 üzenetére
Ironikus válasz volt.
Én is X-et használok és nincs vele nagyobb bajom. Üzemidő nálam nem túl combos, általában naponta töltöm, de már teljesen megszoktam. Nem akarok 16e-et akksira költeni.
Új készülékek engem is érdekelnek, leginkább az új/régi dizájn miatt. 4s és 5s is nagy kedvenc volt, imádtam őket tok nélkül használni, annyira jól benne maradtak a kezemben... sosem féltem attól, hogy elejtem vmelyiket. Idén még szerintem én sem fogok váltan, talán jövőre, ha beesik kicsit az áruk. -
marsu.
senior tag
válasz FIREBLADE78 #11816 üzenetére
Nekem telefon 84-et coconut meg 83,2-t ír. 10%-nyit csak nem kamuzik az ios
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox One
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Autós topik
- ASUS ROG Ally
- Revolut
- PlayStation 5
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.