- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
-
SidCorky
őstag
Ezt meg tudom cáfolni, lassan egy éves lesz az X, azóta van rajta a 3D-s Nillkin, nincs felválva sehol. Barátnőm ez idő alatt a harmadik nem-a-széléig-érő Xprotectort fogyasztja a 6s-en.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
MODERÁTOR
Mennyi idő után tettél fel újat?
Mennyi egy üvegfólia általános élettartama?Azért kérdezem, mert én az enyémre novemberben tettem fel egyet, és még nem látszik, hogy cserélni kellene, de nem is igazán tudom, hogy miből kellene észrevenni. Jut is eszembe, a másik telefonra meg valamikor tavaly ilyenkor tettem fel üvegfóliát (mint a kettő Pitaka), és azon se kell még cserélni, igaz azt kevesebbet használom.
-
Fryskitt
addikt
Az a tapasztalatom, hogy semmi sem lehet kapni a kampány időszakokon és a kiárusításokon kívül. Nem rendelik be mert ki tudja mikor lehet eladni, aztán meg azért nem, mert ha itthon is heteket kell várni rá, akkor meg megveszem olcsóbban, és nem tőlük, ekkor meg ezért nem rendelik be. Én is kifizetnék egy ezrest pluszban, de általában ez történik. És ennek két oka van: az egyik, hogy kis ország, kis piac, a másik meg, hogy hazugság az, hogy jobban teljesít az ország, itt Pesten ez egy mikroklima, a celebek meg a drogkereskedők, ügyesekedők itt élnek, azt látjuk, amúgy meg mindneki szegény mint a templom egere, nincs igény széles választékra.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
atirag
őstag
-
atirag
őstag
Hidd el ,hogy a az itthon 4-5k az is max 1k kintről . És már volt hozza szerencsém szükséges esetben .
A jó minőség sztem 8k minimum . És gondolok itt a használtat és nem arra mennyire véd.
Milyen az üveg finomsága ahogy csusztatod az ujjad vagy mennyire karcolodik.
De nincs ebben semmi különös . A minőséget meg kell fizetni és mindenkinek mást jelent természetesen .Természetesen olyan fóliáról beszélek ami a teljes kijelzőt fedi.
Nilkint például nem veszek már többet mert hosszú beszélgetésnél “vágja “ a fülem[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
atirag
őstag
4k egy rendes xpro fólia? Mert ha rendes fóliát akarok az 8-10k alatt nincs . A nilkin 3k ebay-ről.
Ettől függetlenül most én is itthon veszek mert törötten jött a nilkin
Az iglass-on gondolkozom mert azt elvileg cserélik ha törik. És egy nilkin már tört. igaz a széle,de pont annyira,hogy cserélni kelljen. -
aujjobba
addikt
Nézd, olvastam már olyat is itt valamelyik topikban, hogy két i7-et vittek strandra, abból az egyikkel vidáman vízivideóztak a másik meg bedöglött amint vizet ért.
Érted, ez az egész vízállóság (ami egyébként az Apple honlapján is cseppállóságnak van nevezve!) egy nagy lutri, kb. a szerencsén múlik.
Az Apple pedig nem vállal garanciát beázásra, emiatt se mennék víz közelébe ezekkel, az IP67 certifikáttal kitörölheted nagyjából.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest