Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    nagyúr

    válasz mrc4y #4754 üzenetére

    Nem vettem kötekedésnek, de nem értek veled egyet! :R
    Az okok:
    Az iPhone LCD kijelzőt használ, ami nem éppen energiatakarékos. Az S7-nél Samoled van, ami mint tudjuk nagyságrendekkel kevesebb energiát eszik!
    A kijelző felbontása nekem nem releváns főleg mivel nagyon szabad szemmel nem vesz észre különbséget az ember. Samoled és LCD között már igen.
    Mivel az S7-ben nagyobb a telep, jóval nagyobb, hoznia kéne ezt az elért üzemidőt vagy jobbat. A két telefon fogyasztása között nem a telep a probléma, nem is a kijelző felbontása, hanem a rendszer! És erre céloztam is tegnap, hogy sok esetben merült mint a balta, mert beakadt a google folyamat, stb.
    Nem akartam az almát körtével összehasonlítani és nem is állítottam, hogy az S7 egy rossz telefon. Sőt! Csak ugye a Samsung nem figyel oda vagy eddig nem figyelt oda a szoftverre kellő képen.

    A processzor esetében pedig fölösleges a magokkal példálózni szerintem. Jelenleg az iPhone 7, 7 Plus a leggyorsabb telefon. Kevesebb maggal mint az S7! Szerintem tök mindegy, hogy hány magon dolgozik egy telefon addig amíg a telefon gyors, és az alkalmazások faszán futnak rajta! Ha egy benchmark teszt több pontot ad 4 magra, mint 8 magra, akkor már bocsánat, de az ember a hajára kenheti a 8 magot!

    Egyébként, meg nem szeretném lehúzni a konkurencia telefonját, mert mint írtam használtam. Ha szoftveresen rendben van a készülék, akkor most nem lennék itt. Nekem voltak vele gondjaim és ezért váltottam. :R

Új hozzászólás Aktív témák