- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ujfelhasznal
tag
válasz
zeus_2k14 #17418 üzenetére
iOS 15-öt még meg kellene kapnia, és majd 2022 őszétől nem lesz szoftveres támogatás a 16-tól. Ez nem hivatalos infó nyilván, hanem spekuláció egyelőre.
Kinek mi, de nekem átlagfelhasználásra még bőven megérte 60 ezerért tavaly márciusban a 7+, ugyanis a P10-em kb. fél évig (Mate 10 Pro érkezéséig) kapta ilyen megbízhatóan az updateket. Nyüstölni is fogom, amíg csak kap támogatást, utána meg meglátom, hogy lesz-e Pixel, vagy mennyi lesz használtan a XS/11 széria, mert nem vagyok hajlandó vagyonokat elkölteni azért, hogy utána harmadáron adjak túl rajta.Most a 14.4-gyel megint jó lett az akkuidő, amit elcsesztek a 14.2-vel és 3-mal. Bár én rászoktam a P10-en, hogy bekapcsolom a takarékos üzemmódot, mert semmi hátrányát nem érzem, csak tovább bírja. Így van 5,5-6,5 óra screen time 87%-os akkuval.
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
Én úgy gondolnám hogy ezt az évet még végig megkapja ios támogatásként, de már valóban nem sokáig lesz azért támogatott készülék hiszen csak 2016-ban dobták piacra, és kb 5-6 évig szokták támogatni, legalább is én így vettem észre.
Amúgy meg hétköznapi használatra teljesen jó a telefon, nem fagy le, nem akad szoftveresen. -
Szabi®
addikt
válasz
Ha az ios támogatottságra gondolsz, akkor már nem sokat fog kapni, de ha abból indulsz ki,hogy ezek a frissitések már nem is igazán vállnak a készülék javára (sokan már az ios 14-et sem rakták fel) , akkor használhatod 5! évig is. Facebook/messenger nagyon sokáig fut még a készüléken, függetlenül attól, hogy hány ios-t fog még megkapni.
És természetesen telefonként attól ugyanúgy funkciónál.A store-ból is nagyon sok mindent le fogsz tudni szedni még évek múlva is. (programok minimum ios követelménye 10,11,12,13)
Persze van egy marketing része is a dolognak,amikor jönnek a riogatások, hogy azonnal dobd el a készüléket, mert már csak egy frissítést fog kapni......... -
BaLee
addikt
válasz
zeus_2k14 #15714 üzenetére
Én ezt a problémát úgy hidaltam át, hogy a hátlapra vettem egy akármilyen legolcsóbb hátlap fóliát ebay-ről, így ha alámegy a port (mert alámegy) akkor sem karcolja meg a gyári hátlapot. Pontosabban amit vettem az nem is hátlapfólia hanem körbeöleli a telefont az oldalán is, így ott sem karcolódik.
-
tboldi
nagyúr
válasz
zeus_2k14 #15714 üzenetére
AirSkint hanyagold, 1-2 hónap után kinyúlik, és éppen az történik, amit szeretnél elkerülni. Saját tapasztalat.
Amúgy én is a gyári (bőr)tokot favorizálom, a belseje bélelt, és jól megfér a Nillkin 3D CP+ Maxszal. A Spigeneknél erre figyelni kell, azok hajlamosak felnyomni a fóliát.
-
beer1
aktív tag
válasz
zeus_2k14 #15705 üzenetére
A tárhely az szubjektív, attól függ mire használod.
Nekem is 7-es van 32gb-os.
Kb.1 éve van meg és meg kb 10gb tárhely van rajta.
Kb 600zene 400 fotó kb 10video
Játékok, fájlok egyéb appok.
Szóval elég is lehet, de ha nem meg mindig itt van a nagyobb tárhely vagy iCloud 50gb/300ft havonta.
Az meg hogy i7/i8 az amelyik jobban tetszik és amelyiket meg engedhetsz magadnak.
Meg annyit, hogy én megnézném az i7 plust is, hatha a nagyobb méret jobban bejön, de ha elég kisebb méret az i7 is tökéletes.
Amúgy mind kettő jól néz ki, de az alu hat lap azért csak strapabíróbb. -
tboldi
nagyúr
válasz
zeus_2k14 #15705 üzenetére
8 Plus-om van most, de volt 7-esem is, amit jelenleg anyum használ. Egyáltalán nem lassú, még a 8 Plus-hoz képest sem, teljesen jól használható a mai napig.
Előlapi kamerát sosem használom/használtam, a hátsó viszont elég jó az én laikus szememnek.
A tárhely méretét neked kell eldöntened, hogy elég-e, nekem a 128-as is kissé szűkös volt.
És én inkább a 8-ast választanám, mert mégiscsak egy évvel fiatalabb, ráadásul nekem a vezeték nélküli töltés is nagyon bejön. Viszont ha neked a fém hátlap jobban tetszik, akkor nyugodtan választhatod a 7-est is.szerk.: Én amúgy azért váltottam, mert túl kicsinek találtam a 4,7-es kijelzőt. Időközben megjelent a 8-as széria is, úgyhogy inkább azt választottam (főleg az feljebb említett dolgok miatt), de ha eleve 7 Plus-t vettem volna, akkor nem biztos, hogy lecseréltem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged