-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leonard
tag
válasz
janist81 #7304 üzenetére
Szia, ahogy Secret írta, nem fog a kamera kilógni, bőven beljebb van a tok hátoldalától. Nagyon jó fogása van egyébként a toknak, olyan jó arányos, se azt nem érzed róla, hogy szart se ér, se azt, hogy bunfordi. A hátoldalán a recézés kifejezetten szuper, esztétikailag pedig semmi szilikon hatása sincs, eddig aki látta mindenkinek feltűnt és dícséretet kapott. Annyit csináltam, hogy a telefon hátuljára a gyári fóliából vágtam egy táblát a hátoldalra, így tökéletes minden szempontból, korábban írták, hogy az alá kerülő por kidörzsölheti.
Nekem nagyon tetszik és üveg fóliával még jobb mint nélküle.
Na jó kis marketing lett... -
col
addikt
válasz
janist81 #6074 üzenetére
Lehet, hogy többen azt gondoljátok, nem csúfítjátok és takarjátok el a készüléketeket tokkal. Én többre becsülöm a védelmet. mint "mutatni" a készüléket. Igazából sose használom feltűnően, hivalkodóan a telefonomat,mert számomra "munkaeszköz" főleg és ezért úgy gondolom, megér némi védelmet, gondoskodást. (Természetesen ezzel senkit nem akarok megbántani, ez a privát véleményem és szokásom...)
Nekem a Remax tokokkal jó tapasztalataim vannak, akár kihajtható bőrtok, akár csak "hátlapot" védő tok. Pont ez okból az elsők között tetetek rá mindig fóliát is (alapvetően üvegfóliát).
Eddig akárhány telefonom volt - pedig volt jópár- , mindig tokban tartottam és évek múlva is olyan állapotban volt, hogy szinte alig lehetett megkülönböztetni a "gyári újtól". Valahogy szeretem rendben tartani és védeni a dolgaimat, pedig nem flancból van nálam egyik telefonom sem. Nyilván nem mindegy, hogy irodai munkát végzel, vagy esetleg "fizikai munkát",mert ekkor nem lehet egyformán a két esetben védeni, de törekedni lehet rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest