Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
Rendben köszönöm. Megy már a visszaállítás, aztán meglátom (szüksége van rá a lelkemnek). Igazából idegesít de túl tudom tenni magam rajta. Elvileg a 10.1 jobb lesz sokkal (videók alapján).
Ha más nem legalább annyi haszna volt, hogy most már tudom hogy kell a telefon képernyőjéről videót felvenni.
-
Blyan
félisten
Most néztem, hát talán egy hangyányit tényleg megakad ha lassan görgetem és azt nézem hogyan szalad.
De ettől most nem dőlök a kardomba.
Szerk:
De mondok mást, ha van 10-20 levél értesítésem akkor azok kártyai is meg-megakadnak az értesítési központban.
Offba teszem gyorsan, mert mégis csak 6S tulajként kibicelek.
-
Sur1G
aktív tag
A névjegyzék nekem is jó. Ezt a videót az üzenetek programban csináltam. Ugyan azt csinálja mint a másik alkalmazásnál. A mobiltelefon része nem érdekel, mert sose járok ott, csak ott van egy hosszabb lista, amivel meg tudtam mutatni. Az üzenetek görgetése viszont nagyon idegesít.
A párom 5S készülékén tökéletes az üzenetek rész is. Lehet újra húzom a telefont.
#davidsz
Ez az hogy az enyém is az. Direkt az ilyenek miatt nem tettem rá a régi mentésem és egy fél napot eltöltöttem vele, hogy mindent vissza pakoljak. -
-
Sur1G
aktív tag
Elkészítettem a videót a görgetéses akadozásról. Nem teljesen folyamatos (élőben elég rossz) a videó, de szerintem simán lehet látni rajta, miről is beszélek.
-
Mr.Silkó
veterán
Igen, valami nem stimmelt ott, rágta is az oldalam a dolog, ezért is most, hogy este jutott rá időm, újra bencsmárkoltam.
Szerencsére most már sokkal jobb eredmény született, mondhatni illeszkedik a fórumtársak 32GB-os i7-jeihez.kovsol
Én ugyanígy tettem, megnyugodott a lelkem.
-
kovsol
titán
válasz
Mr.Silkó #1984 üzenetére
Na ez már teljesen jó. 180835 -t tolt az én telóm eddig max. Viszont a 7+ mobilaréna tesztben 189747 pontot mértek. Szóval ilyen 190k benne lehet az A10 -ben. Talán a több ram segíthetett neki, vagy azt 256GB modellel nyomták. Le is töröltem őket, mert nyugtáztam, hogy biztos nem hibás példányt kaptam.
-
kovsol
titán
-
-Ben-
veterán
Hm, ahogy elnézem elég nagy a különbség és még 32gb vs 32gb között is akad rendesn eltérés...
Akkor most már csak arra kellene ránézni valamivel (pl. AIDA64), hogy mi a helyzet a procival/memóriával.
Esetleg érdemes lenne megnézni, hogy i6 / i6S-nél is voltak-e ilyen eltérések, de gyanítom, hogy nem. Akkor már korábban is kibukott volna ez... -
wolruf
őstag
válasz
Ed Parker #1957 üzenetére
Tényleg, mondjatok már olyan játékot, ami igazán megmutatja, mennyire jó a 7-es iPhone. Kerestem neten, de olyan ,,vacakokat'' javasolnak, hogy még csak megnézni sincs kedvem, mert láthatóan még kb. az 5-ösön is jól mennének (na jó, egy autós volt, ami szép volt a többi inkább elmegy kategória)
-
-Ben-
veterán
Azért ne túlozz.... Szerencsétlen 4S lassan már bekapcsolni se képes, akkora szemétkupac..
Nálam semmi nem akadozott i7 alatt, kivéve a játékok. Azok viszont nagyon.
Esetleg talán egy friss iOS 10-et megpróbálhatnál, mert ha ilyen akadozások vannak, az nem normális.Ed Parker: Asphalt 8 nagyon durván szaggatott, darabos volt. NFS kevésbé, de az se volt folyamatos. A harmadikra nem emlékszem...
-
Sur1G
aktív tag
Lehet akkor csak nálam van a hiba, de valami szörnyű. Van 22 különböző feladótól SMS (iMessage némelyik) és ahogy görgetem konkrétan egyfolytában akad. E-mal-eknél ugyen ez. Van egy csoportos e-mail beszélgetésünk és konkrétan nincs kedvem vissza pörgetni, mert akad az egész. Este készítek róla videót és felteszem.
Attól függetlenül, hogy sokkal gyorsabb minden program megnyitása az I7-en az 5S iOS 10.0.2-vel sokkal fluidabb.
-
wolruf
őstag
Érdekes, nekem sincs semmilyen akadásom, sehol (se gyári, se egyéb appok között). Egyetlen dolog van (már ellent is mondok magamnak
), hogy néha a kamera indításkor beragad, de ugyanezt csinálja most nejem 5C-je is (homályosan kint marad az utolsó ,,kép'', csak task kilövés, újraindítás segít). Szóval nálam nagyon "fluid" a rendszer összességében, de biztosan tud még ezen is csiszolni pár software update
-
Ed Parker
nagyúr
-
Sur1G
aktív tag
Igazad van csak menjen szépen. Itt sajnos elvérzik jelenleg az iPhone 7. Egy csomó gyári alkalmazás görgetése olyan, mintha egy 4S teljesítményű telefonom lenne, szégyenteljesen akad. Gondolok itt az üzenetek, telefonálás előzményei, nevek görgetése (bár itt csak néha akad meg), Beállítások/Mobiltelefon menüpont, Beállítások/Értesítések görgetésénél, vagy az alkalmazásváltó akadozása, programból való kilépésnél is megakad. Egy hete nagyon idegesített és utána néztem, elvileg a 10.1-ben javítva lesznek. Nagyon kíváncsi vagyok.
-
Blyan
félisten
válasz
Ed Parker #1946 üzenetére
És akkor sem volt semmi bajod vele, nem? Nem hiszem én sem. hogy ez különösebb gondot okoznia.
Egyébként itt egy i7vsplus videó, bár sajnos pont azt nem láttam, hogy milyen tárhellyel szereltek lettek egymásnak engedve (lehet ha végighallgatnám a videót kiderülne). [link]
-
wolruf
őstag
Ebben a cikkben van leírva,
Passmark
és BaseMark OS -
zola96
senior tag
válasz
NyalokAA #1931 üzenetére
Eddig nem volt gond vele, nem ment bele.. Meg mint látod military standardnak megfelelő védelmet kapott maga a tok, szóval nem, mnem megy be ala. Nem egy 500ftos ebay-es tokról van szó
Azért erre adnak, de ha a telefonos ismerős azt mondta... Egyébként ez az 5-5seknél volt jelenség azóta én nem találkoztam vele pedig van a családban 6-6s gagyi tokkal használva amibe aztán ténylegbelemegy..
-
NyalokAA
aktív tag
-
mugencivic
tag
A 950MB read és 120MB write még mindig nagyon jó, főleg ha belevesszük, hogy ez egy telefon.. nem sűrűn kell gigákat írni rá. A kis SSD-k sose voltak olyan gyorsak, mint a nagyok. Persze kicsit szarul esik így is, de akkor is, ez is egy szuper érték, sok PC-s SSD-t lealáz olvasásban.
-
wolruf
őstag
válasz
Ed Parker #1922 üzenetére
A kérdés jó, a ,,szakmai oldalakon'' azt találgatják, hogy valószínű lassabb chipet raktak bele. Persze, ez előfordulhat, de valóban nagyon furcsa, hogy ennyire durván lassú lenne. Szerencse, hogy érezni nemigen lehet belőle semmit, a videok és a többi ,,nagy sebességet igénylő'' dolog is egyelőre jól megy, 4K felvételt pedig nem vágtam még rajta, nem is tervezem. Ha csak ott fog kiütközni ez a sunyiság, hát legyen
-
wolruf
őstag
válasz
mugencivic #1921 üzenetére
Én pedig ezt vettem:
Nillkin Frosted + 1 fólia 2990 Ft -
mugencivic
tag
válasz
NyalokAA #1919 üzenetére
Ozaki O!Coat Jelly 0.3mm, dupla pakk (2db-os, választható színekben) volt 6990 a MM-ban. Én egy (barnás)fekete + "nagyon sötét" kék kombót vettem a matt black telefonhoz, a fekete tökéletesen passzol hozzá színben, a fogása pedig sokkal jobb, mint alapból a telefonnak, szépen illeszkedik körbe, nem fog alámenni a kosz (kb. két éve ilyen Ozaki-t használok minden iPhone-omon). A korábbi (i6-hoz kapható) Jelly-től jobb fogása van, kicsit érdesebb, kellemesebb fogású.
Hozzáteszem, e mellett még egy Tom Tailor (by Hama) belecsúsztatós tokban is van a telefon, tehát kettős a védelem. Az Ozaki inkább azért van rajta, mert nagyon csúszós az i7 (is).
-
wolruf
őstag
válasz
Ed Parker #1918 üzenetére
Hááát, most újraindítottam a telefont, kigyomláltam minden futó dolgot (wifi, BT kikapcs, stb...), így lett 881 a memória. Ez egészen biztosan lassabb, mint a ,,mások által mért''. No nem mintha használat közben éreznék bármi lassulást bárhol, az 5S-hez képest űrrakéta
Mindazonáltal fura, hogy ennyivel lassabb memória lenne benne. Ez van
NyalokAA:
Nillkin szilikon tokot vettem hozzá, nagyon-nagyon szépen passzol rá és kényelmes a fogása.
-
NyalokAA
aktív tag
ki milyen tokot használ a telefonra ? elég tanácstalan vagyok iphone 5 óta a gyárit használom , de már kezd unalmas lenni , hogy évente legalább 2 kell belőle mert 3 hónap után csúnya lesz a bőrtok fél év után meg kuka.
-
kchris78
veterán
válasz
Ed Parker #1903 üzenetére
en azokra a szervizekre gondolok ahova sokan, valoszinubben mar a hasznaltan megvett 1-2 eves telefont adjak majd le ugy hogy mindegy a technologia csak akksicsere legyen a leheto leglegolcsobban. ezek tobb mint valoszinu nem mi leszunk, legalabbis en akksit a nokia 7110-es idok ota nem csereltem mert nem tartottam telefont meg sosem annyi ideig
.
-
No Uraim én is becsatlakozom ebbe a topikba egy 32-es feketével.
Hosszú "deep sleep" szopásos szenvedés után elhagytam a droidos vonalat. -
Tibee86
nagyúr
Szerintem jól is tették, gondolj bele mennyi hülye ember van..
Ebből a szempontból le a kalappal a Samsung előtt, hogy ők bevállalták. Mondjuk nem is értem, hogy ki az aki 250+ ezres telefonján tesztelgeti, hogy hogy bírja a vizet (elvonatkoztatva a youtube, vagy tech oldalaktól), nekem soha eszembe nem jutna. Vizes kézzel az 5S-t is nyomogatom és akár esőben is használom ha épp kell, ennyit szerintem mindegyik telefonnak bírnia kell.
Speedshop-os videó meg nem tudom, lehet kifogtak egyet aminél mégse volt olyan jó a szigetelés, de simán kinézem belőlük azt is, hogy kamu, mivel sokkal több megtekintést generál, mint hogy 1001.-ként letesztelik és minden jó, de ki tudja. -
Ed Parker
nagyúr
Az Apple az IP67-re vállal garanciát, nem a beázásra.
Ez a szabvány előírja hogy meddig kell bírnia, valszeg elvégeztek egy pár tesztet és megkapták a tanúsítványt.
Vagyis ha beázik, az biztosan vagy mélyebbre ment vagy erősebb vizsugarat kapott.
Persze a gyártási hiba sincs kizárva, de ez az első megbontásnál azonnal kiderül.Nekem eddig bármilyen gondom volt sohasem volt elutasítva és mindig 3nap után kaptam egy új készüléket.
(Vagy gyárilag javított, a lényegen nem változtat) -
kchris78
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest