- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate543
tag
Hogyha nővérem vesz egy iphone-t kint Amerikában, és elhozza nekem áprilisban, akkor az itt magyar honban is használható lesz?
-
mate543
tag
Van olyan oldal, ahol utána tudok olvasni az iphone-s dolgoknak? Milyen programot érdemes használni erre-arra, stb.
-
-
mate543
tag
Rendben, köszönöm a hasznos info-kat. Igaz, kék fogat én szerintem 2 éve nem használtam már.
Egyelőre ez a telefon meg az SE, ami megtetszett. Ha most kellene választani, ti melyiket választanátok? Mehet pro és kontra ha úgy van.
Én nem tudok dönteni.
A plusz 1 gb ram mondjuk csábító meg a 3d touch.
Vagy lesznek újabb telefonok ebben az évben?
-
mate543
tag
Olvastam sok helyen, meg meg is nyomkodtam az iphone se-t (tudom, hogy nem ez a topicja, de az van haveromnak, az a viszonyítási alapom
). És ugye azt tapasztaltam meg olvastam hogy stabil, gyors, stb. Viszont azt is olvastam más helyen meg ismerősöktől, hogy nem kompatibilis annyira más dolgokkal.
Gondolok itt arra, hogy:
- nem tudok küldeni bizonyos dolgokat (itt nem tudom mire értette)
- kell az itunes a gépre (engem ez mondjuk nem zavar)
- más formátumot használ pl zenére, névjegyről is meséltek valamit
- most hirtelen más nem ugrik beTudna még valaki ilyen kontra érveket mondani az iphone ellen?
Májusig van időm dönteni hogy iphone vagy esetleg más telefon (akkor tudok kedvezményesen telót venni).
-
mate543
tag
válasz
FIREBLADE78 #13437 üzenetére
Korábban írtam, hogy volt ez előtt 2 db okostelóm, nem zavart ha 1-2 nap után kellett tölteni. Nem arra gondoltam, hogy 5 napig bírja... hanem arra, hogy átlag felhasználás mellett ne kelljen azt néznem hogy délután 2-kor vajon van-e még rajta kakaó. Olvasni és értelmezni.
-
mate543
tag
Mi a helyzet az akksi időtartamával? Tényleg kb izgulnom kell, hogy a nap végére még maradjon 10-15% a telómon?
-
mate543
tag
válasz
mazsiii92 #13402 üzenetére
Mondhatni a lelkembe láttál: A Huawei P9 és Honor 8-t néztem még a 6s mellett.
Akkor mondhatni az ára ami hátrány lesz nálam, bár az se mert részletre venném majd. Az az akksi hiba kicsit aggasztó mondjuk...
És ha mondjuk könyvet szeretnék olvasni telón és van a laptopon pár, át lehet simán rakni iTunes-szal (vagy mivel
)?
Igazából nekem bejön a zárt rendszer, a 8.1 is bejött, mert nem kellett vele babrálnom hogy jó legyen.
-
mate543
tag
Májusban telefonváltás lesz nálam.
2015 augusztásig volt egy Sony Xperia Tipo-m. Ezzel nem volt semmi gondom, a vége fele sajnos nagyon belassult, akadozott ezért váltottam Lumia 930-ra. Ezzel se volt semmi gondom, egészen addig amíg fel nem került rá a 10. Nah onnantól már jöttek a gondok.
És nem lehet visszarakni már a 8.1-t. Szóval gondolkozok egy Iphone telón (is), azon belül egy 6s. A telóról valaki véleményt tudna mondani? Azt hiszem 1 éve jelent meg, szóval azóta milyen hibák jöttek elő nála (ha voltak)?
És ha nem nagy kérés, valaki írna pár pro-kontrák az Iphone-Android témában? Iphone témában nem vagyok otthon.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest