- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
mate543 #15163 üzenetére
Én aláírtam, mert hosszas szarakodás után nem volt már kedvem átballagni másik szervizbe, de megtehettem volna, hogy nem írom alá. Persze ebben az esetben ők nem vették volna át a telefont...
Egyébként az iStyle bandájáról nincs túl jó véleményem, de sajnos ők vannak a legnagyobb készlettel ellátva és ha valami náluk nincs Magyarországon, akkor valószínűleg másik APR-ben sincs. Ez van... ezt kell szeretni.
-
Richie86
senior tag
válasz
mate543 #14654 üzenetére
Jelenleg nincs iPhone-om (régebben volt már), de követem a topikot, mert előbb-utóbb lesz
Új telefonok biztos lesznek idén, hiszen minden évben vannak. Leírom én mi alapján dönteném el. Magánvéleményem szerint a 3D touch nem annyira nagy dolog, hogy egymagában eldöntse a kérdést. Sok helyen olvastam a két telefonról, és mint tudjuk közel azonos hardverben a 2 telefon (6s és SE), így a sebességben nem igazán lehet eltérés/vagy csak minimális. Onnan közelítsd meg szvsz, hogy mire használod. Ha sokat netezel rajta, esetleg játszol, neadjisten még néha egy filmet is megnéznél telefonon, egyértelmű, hogy a 6s a te választásod, a nagyobb kijelző miatt. Ha inkább többet telefonálsz, és csak néha netezel, ha csak arra kell a net, hogy néha megnézz valamit ha kell, akkor nem lesz zavaró a kisebb kijelző, így viszont már jobb választás az SE, mivel kisebb, bárhova elfér szinte, és még olcsóbb is. -
Tibee86
nagyúr
-
buvartacsko
addikt
válasz
mate543 #14654 üzenetére
6s/7.
sokkal jobb a nagyobb méret, legtöbbet úgyis 2 kézzel használod az 5/SE-t is, a nagyobb legalább jobban kézben marad. legalábbis én több mint 1 év alatt 2x ejtettem le (azt is kicsit alkohol mámorban) a 6s-t, ameddig az 5 szinte minden héten végzett halálugrást.
jobb a rezgő motor is a taptic engine miatt, a 7 vízálló is és a hangszórója meg a home gombja is baromi jó. és egyre több dolgot lehet csinálni a 3d touchal ami az SE-ben nincs. arról nem is beszélve, hogy szerintem manapság már a nagyobb kijelzőre csinálják az iOS designt, és baromi szarul néz ki kis kijelzőn egy pár UI elem.
-
válasz
mate543 #14647 üzenetére
Szokásos iPhone-ellenző maszlag, mindenre van megoldás, csak utána kell járni. Más rendszer, más működés, nem lehet olyan, mint egy konkurens cég terméke ...
"Küldés" szempontjából a BT csak Apple eszközök (iOS, macOS) között működik, más rendszerre nem tudsz BT-n küldeni állományokat. Az iTunes nagyon ritkán kell ill. vannak egyéb programok (Syncios), amik sokkal egyszerűbben működnek. Zenét én csak mp3-ban adok neki, azt tudja. Filmekhez le kell tölteni egy mindent játszó alkalmazást és kész. Névjegyek szinte bármilyen más rendszerről importálhatóak: vCard formátumba szinte bármilyen rendszerről lehet exportálni, ezt elfogadja az iCloud. VAGY beállítod az adott fiókod a készüléken és onnan húzza le a kontaktjaidat.
-
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
mate543 #13418 üzenetére
Én nem szoktam iTunest hasznáni, bevallom. Én is szoktam olvasni iPaden, ilyenkor simán elküldöm a pdf-t emailben, iPaden megnyitom és mentem az iBooksban. 1-2 könyvnél, fájlnál ez is jó megoldás lehet. Nyilván ha majd később zenét is akarsz, akkor az iTunes vagy más programok jók lehetnek majd. Ezekben nem vagyok jártas annyira.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
mate543 #13400 üzenetére
Eddigi hiba amiről tudunk: 1 év után kezdi megadni magát az akksi, de szervízben cserélik (a készüléket). Nagyon meleget és a nagyon hideget nem szereti, na de mondjuk melyik igen?
Előny: akadásmentes, villámgyors, esztétikus rendszer. Közepesnél jobb kamera, de van nála azért jobb androidos is (pl.: G4, S7) Gyors és megbízható ujjlenyomat olvasó. Mindig a legfrissebb szoftvert kapja, és kapni fogja még legalább 3 évig szerény meglátásom szerin. Továbbá előny, hogy az Apple mindig időben javítja a hibáit egy csomaggal, nem kell heteket, vagy hónapokat várni rá, mint pl a Samsungnál amikor egy szoftverfrissítés után megfeleződött a készenléti idő, vagy a kamera nem fókuszált egyes esetekben.
Hátrány: IOS zártsága (már akinek ez hátrány). Kevés tárhely, ha esetleg 16 gigás változatot vennél. Hátrány a rossz képernyő-ház arány (tudom hülye megfogalmazás). Ekkora házba kicsit kisebb kávák is lehettek volna, de nyilván aki ilyen telefont vesz, az együtt tud élni ezzel is. Talán az ára is hátrány, bár én már beláttam, hogy ha nem akarom, hogy főljön a fejem a telefonom miatt, akkor iphonet kell vennem. Nekem karácsonykor érkezik usa-ból
Az androidos telefonokhoz képest ez még 2 év után is patent lesz, míg azok már bőven akadozni fognak. Azt mondom, hogy ha telik rá, akkor vedd ezt. Persze van pár androidos alternatíva jó áron, pl Honor 8 nagyon szép és nagyon gyors, de mégis androidot futtat. Esetleg OP3, vagy egy olcsóbb helyről Hua P9. De szerintem 6S-t nem fogod megbánni.
Utolsó sorban a szervizelés sokkal jobb mint az androidnál. Androidot általában a Telemax szervizeli, és több rosszat hallani mint jót.. Én nem merném odaadni a 150-200 ezres telefonomat. Olvass csak egy Huawei P9-es topikot, ott a srácok azt tervezték, hogy nyitnak egy saját szervizt mert annyira botrányos a telemax.
Ja és igaz, hogy nincs iPhoneom, csak iPad Airem, de azt tudom, hogy nagyon pöpecül megy, pedig akkor jött ki, amikor a 5S. IOS 10et futtatok rajta, és meg vagyok elégedve. Egy 3 éves terméken (nem az Ipadem 3 éves, hanem ugye 3 éve jelent meg) megy a legújabb szoftver, azt hiszem ez mindent elmond. Más androidos gyártóknál vajon melyik fogja megkapni 3 éves korában a legújabb androidot? És melyik fogja tudni futtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest