- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.otorious
senior tag
válasz
buvartacsko #7372 üzenetére
Te egy gyökér vagy, mondták már? Ha valaki rosszat mond az iphonról te ugrassz....6s+ is be tud laggolni....
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
N.otorious
senior tag
válasz
buvartacsko #7090 üzenetére
Anyukám nem vett nekem telefont, saját bevételből gazdálkodok már jó ideje, írni megtanultam nem tudom mire gondolsz....tapasztalatból írtam, van iphonom is.....nektek viszont nincs meizu....
[ Szerkesztve ]
-
N.otorious
senior tag
Azt honna veszitek, hogy rossz a s6 üzemideje? Lazán hozza a 3-4 óra kijelzőidőt, note 4 hez meg nem hasonlítanám az exynos procit, gyors, gördülékeny, ram kezeléssel nincs probléma, az újlenyomatolvasó meg ugyan olyan....
[ Szerkesztve ]
-
N.otorious
senior tag
Én nem értem, hogy hogy méred össze? Miben hasonlít? Úgy lehetne összemérni, ha iphonon is android futna, de így esetleg az op gyorsabb nem a telefon, kíváncsi lennék androiddal mit mutatna egy iphone. A samsungban pl qhd kijelző van, oda is nagyobb számítás kell....de ez csak egy dolog...szerintem mindegyik gyors a maga kategóriájában...
[ Szerkesztve ]
-
-
N.otorious
senior tag
A kijelző időt a 24 órához méri, a százalékot az össz kijelző időből írja, 24 óra alatt volt 4 óra kijelző, az a 100%, ebből a 4 órából pl 46% szafari... gondolom azért kék.... Te úgy gondolod 15 órát ment 4 óra kijelzővel?
[ Szerkesztve ]
-
N.otorious
senior tag
válasz
dwelablack #1953 üzenetére
"hogy ez 250ezer forint, és jövőre mondjuk el tudod adni 150-ért, de két év múlva is 100 felett lesz még az ára. Az m8-at megvettem 140-ért amikor kijött és alig tudtam elcsereberélni fél év múlva 80-ért, 2 év múlva meg rakhatom a fiókba, mert a kutyának nem kell már."
Az apple telóval 1 év alatt buksz 100 ezret kb.....az m8-al 60 at kb......akkor melyik is a jobb?
Hiába mondják sokan, hogy az apple jobban tartja az árát....mindenki elfelejti, hogy mennyibe került, ha úgy nézzük semmivel nem tartja jobban az árát mint bármely más teló......tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Házimozi belépő szinten
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 3D nyomtatás
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen széket vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok