- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #4051 üzenetére
Én is szinte mindig megkapom megjelenés előtt az egyik szolgáltatónál a mobilokat. Jó ha ismersz pár embert
Semmi extra nincs ebben
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #4049 üzenetére
Hát nagyon betojtam ám :-), a samu meg örüljön, hogy pozitív véleménnyel vagyok a mobiljára.
De a pro max bizony ósdi, az xs max-ként még tavaly elment, de már az dizájn is másodszor lett eladva. De akkor hozzá teszem, hogy nekem az, de mivel iphone-ból nincs más, ezért kénytelen vagyok azt venni, amit kiadnak évente. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #4041 üzenetére
Igaz, hogy a pécsi MM-ben egy "nagykutya" intézte a mobilt, de ott van kint árcédulával a mobil már náluk, ott jöttem el mellette és nem láttam olyat, hogy azt ott előrendelni lehet csak. Mindegy...
De nem azt írtam, hogy elájultam, hanem azt, hogy a pro mellette elég ósdinak tűnik dizájnra, meg azt is, hogy nekem ettől független nem kell. Én rögtön veszek egy 12 pro max-ot, amint megjelenik. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #180 üzenetére
Akkor lehet én néztem be, alapvetően én a Telekom weboldalán néztem, ahol egyelőre a sima 11-ből például csak a 64-es van listázva, a 256-osra meg csak arra írtam, mindre vonatkozóan, hogy itthon elég súlyos felárral kaphatóak.
Közben megnéztem a hivatalos Apple weboldalon, valóban van 128-as a 11-ből, nem is nagy ott a felár, az nekem pont elég is lenne.
-
gattolino
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #158 üzenetére
Először azt olvastam, hogy életveszélyes. De az is lehet. Ennyit kiad egy telefonra és nem tudná emiatt eladni.
-
Gergőke88
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #99 üzenetére
Nem ad annyival többet mint amennyivel drágább.
Nekem mindig plus modell volt, de 7plus után az xr jött most meg a 11.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest