- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
-
BabMester
senior tag
Számottevő különbség nincs energiafelhasználásban a 2 között. A szolgáltató oldaláról van eltérés, az amerikai megoldást drágább kiépíteni.
Az mmWave gyorsabb, de több torony kell neki mert sokkal kisebb területet fed le(ezért főleg csak városokban lesz), míg az európai tornyoknak nagyobb a hatótávja, ezért kevesebbet kell telepíteni, de lassabbak. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az a jó, ha semmi gond nincs, én sokat járok pályán, Németországban lakom és jó sokat is pofázok, ezért kicseszett idegesítő volt, hogy 10-ből kilencszer! megszakadt, de utána nem lehetett csak úgy újra kapcsolódni, á nem. Ahhoz az autót is újra kellett indítani, tehát ki kellett állnom a következő pihinél, vagy kútnál. Emiatt aztán főleg az xs max-ot használtam, de az új vassal, ami árprilis 20 óta van a tulajdonomban, de januári gyártású, kő stabil a BT.
A múltkoriból az Audi-t kihagytam, ott is hasonló BT problémák voltak, mondta a stuttgarti mercis.(#4406) tibcsi0407
Biztos nem lesz ott sem gond. -
lo_jo
senior tag
Engedjük már el fórumon ezt a nyelvtanozást, főleg, ha fáradtságnak írjuk a fáradságot. Én sem szoktam telefonról ékezetet írni és el szoktam gépelni, mégis érthető, mire gondolok. Hivatalos levelet átnézek többször is, fórum hozzászólást nem. A többiben teljesen igazad van.
-
Tomace91
senior tag
Nem kell elnézést kérni, erről szól a fórumozás.
Én telefonnáli sőt minden funkcióját tudom használni a telefonnak, csak azt nem amihez mobilnet kell. De nem ennyire egyszerű, mert pl az értesítések megjönnek (pl. hogy van egy egy új e-mailem), de megnézni/megnyitni már nem tudom, mert akkor csak forog és időtúllépés miatt megáll. Amint fellépek WiFi-re akkor megy minden rendesen., mint ahogy egy 4G-s mobilnettel is mennie kellene, sőt ismétlem a régi Xiaomi telefonnal ugyanezzel a fizikai SIM kártyával semmi gond nem volt és még gyorsabb is volt a 4G-s mobilnetem, mint a céges WiFi hálózat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest