- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lozi8
tag
válasz
Snoop27 #5632 üzenetére
Sajna úgy alakult a helyzet , h meg kellett válni tőlük , ez volt , de a 15-ből csak Max volt nem Pro . Az élet móka kacagás ... Viszont a 11 PM-ban kellemesen csalódtam , sikerült kifogni egy igen megkímélt szép darabot . 4 hónapja második telóként használom , kicsit jobban mint az átlag telót szokták . Szeptemberben csak azzal fotóztam szinte . Mint említettem az új SE- t várom . A factory resetet én sem szeretem , de van amikor csak az a járható út .
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Snoop27 #5617 üzenetére
Akkor végül is zárható a fő topik, mert mindegyik készüléknek van sajátja is.
Nekem már viszketett a tenyerem így több mint 3 év használat után, de rájöttem, hogy amire én használok egy telefont bőven jó ez még, így inkább egy akkucsere, mint 300-400 ezerért új telefon. -
pepetech
őstag
válasz
Snoop27 #5398 üzenetére
Hangsúlyozom!
Nem a készülékre kell fújni!
Kis mennyiség a fogkefére és úgy 1 irányba kifelé sepregetni a koszt ha körkörösen dörzsölöd csak befelé nyomod a dzsuvát.
Nem 100%-os a tisztítás ilyenkor. Ha már eleve van betömődve kosz akkor ahoz szervíz kell mindenféleképpen.
Kisebb szenyeződés esetén néha elég sima vízzel benedvesített fogkefe is.
-
pepetech
őstag
-
válasz
Snoop27 #4717 üzenetére
Betettem a vodafonos simet is a telefonba, épp ma volt róla hotspot megosztásom mert elment egy rövid időre a vezetékes net és simán ment. Arra figyelj hogy a mobilhálózat alatt legyen beállítva hogy melyiket akarod használni mobil adatforgalomra. Nálam működik rendesen.
Ha a beállítás is jó akkor egy repülő mód ki/be vagy egy restart még amit megpróbálnék. Ha így se megy akkor írj nyugodtan majd nézzük tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged