- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
válasz
spawn21 #4296 üzenetére
Hiányzott, mint egy falat kenyér
.
A widget-reform és az app launcher nekem nem hiányzott, a Picture-in-picture, a tendencia, hogy 'default' programokat lehet beállítani az Apple sajátjai helyett (bár Spotify-t pont nem Apple Music helyett -.-), a 'Back tap' funkció és az AirPods okosítása elég klassz..
Az iPad 5-öm (A9 chip, 2GB RAM) elég szélvészgyors lett, de tényleg, érezhetően gyorsabban indítja/pakolgatja az App-okat, ellenben érdekesség, hogy a 11 Pro multi-core pontszáma valamivel kevesebb lett Geekbench alatt. Nemtom mér, de ahogy nézem, tesztelőknél is ez van.
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
spawn21 #3370 üzenetére
:-D!
--------(#3368) Tiger.
Bár néha én is k anyázok az újratöltés miatt, de semmilyen szinten nem használnék főrendszernek android-ot, egyszerűen az Apple ökoszisztéma sok éve "rabságban" tart. De ez az a rabság, amiből nem is akarok szabadulni.S20 meg csak akkor jöhetne szóba, ha a samsung nem a gagyi exynos trágyájával árulná itt a mobiljait. Ugyanis az USA, meg sok rengeteg másik ország mellett, még Dél Koreában is Snapdragon 860-nal lehet csak kapni, ide (meg a többi elcseszett és "hasonlók" által lakott országokba, ahol ezeket hagyják árulni) szórja a (nem kicsivel) gyengébb, igen csak melegedős, az aksit jobban fogyasztó etc etc etc... exynos processzorral, de legalább azt jó drágán adja.
-
Viper26
nagyúr
válasz
spawn21 #3274 üzenetére
Szerintem kicsit nézz utána, nem állítottam ilyet.
[iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vs Pro Max vs XR vs XS Max vs X vs 8 Plus Battery Life DRAIN TEST]
A telefon / akku méretét figyelembe véve azt hiszem ez azért jó teljesítmény.
-
-
-Ben-
veterán
válasz
spawn21 #3178 üzenetére
Igen...
Nekem még 2013 -ban az iStyle Andrássy úti szervizében mondták, hogy refurbished telefont fogok kapni. Egy iPhone 5 -öt cseréltek. Lehet, hogy a modellszám szerint "N", azaz "csereeszköz", de az jó eséllyel egy refurb készülék....
A k...t is hívhatjuk örömlánynak..... a lényegen nem változtat. -
Tiger.
nagyúr
válasz
spawn21 #2925 üzenetére
Miért szólsz bele mindenbe? Nem érdekelnek a tesztek, de amikor 4 program fut össz visz, és abból az egyiket újra tölti, akkor mér kiváncsi voltam, hogy miért is, csak azt nem tudom, mi a jó isten eszik meg ennyi memoriát, mikor alig fut valami a háttérben. Itt nem úgy van, mint androidon, ha valamit felraktál az már a memoriában fut egyből, anélkül, hogy elinditanád.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
spawn21 #2656 üzenetére
Jah pontosan, ahogy írod :D... Nincs mit ezen szépíteni, egyszerűen elnyomták még egyszer az XS (max)-t ugyanazon az áron. Hogy tök sötétben jobb a fotó, vagy egy hangyapöcsnyivel erősebb a kijelzőfénye?
Lehet, még sosem próbáltam ezeket, nem is fogom, mert nem érdekel ez a része, az XS max-ot is tökéletesen láttam nyáron vakító napsütésben és napszemüvegben, márpedig én jó sokat kint voltam a napon. De egyébként semmilyen más különbség nincs, ha nem fordítom meg a telókat és látom a kamerát, "assetudom" melyik van a kezemben. Mind a kettő space gray.Én továbbra is azt tudom elképzelni, hogy nem egy, vagy kettő, hanem több ájfon projekt is a kukában landolt, emiatt tesztelték és csak is XS alatt a 13-as rendszert.
Nem mertek meglépni egy vadiúj koncepciót, mert lehet, hogy rengeteg sok gond volt vele és szeptemberre nem tudták volna stabilra megcsinálni és azzal kinyírták volna magukat.
Egyébként is, nem a szomszéd Rózsinéni dumálta a nagyvilágba a 6Gb ramot, hanem maga az apple még az (előző) év elején aztán nagy kuss lett, mert mégis kijöttek a 4GB-vel.
Többek közt, az egyik legnagyobb apple Macrumors fórumon rengeteg ilyen infót lehet találniAztán lehet, hogy a fentebb írt agymenésekből egy betű nem történt, de az biztos, hogy ezt az Apple sokáig nem fogja tudni eljátszani. Én már rengeteg pénzt kiszórtam nekik az asztalukra és biztos, hogy nem is váltanék semmi másra, de 4-600 ezer közt, szerintem inkább feneket nyaljon a mobiljuk, ne pedig azt érezzem, hogy én is beálltam az idióták sorába. Újra...
Jah nekem is van pro (is), az az A12X valami brutális, na ott érezhető a mai napig, hogy nem a nagyvilágba beszéltek, mert az iPhone 11 bemutatón csak agymosás volt, szép grafikonokkal meg 127625-ször elsütött incredible szóhasználattal most szépen átverték a népet, pontosabban fogalmazva, az xs tulajokat. IPhone 8, illetve az előtte lévő készülékekről volt érdemes váltani 11-re.
De ezzel mind semmi gond nem lenne, ha tökéletes lenne a rendszer, de nem az még mindig, többek közt ilyen BT megszakadás autóban, hát nevetséges, 10+ éve is égés lett volna. Nemhogy most és egy iPhone-nál. :-/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest