- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
BabMester
senior tag
válasz
Fryskitt #3643 üzenetére
Egyébként ez az üveg mivel jobb mint a 4ezres “noname” amit kapni a Media Marktban? Csak mert én ezt használom, bementem, fel is rakták helyben és teljesen jó, nem tudok bele kötni. 5perc volt az egész, nem hónapok.
Igaz erősködött a felrakós srác, hogy az üvegek sz@rok a szifonra és válasszam a fóliát, mert ő vágja és sokkal jobb lesz, aztán mikor kimondta h ez 7ezer lenne, rosszul esett neki, hogy kiröhögtem. De becsületére legyen mondva nagyon szépen felrakta utánna az üveget, igaz bepróbálkozott egy felrakási díjjal is.
-
Ck.
addikt
válasz
Fryskitt #3494 üzenetére
Mióta minősül egy helyszíni fizetés internetes vásárlásnak? Interneten csak lefoglalom, hogy biztosan legyen készleten. Személyesen elmegyek és ott is fizetek, akkor az helyszíni vásárlás. Egy internetes foglalás nem minősül vételi szerződésnek, a foglalás mögött nincs tényleges pénzmozgás, csak egy vásárlási szándék. Hangsúlyozom mégegyszer, nem akarok okoskodni és nem is élek otthon, csak szeretném ezt biztosra tudni. Hamarosan megyek haza valamikor, viszont nem lesz lehetőségem a futár várásra, ezért a click and collect lenne nálam is a járható út, viszont továbbra is úgy érzem, hogy az nem minősül internetes vásárlásnak, ha az áruházban fizetek.
Elnézést az offért. -
-
Navaren
aktív tag
válasz
Fryskitt #3344 üzenetére
Érdekes egyébként, korábban azt hiszem, talán éppen Te írtad, hogy nem kapsz/kaptál meg értesítéseket a telefonon napközben, csak ránézel és észreveszed, hogy 'n' darab üzeneted jött.
Valamelyik nap kollégám mesélte, hogy egy ideje ugyanezt játssza a telefon (i11 Pro Max & Watch 5), csak akkor jelzett értesítésről, ha a Watch ki volt kapcsolva (nem volt elég csak levenni, teljesen ki kellett kapcsolni).
Így a Watch-ot resetelte és adta hozzá újként, nem pedig korábbi mentést töltött vissza rá, és azóta klassz megint minden.
Külföldi fórumokat bújva nem új a jelenség.Az óráról, vagy a telefonról indítod el a frissítést? Többen írják itt-ott, hogy a telefon Watch appjáról indítva a frissítést valami nem kóser, az óráról indítva viszont jó.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Fryskitt #3344 üzenetére
Sajnos a kérdésben nem tudok segíteni, de ez a topik nekem nem igazán tűnik halottnak.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Fryskitt #3186 üzenetére
Ha új készüléket kapsz, akkor újra indul az egész hóbelevanc. Ha "csak" javítják, azt az időt kapod pluszban, amíg a szervizben volt, ebbe már az esetleges futár szállítás/tárolás sem lehet benne. De ebben az országban, én már lófüttyön nem csodálkozok, hogy vágják át a magyarokat ezzel is, akik az egyik legdrágábban vehetik, pl az iphone-okat.
-
Whiteshark13
tag
válasz
Fryskitt #2984 üzenetére
Értelek, de tényleg. És igazad is van.
De ez a fazon minek van itt???
Semmi másért, mint hogy hergelje azokat, akiknek ez a telefon jó.
Beböfögi időnként a hülyeségeit és ennyi.
De miért???
Mondjuk, nagyjából sejtem...
Az életben meglévő sérelmeit, gondjait, egyéb bajait itt éli ki, a szifon ócsárolásával.
De tényleg ez jó???
Ez tényleg kell egy úgymond ‘szakmai’ fórumba???
Mondjuk ez nem az, de akkor is. -
Whiteshark13
tag
válasz
Fryskitt #2978 üzenetére
De mindegy is.
Mindig elkövetem azt a hibát, hogy beleolvasok ezekbe a fórumokba, mert azt hiszem, hogy esetleg értelmes emberek is írnak ide.
De aztán rá kell jönnöm, hogy sajnos nem...
Úgyhogy elköszönök, mert sajnos nem érek fel az ‘értelmiséghez’, elnézést, sziasztok! -
Whiteshark13
tag
válasz
Fryskitt #2971 üzenetére
Azért van velem baj, mert csak 45 hozzászólásom van???
Az is mind ‘necces’???
Az hát, mert általában akkor írok, amikor kicsit sok a hülyeség, amiket olvasok.
Mert vmi perverz oknál fogva olvasom ezeket a szarokat. (De hogy minek?) Aztán mikor sok, hozzászólok. De hogy minek...???
Felesleges...
Mert magyarok vagyunk, és itt sem tudunk épkézláb dolgokat megosztani, csak a baromságot...
Ennyi. -
pecccccccca
őstag
válasz
Fryskitt #2939 üzenetére
Akkor azt válaszold meg kérlek, hogy, ha kiderül, hogy semmi köze a telefonnak az egyedi problémáidhoz akkor törölteted ezt a sok, telefont degradáló hozzászólásodat? Mert valaki benéz a topikba és csak az ócsárlást olvassa amit idetesztek és azt szűri le, hogy rossz a telefon közben meg csak a tulajnak eszébe sem jutott, hogy szolgáltató vagy sim hiba.
De persze az én 3210-es “beszólásom”, az a legnagyobb gondod... -
pecccccccca
őstag
válasz
Fryskitt #2935 üzenetére
Szolgáltató gondod lesz szerintem. Ilyen nyomorult problémákkal még nem találkoztam mint a tied. Mostanában még hívásszakadásom sem volt. Gyakorlatilag amiket most felsoroltok hibákat, még sosem találkoztam velük....
Gariztasd vagy válts szolgáltatót vagy vegyél 3210-est. Tényleg már más ötletem nincs.
-
csabiks
senior tag
válasz
Fryskitt #2935 üzenetére
sim cseret probaltal?
en telenoros vagyok, nem is volt túl régi a simem, de hasonló problémákat okozott.Kertem sim cseret, a hivasproblemak megoldottak.
Most ami neha aggasztó, ha varial a tererovel egy par masodpercre elmegy a hang, (2g-3g valtas kozott). De ez csak akkor ha arnyekolt helyen kapok hivast, kb 50 hivasbol 1x.
-
Navaren
aktív tag
válasz
Fryskitt #2888 üzenetére
De egyébként amiket javasolnak itt Neked, azokat azért kipróbálod?
Korábban ajánlottak HR-t is, aztán iCloud Backup helyett újként beállítani a telefont?
Ha ennyire sok szoftveres baki van, amelyik nem olyan, hogy a legtöbb jelenleg aktivált kütyün tapasztalható, akkor érdemes tényleg újrahuzatni a cuccot, akár iTunes-ból, (nem pedig Wi-Fi), nekem az sok rakoncát helyrerakott korábbi telefonon.
Sok hülyeség van sajnos iOS 13-on, de amiket itt újnak írsz, azokat nem láttam még és a fórumot sem látom telepanaszolva velük, ergo kétlem, hogy a következő frissítéskor direkt ezekre bugfix érkezne.
Gyaluld le az egészet inkább és lakd be újból, újként. Vagy csináltad már?@coolrider: És ezt abból szűrted le, hogy Neked nem eléggé túlszaturáltak a színek? 'Out of the box', az iPhone-nak van az egyik legjobban kalibrált kijelzője a tesztek szerint, így kétlem, hogy "fakó lenne". A True Tone-t esetleg Te is kapcsold ki, hogy ne variáljon a fényviszonyok alapján a színhőmérsékletekkel, hátha úgy jobban tetszik.
De megint sikerült zseniális következtetést levonnod. -
Navaren
aktív tag
válasz
Fryskitt #2846 üzenetére
Fényerőállítás - van a telefonon valamilyen fólia, amelyik lefedi a szenzort is? True Tone be van kapcsolva?
Email - Be van kapcsolva, hogy magától rákeressen az email-ekre ('fetch', nem tudom, hogy van magyarul, még sosem volt almás cuccom magyarra állítva)? Mert nem minden jön automatikusan, POP és IMAP email-ek jó része (nekem pl még a T-online) nem ún. 'Push' email (mint Yahoo, vagy Gmail). Nézd meg, be van-e állítva a fiókoknál.A többi probléma nálam nincs (BT nekem Series 5 Watch-csal, 2. gen. AirPods-dzal /nem Pro/, és egy 2018-as Lexus-szal /CarPlay nincs/ lekopogom, hogy nem vacakol).
A fényerőbeállítás eleinte hektikus volt, de csak addig, ameddig a True Tone-t hagytam.Esetleg tényleg egy factory reset (akár iTunes-ból, vagy Mac-en már Finder-ben) úgy, hogy nem töltesz vissza iCloud mentést, hanem új kütyüként beállítod
-
válasz
Fryskitt #2366 üzenetére
Nyugi, ennyit nem ér meg egy szolgáltató se, hogy miattuk kapj agyvérzést, magadnak ártasz vele csak, ha felhúzod magad rajtuk. Tudom, könnyű azt mondani, de próbáld meg lazábban kezelni ezeket a dolgokat, mert különben az egészséged látja a kárát, hogy ha minden ilyesmin idegeskedsz - amilyenek tényleg tudnak lenni néha a szolgáltató cégek.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Fryskitt #2362 üzenetére
Veled mi van? Most őszintén...
Persze nem mindig lesz jó a kép, de lehet csinálni szép képeket ellenfényben is. Ennyit szerettem volna közölni az “Amúgy sem kell ellenfényben fotózni” kijelentéseddel kapcsolatban.
Természetesen nem tanácsolom neki, hogy vigye gariztatni, mert nálam is jelentkezik ez a kék pötty lámpafénynél. Amiket leírtál a fény tulajdonságaival kapcsolatban, egyetértek. Ez nem hiba.Picit higgadtabban kérlek, mert senki nem támadt neked, te meg felfokozott hangulatban reagálsz.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Fryskitt #2360 üzenetére
Igaz nem lámpa, de ellenfényben fotóztam.
És igen is, kell ellenfényben fotózni. Sok szép képet lehet készíteni.
Nálam nem jelentkeztek így a pöttyök. -
törölt tag
válasz
Fryskitt #2127 üzenetére
Ne aggódj. Ilyet nem csak az Iphone tud. Céges kocsim egy utolsó generációs skoda (3 éves) és abban is szar a bluetooth kapcsolat. A privát kocsim (Honda Civic Prestige 2019) gyárilag carplay-es és tökéletes az iphone működése, illetve bármilyen másik telefonné is. A régebbi kocsikban a bluetooth verzió is valószínűleg régebbi.
-
-
-
válasz
Fryskitt #2064 üzenetére
Azért ez durva. Én kb. 7 évig használtam iPhonet. 2,5 évvel ezelőtt váltottam Samura amit nem bántam meg. Aztán a 11 megjelenése után elkezdtem nézegetni a max prot és pár napja vettem egyet. Most pont ugyan azt érzem mint anno a kezdetekben, hogy mennyire hibátlan készülék az árát leszámítva. Nekem a sok év alatt szinte semmilyen hibát nem produkált egy készülék se. Azért ha tudod cseréltesd ki, ált 10 nap alatt lezajlik.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Fryskitt #2069 üzenetére
Nekem pont az androidból és a rengeteg kérdőjelből ami az androiddal és egyes készülékek és azok viszonyáról a fejembe felvillantak, na abból lett elegem.
Szerintem már vissza se megyek a másik oldalra. Tudom, soha ne mond, hogy soha. Mindenesetre jelenleg csak a pozitív oldalát érzem a váltásnak. -
martinkeet
aktív tag
válasz
Fryskitt #2064 üzenetére
Sajnos Nekem is volt néhány random dolog.
Eddig 3x indult újra spontán, többször lezárt telefonnál csak balra-jobbra tudtam elhúzni, fölfelé a feloldáshoz nem (ez megszűnt az utóbbi frissítések óta), illetve a CarPlay az autóban rendszeresen ledob (bár ez lehet az autó szoftvere is). Egyik sem user error... -
joey04
titán
válasz
Fryskitt #1787 üzenetére
Mit engedjek el? Én így gondolom, te úgy. Nincs ebben több. Leírtad a véleményed, nekem markánsan más a témában, ezért leírtam én is, mert ezért is van a fórum. Szerintem aki nem tájékozódik, az megérdemli a lehúzást. Ennyi. Te engedd el inkább, vagy csak fogadd el. Egyetérteni nem kell vele. Én is ezt teszem.
-
-
-
totopad
senior tag
válasz
Fryskitt #1752 üzenetére
Nálunk van kűfődön és kva jó!
Pont az esim miatt váltottam szolgáltatót, de számhordozással. Beszrás, hogy mennyire egyszerű:
-zolgáltatói app letölt, hordozni kívánt telefonszám megad, megerősít, adatok megadása, id fényképezése, selfie magadról, adat átnézése, a hozdozás dátumának kiválasztása -5 nap a legkorábbi-, majd elküld. Másnap jön az sms, a korábbi szolgáltatótól, hogy megkapták a számhordozási kérelmi igényem, ha nem én vótam, jelezzem, majd az új szógátató is, hogy vettük. Az 5. nap utáni éjfélkor jön az értesítés, hogy üdv az új szólgáltatónál. Azóta egyszerre van magyar és kűfődi számom, ki tudom választani, hogy melyik legyen aktív, melyik elsődleges, melyikről kezdeményezzen hívást, mobilnetet stb...Imádom!
-
Ck.
addikt
válasz
Fryskitt #1742 üzenetére
Próbáld meg ki és vissza kapcsolni a szám kijelzést, illetve csinálj egy hálózati beállítások visszaállítását is.
Ha így sincs javulás, akkor érdemes egy teljes gyári beállítások visszaállítását is megejteni, majd új telefonként beállítani. Ha így sem jó, akkor szerviz. -
válasz
Fryskitt #1692 üzenetére
Jó kérdés.
Én 8rugóért vettem Mediamarktban.
Mondjuk ugye az MM nem a legolcsóbb hely.
Bár lehet eredeti attól hogy olcsóbb mint a gyártónál.
Spigen Neo Hybrid a Spigen oldaláról rendelve 30dodó (~9e forint),speedshopban meg 5990.
Teljesen más az ár ha a gyártótól rendelsz egy darabot,akkor sok esetben drágább lehet mint boltban.
A gyártótól a forgalmazók,tőlük meg a boltok a mennyiségi vásárlás miatt (ez forgalmazóknál több ezer és tízezer darabra is rúghat) sokkal olcsóbban megkapják,mint Te az 1 darabot közvetlen a gyártótól. -
-
válasz
Fryskitt #1483 üzenetére
Nem a videós tudáshoz kell,hanem ahhoz ha ki is használod és sokat videózol és mondjuk tartalmat is gyártasz.
Én csak kipróbáltam az Osmo Mobile 3-at,pöpec kis cucc és biztos hogy sokan ki is használják majd a tudását,de a szemèlyes véleményem az,hogy az átlag usernek igazából felesleges.
A telóban teljesen jó az OIS,a legtöbb helyzetben bőségesen elég amit tud.
Persze ha van felesleges 35-40e forintod ilyesmire,akkor nyugodtan vedd meg,csalódni nem fogsz benne. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Fryskitt #1440 üzenetére
Privátba válaszolok, mert látom törölted.
PreikeStoleN: Szép szöveg volt, minden topikba rám vagy állva, érdekes privátban pont ezt megemlítették ma, szóval a háttérbe nem rajtam kacagnak ezek szerint.
Az meg kérkedés hogy megjelenés után hónapokkal megvettem a telefont, és bemertem írni. Elég érdekes felfogásod van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Fryskitt #1415 üzenetére
Most azért vagy ilyen zaklatott mert te teljes áron vetted a kis telefonod, és zavar más meg jóval olcsóbban? A személyeskedést meg szerintem tedd el magadnak, vagy szedd össze magad és próbálj meg viselkedni.
Illetve engem a közeljövőbe innentől kerülj, az ilyen kis hisztizésre hidd el itt nincs szükség!
Nyugi lehet a tiéd még az utolsó szó, de ha nem haragszol már nem reagálok majd rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Fryskitt #1412 üzenetére
Nagyképű?
Mire is? Neked kicsit nagy a pof@d hogy itt játszod a kis szentet... Kezdjük ott én kifizettem a telefonért nem kevés összeget, van rá kb 3% esély hogy tiltkják, de ha így lenne szerinted hagyjak 320 ezer fontot veszni, vagy hogy gondoltad. Azért a 3% esélyért meg ne haragudj hogy nem adtam ki 80 ezer forinttal többet...
A tisztességes emberek meg mit fizetnek ki végül? Szerintem azt se tudod mit beszélsz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged