- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Én sajnos ilyen szempontból élek veszélyesen. A műhelyemben nem egy nem kettő telefon halálozott el. Ez is ott sérült. Pecázok, kirándulok, biciklizek. B@szom ide b@szom oda...
Biztosítás nélkül nekem egy rémálom az ilyen értékű készülék mindennapos használata. Mondjuk ez most jól bírta. Majdnem egy évig mindenféle sérülés nélkül. De amúgy egy-két hónapot szoktak nálam megélni a telefonok. -
Navaren
aktív tag
És ez tök jó
, a telefonom nekem is tünetmentes, bár ha jól emlékszem, Neked Xs van (vmelyik topikban mintha olvastam volna, de nem itt) és az itt megjelent gondok inkább a 11 Pro/Max generációra jellemzőek.
Catalina nekem két dologgal szívózik, az egyik hogy egy iMac (2017 retina 4K) frissítés után nem mindig tud elsőre bebootolni, a másik pedig egy otthoni hálózatkezelési probléma, viszont konstans, akár Wi-Fi, akár kábel. De ezeknél lényegesebb dolgok is listázva vannak neten.
Mojave alatt nem volt egyik sem.
Persze nem lesz 'használhatatlan' a rendszer, csak bosszantó hülyeségei lehetnek. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az nem jó, hogy pl. milliószor hallottam már, hogy kocsiban szakad a bt
Már tegnap sem folytattam, mert minek, nyilvánvalóan kiderült, hogy ide is elért, ha az adott terméket jogosan kritizálják, az egyeseknek olyan, mintha az anyját szidnák, de...
Tudsz erre magyarázatot adni?Mármint a millióra... [link]
-----------(#3832) iBalu
Köszi, meg a többieknek is, akik hasonló véleményen vannak. Többet nem említem meg, ha jól számoltam, akkor ez a millió, kb brutális 4 volt a tegnapival együtt, de lehet volt 5-is, csak a fórum engine keresője bénázik, de legközelebb tényleg akkor írom le, ha megjavult, bár én erre nem fogadnék, ez már így marad, különben kijavították volna.A másik gondom továbbra is a ram hiány miatti újratöltés, ezt sem írom le többször, de naponta szembesülök vele.
-
-
-
spawn21
veterán
Nyilván azt a felhasználó réteget is meg lehet érteni. Viszont folyamatosan ezzel van tele a fórum, persze tudom ez nem a hack topik. Csak érdekelne olyan téma is a telefonnal kapcsolatban ahol valódi tapasztalatokról is lehetne olvasni. Felváltva használom a 11-et és op-t. Hasznos info is szokott lenni itt az aktuális szoftverekről
Na most én hisztiztem
-
Fotós cuccokat nézegettem, és láttam nagy, normális webshopokban egész jó akciókat. Na mondom, hűha, nézelődjünk. Amiket láttam, valódi akciók voltak (pl. 480k -» 330k, 180k-»120k). Ezek olyan árcsökkentések, amiknél a korábbi ár itt is és máshol is valóban a magasabb volt.
Na mondom, szétnézek, hátha olyan is akciós lenne amit én tudnék használni. Ott is látom, hogy adott objektív, 620k-»460k, másik 460k-»280k. Ejha, na. Aztán elkezdtem gondolkozni, hogy ez a 280-as mintha kísértetiesen ennyi lennyi volna korábban, és igen, 289k volt korábban. Úgyhogy egy kicsit csalódtam, mert igaz, hogy volt pár igazi akció, de közben sajnos ez a 2-3 weblap is megcsinálta azt a húzást, hogy írt egy kamu árat amit áthúzhatott, és aláírta a kb. tényleges árat, mint akciós árat (oké, volt 5% kedvezmény).
De láttam ugyanolyat is, hogy az volt a becsalogató, hogy az ár át van húzva pirossal, és alá van írva egy másik ár, és rajta van a plecsni, hogy akció. És amikor megnézted a kis számokkal írt, áthúzott árat, akkor láttad, hogy 289k-»288k, és jópár ilyet láttam.
Neves, megbízható webshopok egyébként, és nagy csalódás volt ezt látni. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest