- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Én sajnos ilyen szempontból élek veszélyesen. A műhelyemben nem egy nem kettő telefon halálozott el. Ez is ott sérült. Pecázok, kirándulok, biciklizek. B@szom ide b@szom oda...
Biztosítás nélkül nekem egy rémálom az ilyen értékű készülék mindennapos használata. Mondjuk ez most jól bírta. Majdnem egy évig mindenféle sérülés nélkül. De amúgy egy-két hónapot szoktak nálam megélni a telefonok.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
Navaren
aktív tag
És ez tök jó , a telefonom nekem is tünetmentes, bár ha jól emlékszem, Neked Xs van (vmelyik topikban mintha olvastam volna, de nem itt) és az itt megjelent gondok inkább a 11 Pro/Max generációra jellemzőek.
Catalina nekem két dologgal szívózik, az egyik hogy egy iMac (2017 retina 4K) frissítés után nem mindig tud elsőre bebootolni, a másik pedig egy otthoni hálózatkezelési probléma, viszont konstans, akár Wi-Fi, akár kábel. De ezeknél lényegesebb dolgok is listázva vannak neten.
Mojave alatt nem volt egyik sem .
Persze nem lesz 'használhatatlan' a rendszer, csak bosszantó hülyeségei lehetnek.[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az nem jó, hogy pl. milliószor hallottam már, hogy kocsiban szakad a bt
Már tegnap sem folytattam, mert minek, nyilvánvalóan kiderült, hogy ide is elért, ha az adott terméket jogosan kritizálják, az egyeseknek olyan, mintha az anyját szidnák, de...
Tudsz erre magyarázatot adni? Mármint a millióra... [link]
-----------(#3832) iBalu
Köszi, meg a többieknek is, akik hasonló véleményen vannak. Többet nem említem meg, ha jól számoltam, akkor ez a millió, kb brutális 4 volt a tegnapival együtt, de lehet volt 5-is, csak a fórum engine keresője bénázik, de legközelebb tényleg akkor írom le, ha megjavult, bár én erre nem fogadnék, ez már így marad, különben kijavították volna. A másik gondom továbbra is a ram hiány miatti újratöltés, ezt sem írom le többször, de naponta szembesülök vele.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
veterán
-
spawn21
veterán
Nyilván azt a felhasználó réteget is meg lehet érteni. Viszont folyamatosan ezzel van tele a fórum, persze tudom ez nem a hack topik. Csak érdekelne olyan téma is a telefonnal kapcsolatban ahol valódi tapasztalatokról is lehetne olvasni. Felváltva használom a 11-et és op-t. Hasznos info is szokott lenni itt az aktuális szoftverekről
Na most én hisztiztem
s24U+15p
-
MODERÁTOR
Fotós cuccokat nézegettem, és láttam nagy, normális webshopokban egész jó akciókat. Na mondom, hűha, nézelődjünk. Amiket láttam, valódi akciók voltak (pl. 480k -» 330k, 180k-»120k). Ezek olyan árcsökkentések, amiknél a korábbi ár itt is és máshol is valóban a magasabb volt.
Na mondom, szétnézek, hátha olyan is akciós lenne amit én tudnék használni. Ott is látom, hogy adott objektív, 620k-»460k, másik 460k-»280k. Ejha, na. Aztán elkezdtem gondolkozni, hogy ez a 280-as mintha kísértetiesen ennyi lennyi volna korábban, és igen, 289k volt korábban. Úgyhogy egy kicsit csalódtam, mert igaz, hogy volt pár igazi akció, de közben sajnos ez a 2-3 weblap is megcsinálta azt a húzást, hogy írt egy kamu árat amit áthúzhatott, és aláírta a kb. tényleges árat, mint akciós árat (oké, volt 5% kedvezmény).
De láttam ugyanolyat is, hogy az volt a becsalogató, hogy az ár át van húzva pirossal, és alá van írva egy másik ár, és rajta van a plecsni, hogy akció. És amikor megnézted a kis számokkal írt, áthúzott árat, akkor láttad, hogy 289k-»288k, és jópár ilyet láttam.
Neves, megbízható webshopok egyébként, és nagy csalódás volt ezt látni. -
Fryskitt
addikt
Nem mindneki nézi az ár összehasonlító oldalakat. Pl a szüleim sem. Meg gondolom
Mások sem. Nem erre van szocializálva. De ettől nem barom. De szerintem te is tudod, csak most ezt nem engeded el itt.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
veterán
-
GeryFlash
veterán
Egyetértek, de akkor is az ismerősi köröm nem fog GSMArenát olvasni hanem beírja googlebe, kidobja az MA-t és innen tájékozódik.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest