- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
De ilyen lesz, a videó semmi olyasmit nem mutatott, ami eddig már ne került volna napvilágra.
Én jobban szeretném, ha lenne 1TB változat is már, de nem lesz és az a fogcsikorgatva belepasszírozott 6GB RAM-tól sem vagyok hanyatt esve. Ez most talán még elég, de ha fél év múlva ez is elkezdi töltögetni azokat az applikációkat és oldalakat, amiket most használok, hát enyhénszólva is pipa leszek. A pro max minden nap újra töltöget valamit. Röhej.
Egyszerűen az applikációk minden egyes frissítéssel többet és többet kérnek, ettől fejlődik, én nem értem miért nem lehet ezt megelőzni és ne mindig annyit rakjanak bele ram-ból, hogy az éppen még jó. Rakjon bele 8gb és kérjen többet a telefonjáért, vagy lehessen választani, mint a droid-nál is. Akinek kell a 8, az többet köhög a zsebükbe, pl az 512-es lehetne 8GB ram-mal szerelt változat.És itt már nem elég az, hogy az ios másképp kezeli a memóriát, mert másképp kezeli ez igaz, de simán eltud fogyni, nem egyszer panaszkodtunk már rá többen is.
Csak jönne már...
Vajon mennyi lesz induló ár itthon? Én 500 ezerre tippelem a 128-ast, de lehet keveset írtam. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A render képek alapján _ ami ilyenkor már szinte 100%, hogy ilyen, vagy nagyon hasonló lesz_ a mobil nagyon bejön nekem, nem pedig ez kicseszett szappantartó, amit több, mint 3 éve kell bámulnunk, illetve bámulnom, mert ez a dizájn az iphone x-nél még elment. De számomra már tavaly előtt elavult volt az XS MAX vásárlásánál, erre kijöttek tavaly is a pro-val egy az egyben ugyanazzal. A kamera engem a legkevésbé sem érdekel.
Éjjel/sötétben nem fotózok, nappal meg szinte ugyanazt tudja az xs is . Sebesség különbség, mint olyan, nem létezik a két telefon között. De legalább a BT kapcsolat azóta is xar...
És az is marad, mert nyilván minden erővel az ios 14-re gyúrnak már.
Kb úgy érzem az egészet, mint a winfos mobiloknál, frissítések ugyan jöttek, de ez kimerült abban, hogy a verziószám változott.Ettől függetlenül a mai napig gyorsak a készülékek, és biztos, hogy soha nem mennék vissza droidra, amit fél év után letojik minden gyártó. Sosem tartoztam azok közé, aki, ha birtokol egy terméket, akkor benyal neki...
-
iMessage akkor megy ha szintén iPhone-ra megy és van mindkét oldalon internet.
Sms-ként pedig akkor ér át ha be van kapcsolva a beállításokban, hogy sms-ként menjen ha nem tud iMessage-ként szintén iPhone-ra. De ha androidosra küldöd fel sem ismeri, hogy tudná a mobilod iMessage-ként küldeni.
-
fzboxx
senior tag
Gyűjteni szerencsére már nem kell (nem vagyok már 20 éves...), de ha váltok, akkor a 12-re fogok váltani.
Android vonalon is a Samsung S szériát használtam, és megszoktam a minőséget. Ebből már nem engednék.
A render képek még nagyon tetszenek. Olyan férfias a hideg, szögletes fém. Autóban is a határozott éleket kedvelem a gömbölyded formák helyett. -
dud998
őstag
Na grat hozzá!
Ha online rendelted akkor van rá 14 napos elállási lehetőség. Kivéve akkor, ha nem mint magánszemély rendelted, hanem mint cég.
Hamar megszereted, stabil, gyors, akku is jól bírja, kamera nagyon király, kijelző és a hangszórók isteniek. Nagyon jó filmet nézni rajta. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Online rendelted és utána úgy vetted át az áruházban?
Ha igen, akkor eladónőt el kellett volna küldeni a náthás...oda.
Vagy lehívatni a főnökét, hogy vegyen vissza az arcából. Ha az is ba...szik, akkor annak a felettesét. Az MM-ban a felsőbb vezetők ki nem állhatják, ha egy vevő miatt csesztetve vannak, főleg akkor, mikor az eladó a (tök)hülye! -
joey04
titán
Eszem megáll komolyan. A 14 napos elállás nem egy plusz szolgáltatás, amit a kereskedő kedve szerint szabályozhat, hanem törvényes jog. Nincs ilyen, hogy x márkára nem vonatkozik. Rohadék. Remélem belefut egy olyanba, hogy egy ellenőrnek adja ezt elő... Sőt, náluk (ami valóban plusz szolgáltatás, ezért bizonyos esetekben korlátozzák is) hogy nem 14, hanem 60 nap az elállási idő. De ez sem zárja ki az apple termékeket, egy mb air-t vittem vissza anno 30 nap körül.
btw a delet sem kellett volna megvárnod, a nyugger idő a patikákra meg élelmiszer boltokra vonatkozik.
btw 2: én biztos visszavinném akkor is ha tetszik, és megvenném elállási jog nélkül 280-290 körül.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az ios-nek van egy (több) olyan tulajdonsága, hogy szinte azonnal (órákon belül) beszippant, de ennek meg kell történnie max 2 napon belül, ha utána sem érzel semmit, akkor ez nem a te telefonod/rendszered lesz. Ha meg beszippant, kimondottan olcsónak fogod találni. :-D!
-
dud998
őstag
Nekem még sosem írt ki ilyet, pedig nyáron is sokat fotózok, videózok, böngészek. Nem dísznek van ugye.
Én i7 óta vagyok IOS-en és nem tervezek visszamenni az Androidra. Az ökoszisztéma baromi jó dolog. iMac, i11 Pro és AirPods Pro. Nyílván először fura ez meg az, de mindenre van megoldás vagy app. Természetesen a Google a barátod, én is sok mindent ott néztem meg. Ha már tényleg nagyon nem tudtam valamit megoldani, akkor az iPhone topikban is volt segítség. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged