Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
general #2353 üzenetére
Sajnálom, ha így jött le, de egy csetbe nem tudok neked érzéseket kreálni, szóval egyáltalán nem sértésből írtam, hogy baromira nem érted. Most viszont kezd felmenni a pumpám emiatt és azt írom, hogy a tkm fog még egyszer válaszolni a kérdésedre, ha elsőre nem hiszel nekünk. Ugyanis erre írtam, hogy nem érted a működést. Üdv
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
general #2349 üzenetére
Ezt nagyon benézted. :-)
Ez nem beszólás volt, mert azt írtam, hogy baromira nem érted a telefon működését, mert nem érted. Az meg főleg furcsa, hogy miért gondolod magad, illetve hoztad fel a 14 éves generációt, akik ezzel teljesen tisztában vannak, mert ebbe születtek szinte bele. Ha valakik ehhez nem totálisan hülyék, az pont ez a generáció. Nyilván sok máshoz meg azok. -
tboldi
nagyúr
válasz
general #2335 üzenetére
A telefon felébredése után automatice megpróbál azonosítani a Face ID, olyankor nem a felhúzásra aktiválódik, alapesetben az csak a második lépés.
Korábban a Touch ID-nél is feloldhattad a telefon az ujjad ráhelyezésével, de ahhoz, hogy továbbengedjen, meg is kellett nyomni a home gombot.
Akkor fordul meg ez a két lépés, ha az első próbálkozás nem sikerült, olyankor a felhúzással indítod újra az azonosítási folyamatot.Figyeld a lakatot, amikor rezgést tapasztalsz!
A zseblámpára nem tudok semmit, hacsak figyelmetlenségből nem tartod nyomva véletlenül.
-
pecccccccca
őstag
válasz
general #2335 üzenetére
Akkor csinálj egy visszaállítást vagy húzd újra iTunes-al az OS-t. Lehet nálad valami nem oké tényleg.
Egyébként mint látod nekem is be van kapcsolva az emeléses funkció és a koppintásnak is örülök, hogy van, de amint feljebb írták alapvetően csak akkor rezzen , ha nem találja az arcod vagy valamiért nem tud feloldani. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
general #2328 üzenetére
Szerintem, az arcfelismerés hiba rezeg ilyenkor. Felemeled és valószínűleg "azt hiszi a face id, hogy arcfelismerés következik", erre mégsem, puff jön a hibarezgés. Legalábbis én erre gondolok, nálam is gyakran előfordul, xs max-on is. Próbáld generálni ezt a "hibát", ami amúgy nem hiba, és ha lakat nem nyílik, közben van a rezgés, akkor biztos, hogy ezt tapasztalod te is.
-
-
kkp900
senior tag
válasz
general #1568 üzenetére
Alza.hu van gyári szilikon és bőr tok is és Nomad is minden választékuk megvehető. És nem tudom szabad -e de van egy kupon kód is amivel decemberig 4000 ft minusz .alapból olcsóbb mint az apple pld. Így vettem gyári szilikon tokot 10 ezer ft -ért a 11 Pro maxra.
A kupon bármennyiszer felhasználható! OYR1F5F6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest