- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmayer1
senior tag
válasz
troszti #2965 üzenetére
Sajnos a hetesnél is folyamatosan újratöltöget a safari, valamikor már kettő nyitott lap esetében is. Mostanában viszont egyre többször kidob az "asztalra" (FC) na ez már inkább zavaró nekem, mint az újratöltöt lapok. Ezért is gondolkodtam el a frissítésen, de aggódok nehogy még lassabb legyen.
Az érezhető külömbség 7 8 között inkább negatív, vagy pozitív, illetve melyik javára.
Az új funkciók küzül csak az átirányított hívásos dolog ami hiányzik, mert a telefonon már 8-as iOS van.@ blakey: sajnos a régebbi nyolsakohoz nem volt szerencsém, ezért viszonyítási alapom sincs.
@ zitta: köszi.
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
7.1.2-es iOS-t érdemes frissíteni 8.2-re, (első generációs mini) vagy maradjak a 7.1.2-nél??
Igazából a legjobb sebességet a hatos produkálta, már némi lassulást tapasztaltam a hetesnél is, de még azért így használható.
Valakinek tapasztalata, negatív pozitív mindegyik érdekelne, esetleg valaki megbánta, hogy frissítette? -
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Valaki kipróbálta már ipad minin iOS8 alatt a NFS hot pursuitot. Nekem elindul, lemegy a bevezető játék, és utána már nem tudok csinálni semmit csak kiírja, hogy válasszam ki mivel szeretnék lenni. De nem fagy ki vagy ilyesmi, csak valamiért nem lép tovább. Iphonon ios8 tökéletes
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Ipad minit szeretnék ios 7-re frissíteni, de újként szeretném beállítani.
Kérdésem az lenne, hogy nekem csak a garage band által készített dalaimra lenne nagy szükségem, ezeket a dalokat vissza tudnám valahogy állítani, ha újként állítom be az ipadot? -
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Milyen tapasztalotok van az ios7-el kapcsolatban ipad minin? Én eddig nem akartam frissíteni, mert számomra szinte tökéletes a 6.1.3-as, csak már sajnos egyre több alkalmazás igényli az ios 7-t.
Üdv Robi
-
szmayer1
senior tag
Ez elégé konkrét válasz volt. Én ihone 4s-n kipróbáltam, de kissé androidos érzésem van a kissebb nagyobb akadások, laggolások miatt. Igaz hogy csak frissítettem. Esetleg kíváncsi lettem volna, hogy milyen ipaden, egyáltalán érdemes lenne-e felrakni ameddig még vissza tudok váltani 6-ra.
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Van valakinek bármilyen tapasztalata az IOS 7-el kapcsolatban. Szívesen meghallgatnám, legyen az pozitív, vagy negatív, mindegy.
Üdv Robi
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok,
láttam ilyen kiegészítőt ipad mini-hez, ezzel csak digitális fényképezőről tudok képeket nézni ipad-on?? Vagy sima pendrive-t is be lehet dugni, és megnézni rajta a tartalmat, képeket?
Remélem érthető voltam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Cyberpunk 2077
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest