- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoryThePooh
aktív tag
-
Romvr
őstag
Az még a jobbik eset, nekem a wifi-t dobja el úgy a cégnél hogy csak a hálózat reset segít. Ezt kb 3-4 óránként játssza el, minden reggel így kezdődik. Nem találtam rá megoldást.
Otthon is van hogy lelép wifi-ről és csak airplane vagy wifi on-off veszi rá hogy ne csak a jel erősséget mutassa hanem forgalmazon adatokat is. Szerencsére ezt csak párszor játszotta el az elmúlt másfél hétben. -
HoryThePooh
aktív tag
én 220VOLT ban vettem
(iStyle-nél mindenhol elfogyott, bár miután egy nagyon q..va any...tam velük levélben, hogy mennyire nem premium sellererek ELŐKERÜLT egy pont olyan amit félrerakattam de ők eladták közben.... hát sajnos nem ragad rájuk ami előkerült, de nálam kicsit buktak....) -
z0d1AK
nagyúr
Tesztekből, és munkából kifolyólag általában túl sokáig nincs nálam egy-egy típus.
Mikor az iPad mini-t is megvettem, az már a negyedik tabletem volt akkor egy időben. A két olcsó közül az egyiket tovább adtam, de az iPad 3 és Mini is luxus lett volna egymás mellett. Az iPad Mini frissebb, több mindent lehet róla írni, így az iPad 3-nak kellett mennie, arról nem beszélve, hogy az iPad 4 újonnan már 134-ért kapható, az iPad 3 ára meg jobban esik, mint az iPad 2 ára bármikor is. Már 90-ért is vesztegetik, meg akár alatta is a 16GB-os wifis verziót.
Most buktam rajta annyit, amennyit, de később csak még olcsóbban ment volna el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged