- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
troszti
aktív tag
válasz
szmayer1 #2966 üzenetére
Szerintem nagyon nehéz ezt így megítélni. De valószínűleg te sem fogod tudni igazán eldönteni, mivel nem látod egymás mellett a két rendszert...
Tableten nekem nem tűnt fel különbség. Előtte is érezhető volt, hogy az első generációs mini nem éppen a legerősebb vas, de szerintem teljesen használható. Nekem pont olyan, mint a 7.1.2-vel.Azt mondom, tedd fel, de előtte csinálj egy teljes visszaállítást és mindenképp csak az után frissíts. Én még a frissítés után is csináltam egyet, hogy biztos tiszta lappal induljak
-
troszti
aktív tag
válasz
szmayer1 #2962 üzenetére
Szerintem egy érezhető különbség van a 7 és a 8 között (legalábbis nekem ez tűnt fel nagyon), hogy a memóriából többet "eszik". Azaz pl ha több safari lapot nyitsz meg, folyton újratöltögeti őket, még ha csak kis időre lépsz át egy másikra. Ugyanez az alkalmazásoknál is, ha többet használsz párhuzamosan... Valamennyire ez javult a 8.2-nél, de lehet csak már megszoktam
De pl telefonnáol (i4S) ezt nem vettem észre. Ott a 8.1.3 eléggé döcögött, most lényegesebben jobb, a 7.1.2 szintjét simán hozza, megkockáztatom, hogy jobb is, de lehet csak az új funkciók miatt érzem így...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged