Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Ismerem a suhintást, tudom hogy működik a saját tabletem, de azért kösz. Még mindig lassabb mint a SwiftKey.
Az meg hogy mi lesz nem érdekel, ha most nincs akkor nincs.
PC-hez meg nem ragaszkodom, nekem az Androidos eszköz a PC-m. Pont az iOS cuccokat kell dugdosni, ha akarsz valamit. -
HardRic
addikt
Nem tudok torrentezni, érdemben fájlokat, doksikat kezelni, küldeni, tárolni, appok közt fájlokat megosztani (hd filmeknél fáj, nagyon), utálom az itunest, anélkül meg nem tudom használni a gyári zenelejátszót, nincs értelmes fotó nézegető app, nincs normális irc app a korlátozott multitasking miatt, nem tudok SwiftKey minőségű és tudású billentyűzetet használni, nincs NFC, nincsenek háttérben futó automatikusan profilt beállító appok mint a Tasker vagy Llama, nem lehet default appokat beállítani a gyári helyet, nincs notification LED, és egy lux szintű személyre szabható automatikus fényerő állító appot is hiányolok.
A legfájóbb, hogy a böngészés egyszerűen jobb egy 4+"-os androidos készüléken, mert tud text reflowt. iPaden kifolyik a szemem egyes kis betűméretet használó weboldalaknál, hiába nagy a kijelző. Hirtelen ennyi jutott eszembe. -
HardRic
addikt
Na már iOS 7-ről írok. Lassabb érezhetően és megvakít a billentyűzet. Csodás... Asszem kell egy Nexus 10 végre.
-
HardRic
addikt
Úgy látszik nem csak én szenvedek. Most tölt, de azt írja 3 óra. Nem tudom miért nem régiónként adják ki, mint minden más gyártó.
-
HardRic
addikt
Van már csak nálam error occurred amikor elkezdenem tölteni. Biztos sokan ugrottak rá egyszerre. Restart segített, töltöm
-
HardRic
addikt
iOS7 – a közönség állva tapsol. Gyönyörű lett.
-
HardRic
addikt
Nekem wifi-only modell van. Az ígért 10 óra üzemidő mindig meg van, még ha játszom akkor is, de csak böngészéssel, youtube-bal, stb 12 óra használat is megvan néha. A fényerő az ami legjobban tudja szívni az akksit, az meg nem látom hogyan függhet a szoftverfrissítéstől. Én nem aggódnék a helyedben ilyen miatt.
-
HardRic
addikt
Ha nekem lett volna pénzem 4-esre februárban még mergvettem volna, de ha most lenne esedékes, már lehet semmit nem vennék. Legkésőbb ősszel a mini előreláthatólag retinát kap, és átverve érezném magam, az eredeti méret vonalon meg egy könnyebb, vékonyabb, keskenyebb kerettel érkező tablet jön, akkor meg az zavarna. Tudom, hogy ez az én sznobságom, egy termék nem lesz attól rosszabb, mert van jobb, de ha eddig kibírtam, gyötörném magam még egy kicsit.
-
HardRic
addikt
Flash az hivatalosan is a kinyírás közepén áll. Az Apple hamar felismerte hogy a html5-é a jövő, és a legtöbb videótartalom már erre is optimalizált. A Flash Androidon is mindig szar volt, és már ott sem elérhető Playből, még Winfos RT támogatja az ARM alapú cuccok közül, de ott is szaggat, mint nagyanyám a nokedlit. Ne akard iPadre. Egyébként hol hiányzik?
-
HardRic
addikt
Megjött a tokom innen. Külön nem fotózom le, mert pont olyan, mint a képeken. A smart cover és a hátlap tökéletesen összeillenek, nagyon tetszik. 3000Ft-ért szerintem legjobb vétel.
-
-
HardRic
addikt
Ma végre egy kicsit szórakozhattam a nagyobb iPad-del. Sokkal komfortosabbnak érződik böngészésre, mint a mini, és álliítva is nagyon jó használni (a minit én mindig fektetve nyomkodom). Viszont a vastagsága és a súlya a kicsi után elég zavaró volt. Ha a köv. generációt megkarcsúsítják és faragnak a keretből, akkor én váltok, sokkal jobb tablet feeling az egész.
-
HardRic
addikt
válasz
randras #1204 üzenetére
A tabletek felhasználói élményben tényleg fasorban sincsenek, de az android nagyon funkcionális tud lenni. iPadet én egyszerűen nem tudok PC nélkül használni, míg androidon simán tudnék torrentezni, fájlokat rendezgetni ami miatt jelenleg a "traktort" be kell kapcsolnom.
-
HardRic
addikt
Mindenféle reset és próbálgatás után helyrejött.
-
HardRic
addikt
Segítség kéne. Nem működik semmi ami a Location services-hez kapcsolódik. A helymeghatározás be van kapcsolva, apponként is engedélyezve van, mégsem működik. Se Siri-nél, se Maps-ben, se 3rd party appokban. Az iránytű ugyanígy. Próbáltam már ki-be kapcsolni, csak egy alkalmazásnál engedélyezni, de semmi. Emlékszem amikor megvettem még működött, ugyanazon a wifi hálózaton próbálom azóta is.
-
HardRic
addikt
Sokan utálnak érintőképernyőn gépelni, én meg a harveres billentyűzetet utáltam mindig, túl sokszor gépelek el rajta. A mini billentyűzetét fektetett módban egyenesen imádom. Nem egészen olyan gyors számomra, mint egy hardveres bill, de élvezet rajta a gépelés. Még egy ok amiért nem bántam meg, hogy megvettem. Ez a méret és az ékezetes karakterek gyors bevitele nekem van kitalálva.
-
HardRic
addikt
A FreeMyApps és a FreeAppSlots nagyon jó szolgáltatások. FreeMyApps-en most lett meg az első 10 dolláros kuponom, FreeAppSlots-szal meg már két játékot sikerült megvenni. És még csak 22 napja van iPad-em.
Aki nem ismerné ezeket azoknak röviden: a FreeMyApps szponzorált, ingyenes appokat ajánl letöltésre, melyeket megnyitás és 30 másodperc használat után kredittel jutalmaz a rendszer. A kreditek pedig iTunes, Amazon stb. gift cardokra beválthatók.
A FreeAppSlotson napi egy pörgetés jár, amiért kreditet ad a rendszer, ezeket megadott appokra lehet levásárolni.[ Módosította: mukibuci ]
-
HardRic
addikt
válasz
jófejsrác #1025 üzenetére
Mini előtt is volt Kindle-öm és ég és föld a különbség. A szemet megerőlteti az LCD és én nem is találtam olyan betűtípust amivel hosszabb ideig jó lenne az olvasás. A másik a súly. Egy rendes ebook olvasó pehelykönnyű, mint egy pici füzet, az iPadnek már érezhető a súlya. Sokmindent ki tud váltani egy tablet, de az olvasót vagy a könyvet nem.
-
HardRic
addikt
Tudom, galaxy s2-m van, a negyedik kijelzőjével, de ez is szar. Foltos, fehéregyensúly hideg felé eltekerve, fényerő változtatásával változnak a színek és még sorolhatnám. Samsung egyébként jó kijelzőgyártó - a miniben is Samsung kijelző van, talán a retinás iPad-ben is (javítsatok ki ha nem így van) - de akarattal elrontja a csúcskészülékeit AMOLED-del.
-
HardRic
addikt
Ha más is úgy jár, hogy sárgás a kijelzője, menjen neki hajszárítóval
Nekem működött. (Csak nagyon óvatosan, érzékeny cuccok ezek.)
-
HardRic
addikt
iCloud mentést befolyásolhatja, hogy két store-ból vannak az appjaim? (US és magyar, mert a kártyámmal csak a magyarban lehet vásárolni.)
-
HardRic
addikt
Már minden fontosabb appot összeszedtem, de néhány jó játék még elférne. Nektek mik a kedvenceitek? (A legnépszerűbbeken kívül.)
Mellesleg nagyon meg vagyok elégedve a géppel, a retinátlanságot egyes-egyedül csak az olyan mobil oldalakon találom zavarónak amikbe nem lehet belenagyítani. Érdekes még, hogy sok app annak ellenére, hogy Androidon ugyanúgy megtalálható, iOS-en sokkal minőségibb. Nem tudom, hogy ez most tetszen, vagy elszomorítson. -
HardRic
addikt
Na már a kicsikéről írok. Tetszik elsőre, de a kijelző egyik része kicsit sárgás. El fog ez múlni?
-
HardRic
addikt
Holnap nekem is megjön a fekete 16GB-os, nagyon várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest