- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
Watto1991 #990 üzenetére
Szinten szolnek azokhoz akik ezt a kijelzot gyengenek gondoljak!
Szoval ha igazi szar kijelzot akar valaki, akkor vegyen egy szarszung altal gyartott amoledes keszuleket es akkor majd megtudja, hogy milyen is az amikor valami vallalhatatlanul hulladek minoseg!
Konkretan folt pacak lepik el a keszulek kijelzojet!!! Nah az az igazi ciki!
-
erdoke
titán
válasz
Watto1991 #990 üzenetére
Nem az első 14-es notebookom van 6 éve (most megint 12-est rendeltem), mindegyik 1440x900-as volt. Az 1366x768 max. 13-asig elfogadható számomra (olyan is van itthon, bár abból is sokkal jobb az 1600x900), 15,6-on nagyon csúnyán pixeles.
Egyébként minden a nézési távolságtól függ, és mivel a minit valamivel közelebbre tartottam a fejemhez, amikor próbáltam, mint a normál iPadet, így kb. ugyanannyira láttam pixelesnek, mint a kettest. Márpedig azt nézegetem már 2 éve. Amíg nem volt lényegesen jobb, elfogadta az ember, de az iPad 3 óta sokkal magasabban van a léc.
Szerk: Én a normál iPadet kb. 30-40 centiről nézem, a minit kb. 25-30-ról használhattam. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Watto1991 #802 üzenetére
Helyesbítek, 8, 16, 32 és 64 Gbájtos kapacitással is lesz, 100-320 dollár közötti áron. Amúgy ez a PhotoFast i-FlashHD, csak a CES-en mutatták be, így kérdéses lesz, hogy Európában mikor lehet elérhető, már ha egyáltalán lesz...
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz
Watto1991 #790 üzenetére
Nekem iPad2 és mini fut párhuzamosan itthon
Ez ég és föld. miniPad sokkal szebb képű. Filmeket is nézek, tökéletesen elég.
Én még nem találtam kivetnivalót, hacsak nem a JB hiányaRetina biztos rulez, de többet eszik kicsit, nagyobbak az appok hozzá, ergo több helyet foglalnak.
Nekem 16GB van. Kijövök vele.
Üdv -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Watto1991 #788 üzenetére
Az első kérdésedre nem tudok választ adni, ilyenre nem használom a tabletet.
Igazából az iPad Mini 2-ről sokat nem tudni hivatalosan. Nem hivatalosan sejthető egy A6X szintű SoC, meg a Retina felbontás is. Ez ming szép és jó is lesz, csak hogy vagy drágábbnak kell lennie, mint a jelenleginek, vagy óriásit kell valamivel durrantani az iPad 5-tel, hiszen ha felturbózzák a Minit 330 dollárért, akkor a nagyot senki sem veszi majd. Az időpont megint csak kérdéses. Ha az első félévben piacra kerül, akkor leszopat mindenkit az Apple megint aki 2012 év végén megvette az új készüléket. Lehet várni a Mini 2-re, csak kérdés tényleg az, hogy mikor jön, mennyibe kerül majd és mit tud, hiszen egyik kérdésre sincs egyelőre hivatalos információ.A garancia globális rá, persze ez csak akkor garantált, ha hivatalos helyről veszed, ha valami huszadik utcában lévő pinceGSM-ben veszed doboz és ÁFA nélkül, akkor már kérdéses, hogy arra hogy mint lesz még 1 év Apple garancia.
Bár én nem használom messzire a routertől, de a wifivel nincs baj, bár van néhány iOS 6 bug, ami zavar, korábban iPad 3 & iOS 5 alatt nem volt ennyi bajom a készülékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest