Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jaPe
tag
Ha a véleményed szeretnéd leírni, tudom javasolni az alábbi kifejezések valamelyikét:
Véleményem szerint, Szerintem, Úgy gondolom, Úgy vélem, Azt hiszem, Azt gondolom...
Amennyiben egyik sem kielégítő küldj egy privátot, biztos találunk valamit ami hozzád is passzol.
Üdvözlettel... -
GGMPC
őstag
Rendben.
Viszont mindezektol fuggetlenul nem szeretem azt amikor veszek egy majdhogynem 200 ezer forintos LTE, wifi, 32 GB 2012 ev vegi vagy mondhatnank 2013-as gepet - majd amikor itt olvasok a forumon, akkor majdhogynem az jon le, hogy en vagyok az egyetlen luzer, akinek bejon ez a gep a bena kijelzojevel stb. stb...
En nem azert nem vettem 4-t, mert nem lett volna ra keret, hanem mert egyaltalan nem is akartam tabletet mindaddig, amig ezt nem probaltam ki, mert nekem kifejezetten a meretebol adodo felhasznaloi elmeny ami meggyozo volt.
Szoval kinek ez, kinek az...
-
GGMPC
őstag
Tudod, hol szamit a kijelzo???
Ott annal a telefonnal peldaul, amelyiknel a fantasztikus szarszung gyartotta amoled lett berakva es esti hasznalatnal tiszta folt es paca az egesz!
Nem itt ahol a tokeletes kepet a majdnem tokeletessel hasonlitgatjuk ossze!
amoled black spots - ezt ird be a gugliba es klikk a kepekre - na ott szamit a kepernyo es egy halom hozzanemerto kozli, hogy nem szamit, mert nem figyel ra...
Szoval azoknak letolhattad volna ezt a "A dehogy" monologodat, csak nem nekem!
Tema lezarva!
-
GGMPC
őstag
Akkor csak nyugodtan sznobkodjal - en hasznalom, te meg a kepernyot vizslatod es ugy allitod be az iPad mini-t, mintha valami Videoton tv kepernyojet hasonlitgatnad egy uj Panasonic LED tv-hez - VICC!!!
Hagyjuk mar ezt! 2-3 eve meg orultel ha ennel sokkal gyengebb kepminosegtol szaraz maradt a pelenkad!
Most meg itt mar mindenki retina megfejto lett!?.
-
jaPe
tag
Azthiszem nem sikerült megfognod sem a táblagép, sem a kijelzők minőségének a lényegét. Teljesen ugyanaz a helyzet mint a kamerákkal...sokan a megapixelek alapján rangsorolják őket közben az korántsem minden. Egy szóval nem mondja senki, hogy a mini kijelzője jobb lenne, mert nyilván nem az, de sokan már a gagyi kínai tabletek tft kijelzőihez hasonlítja ezt a megjelenítőt. Amíg nem voltak retina megjelenítők addig is megfelelt, az iPad 2 kijelzője mondjuk. Ez kb ugyanaz mint a mobiloknál...megjelent pár fhd kijelzős csoda, aztán a 800x480as felbontást már lehúzzák, mikor két éve ódákat zengtek róla. Nagyon szép a retina kijelző, de szerintem a minié sem olyan rossz mint ahogy beállítják néhányan...
-
dani3l
őstag
Ennyi..
Egyreszt. Masreszt meg mar igy is necces az ara szerintem, ezt mar nemigen van hova fokozni.. Plusz ha jön az uj, a "regi" akkor is olcsobb lesz, szerintem ezt akar tenykent is lehet kezelni..
Meg azert a magasabb felbontas is csak elönyere fog valni..
De mint irtam, ez az en velemenyem, mindenkinek lehet sajatja, merlegeljen aztan az alapjan döntsön..HW meg kesöbbi tamogatas szempontjabol biztosan nem lesz vele gond par evig.
-
madgie
titán
"A retina ipad alap fehér szín lilás kékes derengése engem jobban zavart"
Visszatérve erre: tök fura, hogy rajtam kívül te vagy az első, akinek ez ennyire feltűnik. Több ipad 4 tulajjal is beszéltem, senkit nem vett észre ilyesmit. Lehet, hogy csak bizonyos darabok lettek ilyenre kalibrálva?
jacis: nekem is kettes meg négyes volt, az egyik kékes, a másik zöldes, egyik sem tökéléletes. Igaz, én kalibrált monitorhoz vagyok szokva
-
zharmat
csendes tag
Szomorúan hallom, hogy ez sem működik. Igazából az az egészben a legszebb, hogy erre nem számítottam, mert az XMS-ben megnyugtattak, hogy simán rá lehet tölteni a google térképet minire is... Meg kell, hogy állapítsam, hogy a magyar hivatalos boltokban nem halmozódott fel túl nagy szakértelem, mivel szinte semelyik kérdésemre nem tudtak konkrét válaszokat adni - sajnos
. Csak hangoztatják azt, ami az ember úgyis tud már magától, illetve próbálják a drágább termékre rábeszélni az embert.
-
zharmat
csendes tag
Komolyan kíváncsi vagyok, hogy mikor fog egy belső hang megszólalni bennem, hogy "hé hallgass az eszedre és vegyél egy nexus 7-et"... Kétségekkel tele vagyok, hogy vajon megkapom-e majd mindazt a minitől, amit várok, de valamiért mégiscsak ezt szeretném magamnak. katasztrófa
-
ROBOTER
addikt
Valószínű, mert nekem az Apple BT billentyűzettel ment az iPad is, és megy vele bármilyen win/linux/android is, tehát eléggé szabványosnak kell lennie. Ugyanez igaz a magic mouse-ra, még a suhintásokra is vannak driverek több oprendszer alá. A durva, hogy az asztali PC-be dugott BT Key kb. egyidős magával a BT szabvánnyal, olyan ősrégi, már csak a nyáklap van meg burkolat nélkül, de működik.
Innen úgy sejtem, hogy visszafelé is igaz a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1 humoros
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- PR-Telecom
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest